Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Mi se pare cam multa "reclama" la forumul respectiv, fara suparare ;)

Undeva trebuia sa ma plang ca m-au ”arestat”... si am venit la voi! :clip:

Sa-mi dea drumul... si promit ca nu va mai deranjez :(

Modificat de adrianaM
Publicat (modificat)
:o :ner:. probabil e varianta adaptata..:)) p' aia n-o stiu Modificat de VladM
Publicat

Dar nu deranjezi pe nimeni, numai ca nu trebuie mereu sa pui link.ul cu forumul respectiv :)

• Moderator
Publicat

Undeva trebuia sa ma plang ca m-au ”arestat”... si am venit la voi! :clip:

Sa-mi dea drumul...

recursul se depune la www.ministerul*justitiei.ro :D

Publicat

Dar nu deranjezi pe nimeni, numai ca nu trebuie mereu sa pui link.ul cu forumul respectiv :)

Obisnuita de dincolo :doh:

Mi-e dor de ei :(

• Moderator
Publicat

care trece maine prin jud. Bz, s-ar putea sa ne intersectam in vreun filtru rutier :emo-yessir:

Publicat

recursul se depune la www.ministerul*justitiei.ro :D

Tot la voi voi veni! :clip:

Publicat

danpin e varianta adaptata sau originala?ca Vlad nu o stie pe adaptata :ner:

Publicat

Cerasela de ce esti asa rea :lol: ?

Adriana, ideea e sa explorezi forumul asta.. sa cotrobai.. bantui! Vei descoperi probabil lucruri interesante pentru un civil. Vei capata in acest mod, probabil interes si fata de alte lucruri. Nu trebuie sa o intinzi de aici imediat ce contul tau va fi debanat pe forumu' ala de... forum.

In plus, daca ramai pe offtopic... o sa inveti numai despre bufnite..si restu. :ner:

• Moderator
Publicat

cu aia adaptata am cautat si nu gasesc videoclip :D

• Moderator
Publicat

care trece maine prin jud. Bz, s-ar putea sa ne intersectam in vreun filtru rutier :emo-yessir:

Dan, am trecut eu duminica trecuta si chiar m-am gandit sa te sun, dar nu mi-a permis timpul. :ph34r:

Publicat

O sa venim cu totii pe la Bz atunci, ca sa mai schimbam o vorba :))

Eu, rea???!!!!! Niciodata :)

• Moderator
Publicat (modificat)

Dan, am trecut eu duminica trecuta

data viitoare sa-ti faci timp pentru un sir de covrigi de Buzau si 2 carnati de Plescoi ;)

Modificat de danpin
Publicat

Adriana, ideea e sa explorezi forumul asta.. sa cotrobai.. bantui! Vei descoperi probabil lucruri interesante pentru un civil. Vei capata in acest mod, probabil interes si fata de alte lucruri. Nu trebuie sa o intinzi de aici imediat ce contul tau va fi debanat pe forumu' ala de... forum.

In plus, daca ramai pe offtopic... o sa inveti numai despre bufnite..si restu. :ner:

Si la noi e la fel!!! :ner: :good:

Publicat

Mananc la servici covrigi de Bz :D, ma pastrez pentru ciorba radauteana de acasa totusi :D

Publicat

era reclama la covrigi de buzau de la o anumita firma de panificatie "incearca adevaratii covrigi de buzau,chiar daca nu ii cumperi tu" :lol:

Publicat

pana la urma cine e Adria si de trebuie sa free her..?

Danpin... m-ai ucis cu carnatii aia... mor de pofta acuma....

• Moderator
Publicat

sunt putin picanti, merge si oleaca de mustar... sare au numai cat sa le dea gust... daca mai pui alaturi si o ulcica de pamant cu vin rece de Pietroasele, te-ai scos ;):beer:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.