Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

Runya, vreme frumoasa, nopti instelate(mai ales daca mergeti la munte) si bucura-te cu familia de clipele frumoase petrecute impreuna!!!

• Membru
Publicat

Siii.... e oficial. Azi "am dat comanda" sa mi se stearga contul pe feis buci, in 2 saptamani se va si intampla.

• Membru
Publicat

Nope, pur si simplu mi se pare o porcarie sau cel putin a devenit intre timp.Ba dimpotriva, am intrat foarte rar in ultima perioada.

Publicat

a fost la un moment dat o discutie despre borse / holstere cu prindere pe picior... cineva spunea ca a cumparat una de prin Faur ?!... asta daca nu a inceput mintea sa imi joace feste rau.... se poate o mana de ajutor va rog...?

Publicat

Schimbul III la Vama Veche. Dacă e cineva pe la Vamă.......Sper să avem o seară liniștită.

Publicat

C.C.R. dixit: [cenzurat] suspentatu' inapoi la Cotroceni... Quo vadis România?!!

Publicat

adica referendumul e invalid?iar trebuie sa stam enspe mii de ore la paza sectiilor de votare la urmatorul referendum? :o:blink:

Publicat (modificat)

Ai inteles gresit ! ... Referendumul este valid. Dl. basescu se intoarce la " post "

a3863053-114-male19-male-crying-tears-smiley-emoticon-000061-large.gif?d=1300008028

Modificat de Eduard
Publicat

nu as vrea sa fiu in locul colegilor care sunt de serviciu in Bucuresti si in dispozitiv la Universitate... :(

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Am verificat Cronosul si din pacate mai am 8 MB trafic, asa ca 2 saptamani o sa duc dorul discutiilor si dezbaterilor de aici.

Publicat

Asa de dimineata Kayne? Atunci nu-mi ramane decat sa-ti urez o zi buna si bere rece!!!

Publicat

Just Kayne! Unii cu munca, altii cu distractia!

Publicat (modificat)

ce chestie,sa ai banul in buzunar si sa nu iti gasesti masina pe care o vrei :doh: si nu cer mult,un hatchback diesel :wacko:

Modificat de Daniel24
  • Membru
Publicat

Eu am gasit vreo 2 hatchback-uri diesel din 2004 sau 2005. Daca vrei le mai caut odata si ti le arat in PM :)

Publicat

daca esti amabil si vrei sa ajuti un cetatean aflat la nevoie,te rog sa imi dai pm :beer:

Publicat

Da banii la mine ca te ajut eu sa.ti gasesti, numai ca trebuie sa o testez eu vreo cativa ani :naughty:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.