Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Adrian Paunescu - MARS DE ADIO

La munca, derbedei, ca trece anul

Si vin ailalti si-o sa va ia ciolanul.

Faceati pe democratii cei cucernici,

Cristosul mamii voastre de nemernici.

Scuipati-va-ntre voi cum se cuvine

Si-apoi convingeti-va ca e bine.

C-ati luat o tara de mai mare dragul

Si i-ati distrus averile si steagul.

S-ajungem colonia de ocara

Care-si va cere scuze în maghiara.

Si, prin complicitati cu demoni aprigi,

Ati desfiintat uzine , câmpuri , fabrici.

Si, prin vânzari de tara infernale,

Ati omorât cu voia animale.

La greul greu care mereu ne-ncearca,

Raspundeti cu un greu de moarte, parca.

Si i-ati gasit si bolii un remediu

Intoarceti România - n Evul Mediu.

Ce cazaturi, ce târfe, ce mizerii,

V-as desena cu acul, sa va sperii.

Dar voi nici sânge nu aveti în vine,

Ci credite din calimari straine.

Le stiti lui Hitler si lui Stalin taina

Si-mpingeti Bucovina în Ucraina.

Asa cum ceilalti, limpezeasca-i valul

S-au compromis negustorind Ardealul.

De unde sunteti, ma, din ce gaoace ,

Cum v-au putut parintii vostri face ?

Ce condimente le-au picat în sperma

De e tradarea voastra-atât de ferma ?

Ati pus nenorocita voastra laba

Pe-aceasta trista tara basaraba.

Si vreti cu-amenintare si cu biciul

S-o faceti curva voastra de serviciu.

Mimati respectul pentru cele sfinte,

Dar vindeti si pamânturi si morminte.

Ati inventat examene severe,

Supunere poporului spre-a-i cere.

Si toata zbaterea a fost degeaba

Ca-n nas mai marii v-au închis taraba.

Minciuna voastra v-a adus pe scena,

Actori într-o politica obscena.

Si-acum, ca-i un prapad întreaga tara ,

Ia cereti-va, putintel, afara.

Decât sa va trimita tara noastra,

Mai bine mergeti voi în mama voastra.

Plecati de-aici, cu-o graba funerara,

Si nu albanizati aceasta tara .

Bagati viteza, ca va trece anul

Si s-a scurtat si s-a-nvechit ciolanul.

Si ce va pot eu spune la plecare

Decât lozinca lui Fanus cel mare :

Nenorocitilor, se rupe snurul,

"La munca, la batut tarusi cu curul !"

Publicat

Multumesc:) am luat o nemtoaica din '03 argintie,e vw.g.4,nu ii fak reclama:))

Ti.ai luat masina si nu zici nimic??!!! Rusinica :P, ia sa o aduci sa o testez un pic :naughty:

Publicat

Buna dimineata!

A trecut si vara asta, una frumoasa si caniculara,cum de mult nu a fost pe la noi.

Vine toamna, copilaşii incep scoala,se coc viile si incep nuntile...

Publicat

Neata tuturor,e benzinara nemtoaica mea,e de 1.4 cu 16 valve.unii zic ca e buna,alta ca nu,deh,cati oameni,atatea pareri,ieri am fakt 300 d km cu ea,cu greu m.am dat jos de la volan aseara:))

Publicat

Daniel24, sa te folosesti sanator de nemtoaica ta!

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Daniel24, sa te folosesti sanator de nemtoaica ta!

multumesc frumos,cu greu ma dezlipesc de ea,ce sa ii fac,cand eram mic nu aveam jucarii asa ca mi-am luat acum :ner: :ner:

Am testat si eu nemtoaica...buna rau :))

testaaat,ii mai scapa piciorul de pe ambreiaj prea repede domnisoarei si faceam valuri dar in rest e o soferita desavarsita :naughty: :ner: Modificat de Daniel24
  • Membru
Publicat

Daniel, vreau si eu o tura cu nemtoaica ta, daca rezista la mine, chiar e bunaaa..... :beer:

• Membru
Publicat

Se blocase centura de nu puteai să te mai dai jos?

Publicat

Ety,iti dau nemtoaica sa o testezi,daca o declari buna,ma dai o tura cu motoreta:D

• Membru
Publicat (modificat)

Da, dar am vandut capra, insa pentru tine o iau cu imprumut, numai tu sa te urci cu mine... :beer: si sunt sigur ca nemtoaica e buna, are un prieten de-al meu si e super multumit .

Modificat de eti
Publicat

imi pare rau Eti pentru pierdere... cred ca si eu voi face la fel anul asta (desi dracu cumpara panarama mea..?! ) revenind offtopic.. :ner: abia am ajuns de la munca si mor de somn... cine imi recomanda si mie pt BUH 1 un mecanic bun de moto 2 un mecanic bun de auto 3 un veterinar bun si omenos..?

• Membru
Publicat (modificat)

Bistriţa. Poliţiştii au demarat o anchetă după ce 29 de cruci din cimitirul municipal au fost distruse sau deteriorate

Poliţiştii bistriţeni au început o anchetă, după ce 29 de cruci din cimitirul municipal al oraşului, situat pe strada Tărpiului, au fost găsite, duminică dimineaţă, rupte sau distruse, iar alte 12 au fost deteriorate, dar săptămâna trecută, conform Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Crina Sârb, a declarat corespondentului MEDIAFAX că duminică dimineaţă, după ora 8.00, un bărbat din Bistriţa a apelat Serviciul de Urgenţă 112, pentru a sesiza faptul că în cimitirul municipal de pe strada Tărpiului mai multe cruci sunt căzute şi distruse.

