Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

Vio, sa-ti traiasca !

Si eu am trecut prin emotii astazi, fetita mea a inceput clasa I .

dsc04304m.jpgdsc04306af.jpgdsc04308m.jpgdsc04314d.jpg

• Apreciez 2
Publicat

Eti si Eduard, sa va traiasca copiii si succes la scoala!!! Al meu e in clasa a treia...

• Membru
Publicat

Multumesc, sa traiti si sa va bucurati de cei dragi!

Nu va mai zic decat : " tati, a fost super tare la scoala, doamna asta chiar ne iubeste, avem pauze, ne jucam, am invatat despre anotimpul toamna si eu am spus si o poezie". :)

Si acum canta prin casa : noi suntem piticii, piticii voinicii......

Publicat

Foarte frumoasa alegerea nuantei fondului de la topicul Evenimente, se vede foarte bine si il scoate in evidenta :)

• Membru
Publicat

Poi nu aveam un pc suficient de performant sa suporte W7. "Noroc" cu o pana de curent care ma silit sa-l bag in service si am zis daca tot e acolo sa-l aduc in randul lumii. :D

• Membru
Publicat

Pe la voi a venit toamna? mie mi se face dor de caldurica !

• Membru
Publicat

A venit...11 grade si ploua de dimineata, avand in vedere ca n-a mai plouat de 3 luni aici.

• Membru
Publicat

14 grade si acum a inceput iar ploaia, sper sa ploua si sa se termine pana maine...am planuri pentru week-end.

Publicat
:)) pai era cald atunci, azi ploua, bate vantul si e frig numai chef de munca nu iti face vremea asta.
  • Membru
Publicat

Neata...

Ploua, e frig, am dus copilul la scoala si acum ma apuc de treaba, incerc PC-ul meu cu W7.

Publicat

bleah... si cica eu vroiam sa plec azi cu motocicleta... blestemeee... cred ca voi face o eternitate prin oras cu masina... :(

Publicat (modificat)

Ziceau astia la radio ca e inchis pasajul de la Unirii si e blocat DN1 din cauza a doua accidente.

Modificat de Cerasela
Publicat

Maine, la Antena1, la ora 17:00, avem un film memorabil: B.D la munte si la mare.

Vizionare placuta!

Publicat

Mari actori in acest film.

Replici absolut bestiale!

Gogule, asta e beat,ne incurca.

Tocmai asta e,la o adica dam vina pe el, cand se imbata face sesizari..:)))))

Publicat (modificat)

de atat curiozitate nici nu stim unde o sa dormim la noapte... :ner: (desi e din alta serie... sau asta era....? era cu icoana )

Modificat de Kayne

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.