Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

Dintre cei care stati la mare,sau care ati fost in grupuri de mai multe persoane,stiti vreun loc de cazare avantajos pentru un grup de tineri studenti?Nu gasesc pe internet mai mult de o camera,2 incepand cu saptamana viitoare.

Publicat

Maine la ora asta savurez o bere rece la mare cu mandra si cu piciul meu...incepusem sa fac A.M.R.-ul ca-n armata! Bulgaria, romanian seaside!

Va doresc tuturor, care sunteti in concediu, care urmati sa plecati in concediu, CONCEDIU PLACUT!!! Iar colegilor care sunt la munca, serviciu usor si fara probleme mari!

Publicat

Distractie palcuta alaturi de ai tai, teolucian! Felicitari pentru ca ai ales sa iti duci familia `afara`, la noi la mare e `bleah`...d.p.m.d.v. Sa ne povestesti cum a fost. :clip:

• Moderator
Publicat

Dacă tot vreți să mergeți într-un concediu adevărat la mare, atunci sfatul meu este neapărat să mergeți și la o altă mare, nu la Marea Neagră. Vă asigur că nu veți regreta.

Am ajuns la Marea Ionică, la greci și apa de acolo nu se compară cu Marea Neagră, e altceva, ce nu poate fi descris în cuvinte.

Deși poza nu e făcută de mine și nu-mi aparține, vă pot asigura că așa arată în realitate, nu este nimic trucat în această fotografie:

justgreece.jpg

Publicat

Va multumesc din suflet pentru urari si va doresc tot binele din lume! Voi posta si fotografii, asta e cert! Intradevar e superba Marea Ionica, poate la anul...sa traim pana atunci! Nu stiu daca o sa mai intru pe forum de la mare...deja mi-e dor de voi!

Publicat (modificat)

Eu nu am fost impresionata nu numai de culoarea marii sau alte aspecte legate de peisaj, ci am fost impresionata de personal. In Grecia,Bulgaria, Turcia, personalul hotelului la care mergi are grija sa te faca sa simti ca esti in concediu...cel putin in cazul meu asa s-a intamplat. Peisaje frumoase avem si noi, pacat ca sunt stricate de oameni.:(

Modificat de bestkyky
Publicat

Anul trecut am iesit prima data din tara...la bulgari si fireste si eu am fost impresionat prima data de serviciile pe care le ofereau bulgarii(analfabetii cum ii numeam noi), tot timpul erau cu zambetul pe buze, de cele mai multe ori era sincer!!! Pot sa spun ca am avut cel mai bun si mai frumos concediu de pana acum( cu mandra- nevasta mea, ca au fost si alte concedii in care nu prea ma uitam cum sunt servit sau daca-mi zambeste respectivul, deh, eram ocupat de ea :clip: aceeasi mandra ). Practic asta a fost motivul pentru care am ales Bulgaria( astia au stiut pana la urma cum sa-si vanda tara) si anul acesta!!! Sper sa pot gasi o posibilitate sa intru pe forum si de la Bulgari!!!

Publicat

Gata, suntem in autocar! Bulgaria, here we came!!!

• Moderator
Publicat

De regula la receptie ai hot-spot;) Concediu placut!

Publicat

Ma chinui de o ora sa intru pe forum si abia acum cateva minute mi.a aparut asa ceva:

post-3042-0-94006300-1344010734_thumb.pn

Publicat (modificat)

La bulgari am fost si eu, dupa un sejur de 2 saptamani pe litoralul romanesc, si mi-am jurat ca nu mai merg la mare in Romanica noastra draga pana nu ajung la 50% din valoarea celui bulgaresc. Intr-adevar, de la apa, curatenie pe plaja, preturi, etc si pana la modul cum esti tratat, diferenta este fantastica. I-am lasat 5 leva ospataritei de la un restaurant, care arata ca un OZN cazut pe o planeta pustie, si biata fata numai nu mi-a maturat drumul pana la masina caci mi-a luat cateva minute sa-i explic ca este o foarte mica "rasplata" a felului deosebit in care am fost tratati. Suntem departe in ce priveste relatiile dintre noi, caci la fel ne purtam si noi cu.....nemtii, de exemplu, dar nu exista totusi comparatie. Cum se spunea mai sus, zambetul lor este natural si privirea la fel. Concediu placut! Sa nu omiti cap Kaliakra.

Modificat de eduardpsih
  • Moderator
Publicat

Ma chinui de o ora sa intru pe forum si abia acum cateva minute mi.a aparut asa ceva:

post-3042-0-94006300-1344010734_thumb.pn

Problema a fost de la firma de hosting, nu de la forum.

• Moderator
Publicat

deci e semn ca ar trebui sa te bucuri mai mult de soare ;)

Publicat

Da Cerasela, se da, doar ca mai trebuie sa-l si soliciti, caci daca astepti sa-ti spuna seful ca de maine pleci in concediu o sa constati ca vine Sfantul Andrei, apoi Mos Nicolae, Mos Craciu, trece si revelionul si hopa..........ai de luat concediul pentru anul urmator. Merg si doua cumulate dar oare seful va fi de acord cu acest procedeu? Hm.

Publicat

Am primit doar vorbe :), poate anul asta imi da concediu chiar si sa merg acasa la parinti dar sa ma stiu in concediu!!

• Moderator
Publicat

Imi lipsesc reclamele cu Rosia Montana, in care niste miorlaiti ne spuneau ca vor sa munceasca pe 2 lei in mina si ca da-l naibii de interes national...

Si imi lipsesc de cand cu suspendarea asta...

Hmmmmm...o fi vreo legatura?

:hmmmt:

Publicat

Dar au bagat reclame cu Ponor, cu Dragulescu, sa tot intri in farmaciile inimii. :ner:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.