Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Ăla cred că ar testa pe toată lumea cu poligraful, doar pentru că asta știe el să facă. Poligraful este salvarea acestei țări în viziunile sale de ditamai colonelu.

Publicat

Exista o teorie care sustine ca fiecare persoana, deci si fiecare politist, este un posibil infractor, chiar mai al dracului in cazul politistilor. Chesnoiu asta si-o fi pliat-o in tinerete si nu a mai putut scapa de ea iar acum isi proiecteaza cu si mai mare patos teoriile si ideile la care nu a achiesat multa lume din preajma sa. Si nu il impiedica nimic acum sa o faca. Urmariti-va si aveti incredere in propriile instincte.

Publicat

Cine se uita la box in seara asta?? Klitschko isi apara centura in fata lui Manuel Charr, o sa fie un meci frumos:)

PS: eu pariez pe Klitschko :D

Publicat

Nu cred că fost șef, a fost tehnician criminalist la IPJ Constanța.

Adevărat Marius. Deși fură curent cam mult în ultima vreme să știi că a fost bun pe pătrățica lui când era în activitate. Mulți hoți mi-a spart, unii înainte să îi mai testeze. Păcat că banii și dorința de a apărea pe la tv l-au adus în halul acesta.

• Membru
Publicat

Eu Cerasela :P

Sunt fan Klitschko de multi ani. Ei practica cel mai simplu si eficient stil de box, tatoneaza continuu cu mana stanga, iar cu dreapta te loveste decisiv.

Asta seara, desi este mai batran, Vitali este actorul principal, merg si de aceasta data pe mana lui.

E de admirat ca la 41 de ani sa-si miste bratele in "halul" ala. :D

Publicat

"- Este o mamaliga mai bine realizata, mai elaborata...", asta este un comentariu academic despre cea mai mare mamaliga din tara, facut de Boc la Cluj. Maine cred ca am sa elaborez si eu o mamaliguta pentru branza de burfuz existenta.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Care stie ca nu poate purta o discutie, sa nu mai dea add in lista de mess pe motiv ca userii de aici au adresele de mail vizibile. Ma simt destul de ofensata avand in vedere ca se aduc jignirii la integritatea mea de femeie si membra a acestui forum, nu cred ca am dat curs altor discutii decat celor de bun simt. Daca se poate sterge adresa de mail rog pe cei care stiu sa-mi spuna cum sa fac asta.

Modificat de Cerasela
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Incearca sa intri pe profilul tau -> edit profile, iar la contact methods sa fie fiecare camp gol.

Apropo, n-am vazut nici o adresa de mail pe profilul tau

Modificat de BGeorge
Publicat

Nu stiu unde Marius eu stiu ca nu o am, asa mi sa spus de persoana in cauza ca imi las adresa la vedere!

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Dacă o găsesti postată pe forum, dai Report la postul respectiv, dar eu sincer nu cred că e postată.

Publicat

Cerasela pe forum nu ai adresa de mail/messenger vizibilă din câte văd și eu. Pe facebook însă este vizibilă. :clip: Ai grijă la setări.

• Membru
Publicat

Cine este individul si in ce fel te deranjeaza? Poti foarte simplu sa ii dai ignore, e posibil sa fie vreun dezaxat frustrat cu deviatii grave de comportament. Internetul e liber pentru tot felul de ciudati.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Cerasela, e plin Internetul de cretini. Am patit-o si eu pe alt forum, nu am dat mare importanta. Ma gandesc ca era un utilizator banat. De fiecare data se intampla asa, te vad pe tine mai frumusica si daca nu le dai importanta, se iau aiurea.

Modificat de Ioanna
  • Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.