Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Eti nu duduia de la asociaţie facturează, ci furnizorul. Cucoana de la asociaţie doar face împărţeala.

Publicat

ehe,pe treaba asta cu apa rece,pe luna trecuta intre ce avea cucoana mea la asociatie in tabele si ce scrie in apometre era o diferenta de 100 de metri cubi,a naibi treaba :)) i-am zis ca asa sunt eu mai acvatic,tin garsoniera plina cu apa deoarece sunt o specie de peste :))

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Domnilor colegi fiecare bloc are un apometru general pentru toate apometrele montate in bloc.

Daca consumul adunat sa zicem al celor 20 de apometre din fiecare apartament nu bate cu consumul la intrarea apei in bloc de pe apometrul de bloc, doamna de la asociatie imparte diferenta pe fiecare locatar.

Se numeste pausal, pausal care rezulta din furturile de apa rece a unor locatari.

Dupa cate stiu eu, primarul Craiovei asta vrea sa faca, sa puna ceasurile de gaze si apa la usa fiecarui locatar, iar pierderile si furturile sa nu mai fie suportate de locatarii cinstiti.

Doamna de la asociatie trebuie sa plateasca factura la apa rece in functie de consumul pe bloc, reminescentele comuniste inca ne urmaresc.Asa ca nu doamna de la asociatie este vinovata , pentru ca nu poate sa intre in casa locatarilor cand are chef sa-i prinda pe cei care fura apa rece.

Sunt mai multe metode, magneti, aspirator, apometre mai vechi care nu inregistreaza tot consumul etc.

Trebuie stat de vorba cu hotii pe care ii ai in bloc Cerasela si este foarte usor sa-i descoperi.

Eu in bloc am 2.

Sunt metode de furt chiar si la repartitoarele de caldura.

Cea mai buna metoda este cu ceasurile la usa si plata facturilor de catre fiecare locatar.

Modificat de Elvis
Publicat

Elvis, off-topic, la voi in Craiova contoarele pentru gaz nu sunt montate la usa fiecarui apartament, pentru fiecare consumator in parte? Cum adica "primarul vrea sa puna ceasurile de gaze si apa la usa fiecarui locatar"????? Sa nu-mi spui ca s-au facut contracte colective privind consumul de gaz caci este imposibil, daca este asa si aud cei de la E.ON EnergieTg.Mures ia foc Craiova.

Cu apa este mai greu, dar nu imposibil, important este cine va suporta cheltuielile operatiunii.

Pana la urma totul tine de corectitudine si seriozitate a colocatarilor.

Publicat (modificat)

La Craiova sunt contorizate blocurile.

Eu zic sa-i anunti tu pe cei de la E.ON, poate cu ocazia asta imi pun si eu centrala.

Modificat de Elvis
Publicat

Voi la Craiova platiti inca gazul la pausal? Super tare! Daca ai 5-6 in scara cu frigul in oase si la iarna dau drumul la toate ochiurile aragazului sa arda pentru mai multa caldura, platesti de te ia cu dureri de cap. Interesant. Centrala proprie iti poti pune, sunt cativa pasi simpli ce trebie sa-i faci dar sunt convins ca ii stii deja. Spor.

Publicat (modificat)

Dan, am un apometru in bucatarie si unul in baie, nu stiu sa iti spun mai multe :D la mama acasa nu aveam treaba cu asa ceva, dar cand te muti te lovesti de multe :(, o sa vorbesc saptamana viitoare cu doamna sa vad ce explicatie plauzibila imi da.

Modificat de Cerasela
Publicat

Eduardpshi pasii astia foarte simplii costa cam mult.

In primul rand daca te hoatarasti tu sa tragi teava pentru tot blocul ca altfel nu vezi aprobari ti-as fi recunoscator.

Iar in cazul in care as avea banii necesari pentru teava, aprobarile in Craiova se obtin foarte greu. Aprobarile , avizele etc

Publicat

Eu am spus doar ca sunt simpli si ca se poate, nu stius de preturi, avizari, aprobari, proiecte, instalatii etc. deoarece sunt un simplu agent de politie si nu lucrez "la" politie sa le stiu pe toate. Cu un proiect ieftin de tot poate te pot ajuta, cu restul....

• Apreciez 1
  • Displace 3
Publicat

Salutari tuturor din Dublin. Am prins azi o vreme extraordinara. Orasul si oamenii sunt minunati pana acum. dubios seara intr-adevar cand licorile.bahice imbie peste un sfert din populatie dar pana acum.nu am gasit niciun aspect.negativ. toti irlandezii pe care i-am cunoscut pana acum sunt se exceptie si ma.bucura ca aici ei fac diferenta.intre.romani.si.tigani.

Publicat

Elvis, pentru tine, am avut in atentie dorinta ta de a avea centrala proprie si am stat de vorba cu un prof.univ.dr. de la Facultatea de Hidrotehnica. Acesta mi-a spus ca pe langa toate avizele de care ai nevoie, deoarece se aduc modificari structurii de instalatie hidrotermica a scarii sau a blocului, ai nevoie obligatoriu si de un proiect de reechilibrare hidraulica, realizat de o firma de specialitate. Sper sa-ti fie de folos informatia, iar aspectul nu te va lua prin surprindere cand iti va fi adus la cunostinta.

Publicat

Eduard nu am bani sa trag conducta de gaze pentru tot blocul.

Oricum iti multumesc frumos.

Publicat

Nu trebuie sa o tragi pentru tot blocul ci doar pentru scara ta si daca majoritatea proprietarilor doresc acest lucru se pot imparti cheltuielie. Si daca raman unul, doi sau trei fara, atunci cand vor sa se "intepe" trebuie sa va ceara acordul si sa va plateasca. Nu mai stiu sigur daca o parte din aceste cheltuieli sunt suportate de stat sau de autoritatile locale, dar ma pot interesa la colaboratorii mei fideli.

Publicat

ce meseriasi mai sunt croitorii de la firmele care fac uniforma politiei romane,mi-au brodat pe bratul drept emblema politiei romane la matlasata,o mai avea cineva uniforma cu emblema pe bratul drept? :D

• Moderator
Publicat

Mai coase tu încă una şi pe braţul stâng, ca să ai uniforma la fel ca poliţiştii americani. Şi ai rezolvat beleaua. ;)

• Membru
Publicat

Cum pot seta excel sa-mi deschida hyperlinkurile in mozilla? Imi deschide cu IE desi mozilla este default browser. :hmmmt:

Publicat

Apropo, stiti la ce este bun Internet Explorer ?!

R : Pentru a descarca Google Chrome sau Mozilla Firefox :D

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

BGeorge

Vezi că ai IE setat ca default browser și din cauza asta. Modifică setarea.

• Membru
Publicat (modificat)

Beleaua a fost ca mozilla era default browser si imi deschidea tot cu IE. :)

Nu mai conteaza, am dezinstalat IE si s-a rezolvat.

Modificat de BGeorge

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.