Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

pai da,prin tine mi-am gasit chirie,prin tine imi gasesc si masina :ner:

de data asta nu accept un refuz ca fac cinste cu un meniu de stii tu unde :clip:

apropos,am fost izbit de un val poetic si am compus ceva,pt cineva :clip: "pe drumul inspre vaslui/pe calea barladului/trece o membra a forumului/dandu-mi mesaje cu spor/eu patruland de zor/distanta se micsoreaza,urmeaza contact vizual/si e de abia 7 dmineata si suntem matinali/apare ea zambind,cu alunita in evidenta iesind/avem contact vizual,o privire patrunzatoare si un zambet mare primesc de la cine oare?/De la CERASELA,domnisoara cu parul in vant,cu ochii sclipind :naughty::P

• Apreciez 1
Publicat

aa,deci ma boxezi,ai? :ner: o fi cam aiurea partea cu versurile dar asa se intampla dimineata cand sunt sch 1 si tu vii cu "furia alba" la treaba :ner:

Publicat

iar am facut prostii la betie.. (glumesc)... azi noapte mi-am luat (din nou) o pisica... neagra ca noaptea... si atat de cuminte si de tacuta ca de azi dimineata o caut prin casa si nu reusesc sa o gasesc.... :ner:

Publicat

Apare ea singura dupa ce-ti "redecoreaza" casa!

Publicat

Ce te distrezi si tu. Cel mai ciudat lucru pe care l-am facut la bautura a fost sa-mi dau gaura in ureche. Alta.

• Membru
Publicat

pai da,prin tine mi-am gasit chirie,prin tine imi gasesc si masina :ner:

de data asta nu accept un refuz ca fac cinste cu un meniu de stii tu unde :clip:

apropos,am fost izbit de un val poetic si am compus ceva,pt cineva :clip: "pe drumul inspre vaslui/pe calea barladului/trece o membra a forumului/dandu-mi mesaje cu spor/eu patruland de zor/distanta se micsoreaza,urmeaza contact vizual/si e de abia 7 dmineata si suntem matinali/apare ea zambind,cu alunita in evidenta iesind/avem contact vizual,o privire patrunzatoare si un zambet mare primesc de la cine oare?/De la CERASELA,domnisoara cu parul in vant,cu ochii sclipind

Felicitari pentru spiritul poetic. Poezia este geniala, in special partea cu alunita in evidenta iesind... :good: Mai, prin zona Moldovei toata lumea e asa lirica?

• Moderator
Publicat

nu toata, dar mai mult prin octombrie, dupa ce iese tulburelul ;)

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Acum ai vazut Cerasela? Nu e bine?

Teo, abia aseara am observat!

@ danpin, nu fi rau, mai e pana iese tulburelul poate o mai fi ceva de anul trecut dar nu e cazul lui Daniel e inca un copil ;)

Mai, prin zona Moldovei toata lumea e asa lirica?

Am auzit ca se poarta si pe la Valcea. :P

PS: eu una nu le am cu versurile si alte chestii de genul :D

• Moderator
Publicat

Era vorba de zona, nu de persoana. Iar cine nu este de parere ca vinul face un poet din orice om, poate bea bere :D

• Moderator
Publicat (modificat)

S-a pierdut o fetitza de 6 anisori in Parcul Cismigiu !

Daca o vedeti sunati la 0728424479 .

Aveti aici o poza:

http://tinyurl.com/7xhehul

VA ROG DISPERAT !!!...

Modificat de danpin
  • Membru
Publicat

:ner: :ner: :ner: s-a speriat cainele si a iesit din camera :ner: :ner:

Publicat (modificat)

Dane, tu faci glume din astea??? M.am lovit eu azi la cap da vrei sa imi stea inima?? :P

Modificat de Cerasela
Publicat (modificat)

Vai de mine, deci am sarit de era sa pic cu tot cu scaun. A mai fost si sonorul la maxim :ner:

Modificat de georgya
Publicat

Tare rau faza Danpin!!! Bine ca nu aveam sonorul mai tare!!!!

Publicat

Cerasela crede ca sunt copil,dar daca faci rime nu esti junior :ner: de astazi am si eu trabantul mieuuuu :beer: sa traiasca soferul si toti membrii forumului,sa bem cu totii o apa plata cu lamaie ca nu e voie sa avem coco in nas cand conducem :beer:

• Moderator
Publicat

Sa-l stapanesti sanatos!

Si, atentie la radare! :clip:

Publicat

Multumesc:) am luat o nemtoaica din '03 argintie,e vw.g.4,nu ii fak reclama:))

• Moderator
Publicat

E o mașină ce mi-a rămas în suflet. E diesel sau benzinară?

• Moderator
Publicat

Daniel și eu tot Golf 4 am. Dacă ai vreo problemă, nu ezita să-mi spui.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.