Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

e sambata,diseara sunt cluburi,discoteci,dar nuuu,noi tre sa stam cu votarea -_-

• Moderator
Publicat (modificat)

e, altceva acum...ieri cu localul, deseara cu votarea

Sa ne spui cu cine ti-a placut mai mult :D

Modificat de danpin
Publicat

:ner: cred ca,cu votarea,ca mai veni si cate un om destept,asa,cu localul parca as vorbi singur :ner:

Publicat

.. cand mai am treaba prin zona nu te iert.... :D

Eu zic sa ne strangem mai multi si sa il vizitam :)) sa.i facem "paguba" la casa :))

Publicat

Cerasela... sunt de acord... stiu o pensiune pe la Plescoi, dar banuiesc ca Danpin stie mai multe.. :D

• Moderator
Publicat

mi-a dat guvernu inapoi cei 8%, asa ca am cu ce mai, am cu ce :D

Publicat

neata...! o cafea... o tigare... un vot... :D o zi frumoasa tuturor si usoara si fara incidente colegilor ce muncesc...

Publicat

Nu cred ca faptul sustinerii sau nu a demiterii presedintelui este un subiect de discutat pe acest forum, chiar daca topicul se numeste chat-off topic...

Remarca era facuta pt. Reddog! Va doresc si eu o dimineata frumoasa!

Publicat

No ofence Reddog, dar ai fi surprins cati "sustinatori" are omul Basescu...

Publicat

Buna dimineata! Putina cafea, Metallica pentru relaxare, referendum pentru plimbare si foame, apoi.....gratar. Si mai spre seara exit-poll-urile. O zi superba tuturor.

Publicat

buuun... acum ca mi-am exercitat dreptul constitutional care imi confera dreptul sa comentez pe viitor.... merge o tigare... un vin bun.. si niste mitilica de la colegul VladM.. :good::beer:

• Membru
Publicat

am ajuns acum in Bucuresti, vreau sa votez, unde gasesc cabina de vot??? Numai am rabdare pana acasa...... :ner:

• Membru
Publicat

serviciu usor tuturor colegilor care sunt la munca... :beer:

Publicat

Eti îmi cer scuze că nu ne-am mai văzut vara asta. Probleme de serviciu. Rămâne pe data viitoare.

• Membru
Publicat

nu e nicio problema, mi-am dat seama, e posibil sa ajung in septembrie pe la Mangalia si te sun atunci :beer:

Publicat

Stimate VladM, asa suferinta cu Metallica, Scorpions, ABBA, Queen, Pink Floyd, sa nu uit de Sandra, etc care au fost motivele insomniei adolescentei si tineretii mele, implicit si a tale presupun, sa tot aiba tineretul de azi si nu numai el. Da, am fost si la vot, am mancat si tot ce am pregatit la gratar, am baut toata apa iar cei care au putut berea, a fost si o repriza de fotbal pe teren cat palma, acum ne odihnim si urmarim cursele facute de un elicopter care transporta apa pentru a stinge focul ce arde de dimineata pe o creasta de munte din zona Cailor Rasnovului. Am sa postez cand ajung acasa un filmulet scurt cu acest aspect, acum fiind pe telefonul mobil.

Publicat

Eduard, ce frumor "graiesti" - Metallica, SCORPIONS, Queen, AC/DC, Pink Floyd, Aerosmith, Dire Straits, etc

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.