Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat (modificat)

@ Kmcoio Sa nu uiti orga, te rog ! :P Imi plac cantarile tale :good:

Poate vin si eu la intalnire . :emo-yessir:

Modificat de Eduard
  • Membru
Publicat

Miadry, legat de romantism....ce ai zice sa iti cant ceva de Clayderman live? Imbracat in frac si toate cele, la un pian dintr-o cafenea cocheta din micul Paris... :wub:

Eduard, esti binevenit frate, dar sa nu te astepti sa imi epatez romantismul si fata de tine... <_<

Publicat

Vezi ca stii sa fii romantic?

Sunt total de acord cu propunerea ta, atat timp cat tu platesti calatoria la Paris. :lol:

Si apropo de Paris, sa stii ca este primul oras din afara tarii in care imi doresc sa ajung, mai exact vreau la Disneyland. :D

• Membru
Publicat (modificat)

Miadry, fiind un romantic incurabil, ma incadrez perfect in profilul romanticilor...sarac lipit pamantului... :D As merge si eu la Disneyland, mai ales intr-o companie atat de incantatoare...doar ca sunt Eminescu in buzunare... :wub:

Modificat de Kmcoio
Publicat (modificat)

Ouch :(

Nici eu nu stau foarte bine la capitolul finante, tocmai de aceea te rugam pe tine sa platesti.

Pai atunci iti propun altceva: economisim si atunci cand stragem destui bani, facem 50/50 si mergem la Disneyland. :D

Pana atunci ne multumim cu intalniri imaginare in cafenele parisiene. :wub:

Si sa nu uiti sa-mi canti, ador muzica.

Modificat de Miadry
  • Membru
Publicat

Poate crezi ca e o gluma, dar vorbesc foarte serios...ma visam jurnalist de investigatii, cum dadeam eu cu conspirationistii de pamant...am ajuns politist, insa inca mai am apetente de jurnalist si respect gazetaria adevarata, atat cat mai exista.

Publicat

......cum dadeam eu cu conspirationistii de pamant....

Intradevar a avut inclinatii catre politie . :D

Publicat

hai ma lasa fata nu o mai vraji, mai bn vii la mare la restaurantul " vrajeala marii" :ner:

Publicat (modificat)

Eu cred ca mai bine o duce la munte pe Miadry , de mare cred ca e satula ( prieteni stiu de ce ) ! :D

Modificat de Eduard
Publicat (modificat)

Copman, esti gelos? :P

Kmcoio: Sa stii ca eu nu m-am visat niciodata ziarista, imi doream sa ajung avocata. Pe vremea liceului eram indragostita de serialul Ally McBeal. :D

Am ajuns sa lucrez in presa dintr-o intamplare, mi-a placut si am ramas. Sincer sa-ti spun, acum, dupa 3 ani nu-mi mai place asa mult. Intre timp am descoperit si partile negative, dar daca stau bine sa ma gandesc cred ca in orice activitate exista bune si rele. Nimic pe lumea asta nu este perfect.

Sa stii ca nici eu nu suport jurnalistii care distorsioneaza adevarul doar de dragul catorva ziare in plus vandute.

Un jurnalist trebuie sa relateze intotdeauna adevarul. Pacat ca multi nu respecta regula aceasta.

@Eduard: Sa stii ca a trecut ceva vreme de cand nu am mai fost la munte. M-ai ghicit :)

Modificat de Miadry
  • Membru
Publicat

Nu as indrazni nici in 1000 de ani sa sper ca un necioplit ca mine ar avea sansa unei intrevederi romantice cu domnisoara Miadry. Ea are nevoie de o persoana calma, calculata, cu simt al raspunderii... Eu sunt prea rock&roll... B)

Publicat

Chiar daca nu te cunosc prea bine, nu cred ca esti necioplit. Ar trebui sa ai mai multa incredere in tine. Sa stii ca ai o intuitie foarte buna. Ai ghicit genul de persoana de care am nevoie. :)

Cat despre faptul ca nu ai indrazni nici in 1000 de ani sa speri... stii ce se spune niciodata sa nu zici niciodata.:)

Publicat (modificat)

Kmcoio - mai dat pe spate :faint: .................. fara cuvinte !!!

Modificat de Eduard
Publicat

bai eu zic sa schimbam numele topicului sa-i zicem............"din dragoste bre" :ner: Miadry nu pot sa fiu gelos ca ma mananca fii-mea cu nevasta-mea cu fulgi cu tot, daca eram mai tanar poate asa.....succes cine stie poate ma chemati la nunta.... :ner:

Publicat

Imi dau seama ca am cam monopolizat topicul, dar e off topic, asa ca merge. :P

Ce nunta? Cu ce bani? N-ai citit mai sus ca suntem saraci? :lol:

• Membru
Publicat (modificat)

Copman, e prea devreme sa avansezi ipoteze din astea. Domnisoara Miadry trebuie sa imi dea intai sansa unei intalniri, in care sa demonstrez ca eternul romantic care sunt nu m-a parasit in momentul in care am intrat in aceasta institutie denumita politie...si daca se va ajunge la nunta, desi nu stiu cu ce fonduri :ner: , voi avea grija sa te pun nas, Copman, bineinteles, cu acordul viitoarei mele splendide sotii.

Modificat de Kmcoio
Publicat

Kmcoio: Daca esti eternul romantic, este clar ca romantismul nu te paraseste niciodata.

Ma intreb oare ajuta cu ceva romantismul la munca de politist? :hmmmt:

Copman, vezi ca daca te punem nas, trebuie sa ne dai si un dar de nunta destul de consistent. :P

Of, ce face criza din om, numai la bani ma gandesc :ner:

• Membru
Publicat

Miadry, iti dai seama cati invitati am avea la nunta? Uita-te cati membri sunt in familia acestui forum... :lol: Daca ma ajuta romantismul in munca de politie? Pai da, uite, sunt politist, membru pe politisti.ro, unde mi-am intalnit viitoarea posibila sotie... :hmmmt: Vezi ca politienismul impreuna cu romantismul realizeaza ceva? :ner:

Copman, daca Miadry este de acord, vreau sa facem nunta pe malul marii, sa se oficieze slujba seara pe plaja...te ocupi?

Publicat

Oohh, nunta pe malul marii, ce romantic :wub:

Toti membrii forumului sunt invitati. Bineinteles ca Administratorul si moderatorii sunt invitati de onoare, fiindca trebuie sa ne punem bine cu lumea buna. :P

Copman, ne lasam pe mana ta. :D

• Membru
Publicat (modificat)

Ba da si e criminal de mers acum cu masina...Ety, vii la noi la nunta? Daca viitoarea mea sotie va fi de acord, facem party la mare pe banii lui Copman... :ner:

Modificat de Kmcoio

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.