"Poliţiştii care au ajuns imediat la faţa locului au constatat că sunt deteriorate 29 de cruci, din care 17 prezintă urme de distrugere, celelalte fiind căzute la pământ. Se fac cercetări în vederea stabilirii cercului de suspecţi şi a împrejurărilor în care s-au comis faptele. Poliţiştii au folosit şi câinele de urmă", a declarat Crina Sârb.

Ea a spus că, săptămâna trecută, alte 12 cruci au fost distruse în acelaşi fel.

"Alte 12 cruci au fost distruse săptămâna trecută, dar, din păcate, nu am reuşit să găsim făptaşii", a declarat Crina Sârb.

Potrivit sursei citate, poliţiştii îi caută pe vinovaţi pentru a-i cerceta pentru distrugere.

"Vorbim despre distrugere, nu de profanare de morminte. Aşa am încadrat noi fapta întrucât ne-am dat seama la faţa locului că autorii au trecut pe aleile dintre morminte, au dat cu piciorul şi au lovit crucile care au căzut la pământ. Considerăm profanare atunci când se fac şi înscrisuri sau alte lucruri care ar putea necinsti un mormânt", a afirmat Sârb.

În cazul în care Poliţia va găsi făptaşii, le va întocmi dosar penal pentru distrugere, sancţiunea fiind închisoarea de la o lună la trei ani sau amendă.

Printre crucile care au fost distruse a fost şi cea a familiei Baba care a investit 4.500 de lei numai în placa de marmură neagră pe care scria numele celui decedat şi al soţiei acestuia, încă în viaţă.

"Am dat 4.500 de lei numai pe piatra funerară. Acum e ruptă, la pământ. Nu ştiu cine ne va despăgubi", a declarat Eugenia Baba.

Cimitirul municipal de pe strada Tărpiului este administrat de Primăria Bistriţa care poate fi trasă la răspundere pentru că nu a asigurat paza doar dacă familiile celor decedaţi se vor constitui parte civilă într-un proces.

Nu ma intereseaza articolul neaparat in sinea lui, ci mai degraba incadrarea facuta de duduia politista. Ma rog, impropriu spus de ea.

Cum adica e distrugere si nu profanare morminte, pt ca "nu s-au facut inscrisuri care ar putea necinsti un mormant"? :huh: Asta pe langa faptul ca obiectul material al infractiunii de profanare de morminte poate sa fie si un cadavru uman. Daca il iau, il ciopartesc, il mutilez, il fac in fel si chip, dar nu scriu pe el :blink: nu e profanare? O fi tot distrugere si acolo.

Modificat de Ben
Publicat (modificat)

De curand mi-am achizitionat un samsung galaxy, mi-am instalat aplicatia de messeger, am vorbit cu cativa prieteni aseara iar azi cand m-am logat am constatat ca nu mai am niciun id in lista. Nu stiu ce sa fac sa-mi recuperez contactele si nu inteleg ce s-a intamplat. :doh: A mai patit cineva asta?

Modificat de georgya
  • Membru
Publicat

Nope...eu folosesc aplicatia aia de ceva vreme si nu am patit asa ceva. Poate ai luat vreun virus.

Publicat (modificat)

Marius, da... :angry: am reusit sa recuperez cateva iduri, dar pe majoritatea le-am pierdut.

Modificat de georgya
  • Moderator
Publicat

Virușii și asemnea întâmplări ciudate sunt specifice android-ului ... ăsta e avantajul deschiderii :naughty:

• Membru
Publicat

Chesnoiu ar trebui sa aiba interdictie in a da declaratii ca si cum ar fi reprezentantul politiei. S-o faca in nume propriu, nu sa pozeze in pensionarul politist, lasand vag impresia ca inca ar fi activ si inca ar avea legaturi, pt ca bate campii. Mai ales ca se prezinta ca fiind colonelul de politie Chesnoiu... in rezerva.

• Moderator
Publicat

Ai văzut și tu intervenția telefonică de la RTV, nu?

Omul n-are nicio treabă, dar îi place să facă pe interesantul. Problema lui era de ce nu a fost testat ăla cu poligraful :doh: că el știe ... că a fost „expert poligraf” timp de „douăjdeani” :ner:

• Membru
Publicat

Nu, am prins pe cea de pe a3. Deci, sa inteleg ca a facut turul televiziunilor. Ce m-a enervat pe mine cel mai tare a fost cand duduia prezentatoare reda declaratiile anumitor persoane cum ca politistii sunt mana-n mana cu niste taximetristii din aeroport care pe deasupra isi talharesc la propriu (nu doar la figurat cum eram obisnuiti) clientii, la care Chesnoiu, intr-un moment de geniu, si-a adus aminte de propunerile lui din tineretea sovietica cand era in activitate, ca toti politistii din toate judetele sa fie testati cu poligraful in fiecare luna. :blink: Parca ma si vad intrebat pe 13 inainte de salariu ca e zi sensibila ;) ... "Ai luat spaga?" bip bip ... "adevarat" .... "aoleu, m-ati prins". Sau cum ?

Bai, iti sta mintea in loc cand auzi asa ceva, mai ales din gura unui ofiter, care poate o fi fost si sef.

• Moderator
Publicat

Nu cred că fost șef, a fost tehnician criminalist la IPJ Constanța.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.