Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Imi lipsesc reclamele cu Rosia Montana, in care niste miorlaiti ne spuneau ca vor sa munceasca pe 2 lei in mina si ca da-l naibii de interes national...

Si imi lipsesc de cand cu suspendarea asta...

Hmmmmm...o fi vreo legatura?

:hmmmt:

Nu știu dacă-i bine ... domnule” Dan, „nu știu dacă-i bine!!!

Mă tem că ...” nu-i fumos să-ți lipsească reclamele ălea!

:D

• Moderator
Publicat

Mă tem că ...

:D

Eu nu ma tem, ca va fi bine pana la urma ;)

Publicat

neata... intrún articol din gandul, CTP intreba.. Puteţi să-mi spuneţi, stimaţi cititori ai Gândului, o instituţie sau o persoană din statul român în care mai aveţi încredere?

eu personal da... mai am... in Politia Romana. nu in MAI ( ca sa nu existe interpretari... ). si, ca sa nu fiu ipocrit, si in ISU. voi....?

o zi cat mai usoara va doresc si grija mare la caldura...

Publicat

Este o cercetare sociala sau vreun sondaj de opinie? CTP are numai intrebari de astea in cap.

Publicat

era o curiozitate pur personala, preluata de la tenisman... ce credeti VOI, colegii de forum, nu ce ne arunca cate un sondaj de opinie, gen biserica, armata, ana aslan si mina minovici.... (sper sa se inteleaga amara ironie si sa nu fiu taxat ca mai stiu eu ce.. ^_^ )

Publicat

Buna ziua tuturor! S-a terminat si sejurul...am intrat direct la munca...maine o sa postez niste poze, sunt liber maine! Totusi nu am fost impresionat de "Golden sands"...mai degraba s-ar numi "Dirty sands"! Tot nisipul era plin de mucuri de tigari...

• Moderator
Publicat

un sfat: data viitoare incearca ceva dincolo de Varna, vei simti diferenta :)

iar o rezervare din timp, de ex. luna martie, poate beneficia de o reducere de 15% din pret la agentiile de turism.

Publicat

Rezervarea am facut-o din martie, iar anul trecut am fost la Albena si sincer iti spun Danpin, ca nu a fost nici macar pe jumatate ca anul trecut! Insa am trecut-o la capitolul experienta...

Publicat (modificat)

Baieti ia atasati voi niste poze sa "ne plimbam" si noi prin locurile unde ati fost, daca vreti bineinteles :)

Modificat de Cerasela
  • Moderator
Publicat

dupa 4 ani la Bg, la anul as incerca Turcia

Chiar dacă nu am fost la Bulgari, dar la anul tot la turci mă tentează și pe mine să dau o raită. Keep in touch. ;)

Publicat

Am promis ca postez poze...dar mai incolo cand ajung acasa...Cata si pe mine ma tenteaza enorm Turcia, insa trebuie sa "votez" bugetul de anul viitor!!! ;)

Publicat

Neata Cerasela! Nu esti singura care nu are somn, adica esti, ca eu acum am ajuns acasa si ma pregatesc de somn...si ploua cu galeata in capitala, m-a facut leoarca pana acasa...pe mai tarziu, cand voi incerca sa postez niste poze de la mare!

• Membru
Publicat

Greu cu trenurile din Romania, dar intr-un final am ajuns acasa. Trenul Oradea-Bucuresti N. a avut intarziere 40 min. iar cel din Bucuresti N. - Mangalia 20 min. Cand am venit inapoi trenul dinspre Mangalia-Bucuresti N. a avut o intarziere de 2 ore :blink: , iar cel de la Bucuresti N. - Oradea a avut o intarziere de 1 ora si 20 min. Naspa sa faci 18 ore cu trenul :angry: .

Publicat

Runya, ai nevoie de sugestii sau idei pentru concediu? In functie de buget si de persoanele cu care vrei sa-ti petreci concediul, pot sa-ti ofer sugestii(fara nici o ironie!). Eu cel putin anul asta ma gandesc serios sa-i duc pe ai mei(mandra mea si piciul) la munte, macar pt.un weekend...mi-e asa de dor de munte!!! Recunosc cu tristete ca nu am mai fost din '94...in conditiile in care intre 1985-1989 am fost ghid montan B.T.T. ...

Publicat

@teolucian63: multumesc, chiar te rog sa postezi impresii din vacanta, acelasi lucru il voi face si eu la intoarcerea din concediu, pentru ca maine plec (cu familia = 3 bucati). Cu masina, cortul, sacii de dormit, lada frigorifica, etc...

• Moderator
Publicat

Un coleg a gasit un aparat foto Canon PowerShot A550 pierdut in zona Alunis, pe stanci la Scaune, in jud. Buzau.

Daca recunoasteti proprietarii din poza cantactati-ma, pentru a -si recupera aparatul si fotografiile.

post-284-0-59128600-1345057237_thumb.jpg post-284-0-06673100-1345057252_thumb.jpg

Multumesc!

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.