Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

@Marius

Nu vreau sa-mi fac niciun blog pentru ca nu sunt fan al vreunui partid.

Intotdeauna am votat omul nu partidul.

Asa ca idee, sa va spun cum sta treba in Constanta.

Mazare,acest om,votat de patru ori de constanteni cu peste 70% a fost votat,chiar daca pare excentric ( si este) dar a facut si treaba.

Este falsa teoria conform careia l-au votatat doar pensionarii si oamenii amarati carora le da periodic un ajutor constand in alimente.

Si eu l-am votat pentru ca am simtit ca a schimbat in bine Constanta.

Totusi,la alegegerile prezidentiale trecute, Mazare le-a recomandat constantenilor sa nu-l voteze pe Basescu ( zicand chiar -Eu sau El) si totusi constamtenii l-au votat pe Basescu,cum va fi acum.

Ce va spune asta?

Mie imi spune ca oamenii discern,altfel spus constantenii au spus: prietene,noi te-am votat pe tine nu mizeria aia de PSD dar nu ne forta sa nu-l votam pe Basescu.

PS:Mazare castiga 'constanta indiferent la ce partid era,sau chiar daca era independent.

PPS:Cred ca multi din PSD nu-l "inghit" pe Mazare,de fapt sentimentul e reciproc....

• Displace 3
Publicat (modificat)

Si o ultima remarca in ceea ce priveste aceasta chestiune.

Consider ca PSD, un partid social-democrat este util unei tari,dar un partid care, cum ii este si menirea, sa lupte pentru muncitorime sau cei neajutorati.

Actualul 'PSD,ca si multe din sindicatele din tara asta numai pentru drepturile celor slabi si fara drepturi din tara asta nu au luptat.

Personal sunt un om de de stanga,atat prin formatie dar si prin educatie dar cred ca acesti impostori nu ma reprezinta.

Sunt niste nemernici ce sunt hoti miliardari si chipurile apara muncitorimea.

Modificat de reddog
  • Displace 3
  • Membru
Publicat

reddog,chiar nu mă intereseză politica,dar merg la referendum şi votez DA, pentru că e vreau să scap ţara de dictatură.

Publicat

Eu nu cred ca aci' e vorba de sustineri, ci doar de transparenta; multa prea multa.

Fiecare voteaza daca vrea, cum vrea.

Pleaca Basescu... vin altii. Insa mereu trebuiesc triati astia; stagnarea unui presdinte prea mult la Cotroceni nu face bine; i se urca -statul de drept si justitia- la cap.

Publicat

Fie ca vom merge sau nu la referendum, presedintele suspendat va pierde in acelasi mod in care a reusit sa castige prezidentialele in 2009. :clip:

• Moderator
Publicat

Merg sa votez, pentru ca dupa un miting al politistilor sa nu se mai solicite liste cu participantii la acel miting (va mai amintiti mitingul "Caschetelor")?

• Apreciez 2
Publicat

Eu merg la vot si voi pune stampila de DA!!! :good: Oricum, dupa ce pica Basescu, vor avea grija cei de la PDL sa le faca dosare si astora din USL, asa ca noi doar trebuie sa asistam cum isi dau in cap unul altuia. Vorba proverbului: ”Cand doi se bat, al treilea castiga!”. Oare cine e al treilea? :naughty:

Publicat

neatza tuturor.acum sunt la primarie,am fost desemnat la paza buletinelor de vot pana maine dimineata si duminica iar lucrez :doh: sper sa nu mai bag 30 de ore nedormite,aproape nemancate si tot asa :blink: :blink: :blink:

Publicat

ieri a fost sedinta de referendum si venise o domnisoara politista,agenta principala de a lasat sala muta,pantaloni stramti de tot,machiata,rujata,coafata dupa ultimele|e "trenduri" si cu niste tocuri de vreo 15, cam asa,a incalcat toate prevederile portului uniformei :P tipa e de la rutiera,as vrea si eu sa fiu oprit de o asa politista :naughty::clip: desi prietena m-ar :emo-box: :ner:

• Moderator
Publicat

Dupa Referendum sper ca guvernantii sa faca ceea ce trebuie pentru a-i pune cu botul pe labe pe maidanezii locali, la pazit panselute si tomberoane, unde le e locul. Sa termine cu caschetele albe si cu impresiile de politisti ale acestor aspiranti la diploma de BAC.

Publicat

neata lume,hai la o cafea fierbinte si aburinda :clip: nu am dormit deloc,am stat la paza voturilor,am 26 de ore de cand sunt treaz si azi pana la 16 stau de paza,nimic nu misca :naughty:

Publicat (modificat)

Neata' si de la o somnoroasa :D

Modificat de Cerasela
Publicat

neata.. toata noaptea mi-au latrat cainii, m-au chiaunit de cap.. sunt carpit de somn... :blink:

Publicat

Kayne,fac un 3 in 1 de iti sare tot somnul,si cu o tigara,aoleu :clip:

Publicat

Daniel, am bagat si eu in ness cu o tigara si un antinevralgic si mi-am revenit... m-am lamurit si ce a fost cu zarva de latrau astea ca nebunele... a intrat bufnitza peste porumbeii vecinului ...

Publicat

da danpin, o stiu.. :) o tot fac unui coleg, numai ca arunc un pix pe jos si zic BUF... :ner:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.