Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

• Membru
Publicat

de curand am avut niste dureri la piciorul drept deabia mai puteam merge , am fost la medic si mi-a zis ca sunt suspect de fisura de menisc momentan piciorul mi l-a bagat in ghips pana fac rmn la el

are cineva sau a mai patit asa sa imi dea si mie o idee de un medic bun sau la ce spital as putea merge pentru a face o eventuala operatie?

Publicat

din pacate seara asta imi aduce aminte rau de Another Brick in the Wall...

Publicat

Sper ca aceasta seara sa-i aduca cuiva aminte de melodia "Highway to hell" ...;)

Publicat

Eu sper ca dupa aceasta zi fierbinte sa ne punem toti intrebari,de la simplul taran pana la presedintele Basescu.

Mai mult sau mai putin toti avem o problema.

Trebuie sa ne intrebam ce vrem sa facem cu tara aata si ce facem fiecare dintre noi pentru ea.

Un mare presedinte american spunea : "Nu intreba ce face tara pentru tine ci ce faci tu pentru tara"

Era un biet presedinte american, asta nu stia ce vorbeste, presedinte adevarat e Dan Diaconescu,care daca ajunge presedinte le da tuturor romanilor cate 25000 de euro....

Trist e multi il cred pe acest mutant politic de la OTV...

Bleah...

PS:Multi oameni mici in tara asta,de la maturatori la ministri... Daca un hot ca Ponta a furat un doctorat,astia mici de ce nu ar fura o diploma de la Spiru Haret? bleah....

Pacat de cei ce au facut o facjltate pe bune,sunt confundati cu toti "licentiatii" peste care risti sa calci daca nu esti atent pe drum.... Bleah...

• Displace 7
Publicat

Niciodata tara asta nu a decis nimic...tot timpul deciziile importante au fost luate de altii...Reddog revizuieste istoria din ultimii 100 de ani! Pozitia din punct de vedere geopolitic nu ne-a avantajat, ci ne-a transformat in "aliatul" unuia sau altuia... Iar vis-a-vis de presedintii americani, nu ei conduc destinele americanilor...fraza aia celebra, daca nu ma insel, a fost spusa pentru a atrage cat mai multi voluntari pt. Vietnam.

• Apreciez 1
Publicat

Buna dimineata!

Eduard, multi nu stiu ce e aia muzica in ziua de azi; suna cam ambiguu, insa asa e. Dar presupunand ca iti spun ceva ce stii deja, am sa ma opresc aici. :D

In schimb, am sa-ti arat muzica, care cu desavarsire este cea mai superba pe care am intalnit-o vreodata!

Publicat

salutare lume,acum m-am trezit,am 45 de ore lucrate cu ocazia acestui referendum.cate zile imi libere imi pot cere pt atatea ore?ca bani am primit 10 lei,bataie de joc :blink:-_- pe care i-am dat unei cersetoare. am fost intr-un sat,la fosta scoala,aveam acoperire la telefon doar sub un copac :lol:

• Moderator
Publicat

Eti, te-au pus ministru de interne, generosule? :))

• Membru
Publicat

Vericule, nu inca, dar sunt urmatorul.... :ner:

Publicat (modificat)

Care-s "gameri" pe aici? Cine o mai arde din cand in cand pe jocuri online?

Vreun inrait de World of Tanks pe aici?

Modificat de VladM
  • Moderator
Publicat

Vreun inrait de World of Tanks pe aici?

Vrei vreun pont din WoT? :)

Publicat

Superb! :naughty:

Sa-mi lasi un nikname, poate trantim un pluton. Ce tancuri ai? Tier maricel... sau?! :naughty:

Publicat

salutare lume,acum m-am trezit,am 45 de ore lucrate cu ocazia acestui referendum.cate zile imi libere imi pot cere pt atatea ore?ca bani am primit 10 lei,bataie de joc :blink:-_- pe care i-am dat unei cersetoare. am fost intr-un sat,la fosta scoala,aveam acoperire la telefon doar sub un copac :lol:

ai primit 10 lei ca sa votezi ...sau ce? :ner: de unde?

Publicat (modificat)

Am scris mai devreme ca voi posta un filmulet cu elicopterul care a facut vreo 30 de curse cu apa pentru a stinge incendiul de pe varful muntelui, din pacate nu reusesc sa-l incarc. Cred ca este prea mare, dar nu cred ca 4 minute nu se pot incarca, sau este o alta problema care ma depaseste. Vantul nu a prea batut in zona, a fost in schimb provocata putina racoare, la fiecare 4 minute, de elicea elicopterului. Imi pare tare rau.

Modificat de eduardpsih
  • Moderator
Publicat

Eduard, trebuie sa-l incarci pe YouTube prima data, iar pe forum postezi link-ul.

Publicat (modificat)

am primit 10 lei diurna,marinescule,care esti tu "intelijent".stai sa ma gadil sa pot rade la gluma ta :blink:-_-

Modificat de Daniel24
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Pepene rosu pentru toata lumea :)

post-3042-0-33307800-1343751273_thumb.jp post-3042-0-66201400-1343751298_thumb.jp

Modificat de Cerasela
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Marius, multam fain pentru informatie. Uite si zborul elicopterului. Imi parea tare rau de baietii de la pompieri ca au umplut o multime de saci cu apa pe caldura de afara. Of of of, si cand vezi cu ce dotari lucreaza altii iti vine rau. Din cate am aflat nici astazi nu a fost stins focul respectiv, care s-a aprins duminica dimineata. Iaca si filmuletul:

Modificat de eduardpsih
  • Apreciez 1
Publicat

Cu ce l-ai inscriptionat acolo? :good: Mie mereu imi ies exact pe dos chestiile aste acu inscriptionatu' in... orice. :ner:

Tu erai crainicu' Eduard acolo? :naughty:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.