Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

delete / ignore ... vorba lui Cristi, prietenii stiu de ce... in plus, arunca o privire la ce membrii ti-au vizualizat profilul recent.. poate poti face vreo conexiune prin eliminare...

• Displace 1
Publicat

De aceea acuzațiile tale conform cărora pe acest forum nu se respectă confidențialitatea datelor sunt complet nefondate și neadevărate.

Nu am acuzat, chiar te rog sa indici postarea respectiva. Acum ceva vreme am postat un Prt Scr si acolo fara sa imi dau seama apare adresa, am sa caut postarea respectiva si am sa.i dau Report asa cum mi.a sugerat Marius.

Multumesc frumos de observatii!

• Moderator
Publicat

În postul meu anterior am citat exact fraza în care acuzai indirect faptul că pe acest forum adresele de mail sunt vizibile. Și nu e deloc corect, mai ales pentru cei ce au idee despre câtă atenție se acordă acestor detalii privind politica de confidențialitate pe acest forum și câtă muncă se depune în spate tocmai pentru ca d.p.d.v. tehnic această platformă să fie corectă cu userii ce o folosesc și să nu existe același dispreț și lipsă de interes față de membri, cum se întâmplă pe facebook, unde cei ce nu sunt atenți la detalii își dezvăluie fără a știi, date personale.

Aici facem tot ce este posibil pentru ca membrilor acestui forum să nu le fie afectată intimitatea datorită unor motive independente de voința lor și care să se datoreze platformei pe care rulează forumul.

Kayne abilitățile tale de detectiv sau orice altceva te mai crezi tu, sunt egale cu zero sau tind către minus. Pentru că din moment ce Cerasela a expus aici această problemă cu care s-a confruntat, absolut toți cei ce au citit pe aici, din curiozitate au intrat și pe profilul ei ... chiar și eu am făcut-o pentru a vedea dacă adresa de mail este cumva listată ca fiind publică. Și te asigur că nici nu mai țin minte când am deschis ultima dată messenger-ul. Nu-l folosesc și o pot confirma membrii de aici de pe forum ce mă au în listă. În plus, pe Cerasela o cunosc personal, ne-am întâlnit face to face, mi-a cunoscut soția și așa mai departe ...

Așa că sfaturile tale sub formă de aluzii sunt irelevante și lipsite de vreo logică, din moment ce o dată cu expunerea acestei probleme, intervine și curiozitatea celor ce citesc pe aici. Exersează-ți abilitățile de detectiv în altă parte.

• Apreciez 4
Publicat

Stiam si eu ca adresa de mail nu poate fi vizibila, dar dl respectiv asa mi.a spus ca imi las adresa la vedere, singura posibilitate de a afla adresa de mail/mess era in postul respectiv pe care l.am si raportat de altfel. Nu am vrut sa o privesti ca pe o ofensa. Avand in vedere ca ne-am si cunoscut, cred ca stii foarte bine cat de mult respect munca voastra.

• Membru
Publicat (modificat)

M-am trezit de la 5 sa merg la vanatoare...la 7.20 eram acasa... ne-au gonit niste picaturi de ploaie, macar nu ploua, numai asa sa sacaie pe unii.. :(

Modificat de eti
  • Membru
Publicat (modificat)

Dan, serviciu usor! :emo-yessir:

Cerasela, cat kg? Vreau si eu..mustul fiert :P

Modificat de eti
  • Membru
Publicat

Ehe nene, nu stiu, de maine intru in CO, dar nu ma lasa bugetul sa plec prea departe, acum a inceput sezonul de "plecat de acasa cu amantele" - asa zice sotia de cate ori plec la vanatoare...

Publicat (modificat)

Păi depinde ce vânezi Vio. Dacă te duci la ”căprioare”........ :P

Cerasela ăștia sunt scumpi ? Vin-o la Mangalia și cumpără cu 5 lei/kg.

Modificat de Dan
  • Membru
Publicat (modificat)

Amante nu din alea adevarate Dane, pustile (pustoaicele) mele... :ner:

1,8 kg nu e scump, se investesc bani multi in vita de vie, stiu eu bine cand eram mosier...

Modificat de eti
Publicat

Caprioarele, atat cele cu doua cat si cele patru picioare sunt monumente ale naturii...:)

Nu trageti in caprioare.Iubiti-le! :)

Publicat

salutare tuturor,nu am mai intrat de ceva vreme pe forum,deh,permanenta asta,dar de maine,ca si ety,intru si eu in C.O,si la fel,bugetul nu prea permite multi km departe de casa:D

• Membru
Publicat

Azi, este prima zi de scoala, clasa pregatitoare. Emotii, bucurie dar si un pic de lacrimi..."tati vreu sa stai cu mine la scoala, macar azi"!

33971384.jpg

16390352.jpg

99245839.jpg

97910928.jpg

93662033.jpg

Am optat pentru o scoala cu clasele I-VIII, la 3 minute distanta. Clasa e super, invatatoarea...blanda, mobilier nou (bancuta si scaunel pentru fiecare elev), ghiozdanel, plastelina, carioci...cadouri din partea Ministerului Invatamantului, restul de rechizite, pe banii parintilor.

Program de la ora 08.00 pana la 11.45, ora de 45 minute, pauza de 15 minute.

Astept ora 12 sa merg s-o iau si va mai povestesc cum a fost dupa prima zi de scoala.

• Apreciez 4
Publicat (modificat)

Eti, sa-ti traiasca bobocelul, sa fie sanatoasa si sa te bucuri la fel si cand va fi in prima zi la facultate. Stai sa vezi de acum intrebari, pregateste-te bine si sa fi foarte atent la toate experientele superbe pe care le vei trai. Iar tot ce traiesti si vei simti este foarte bine si pentru tine si pentru ea. Succes si...raman curios.

Modificat de eduardpsih

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.