Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Neata'... la mine zici ca a venit toamna la ce rece este afara!!!

Modificat de Cerasela
  • Moderator
Publicat

Ca orice om normal la cap, DA, o sa merg la referendum duminica viitoare :good:

+1

• Apreciez 2
Publicat

Buna, tuturor forumistilor!

... am trecut pe la voi sa va salut, ca pe forumul meu ( http://forum.portal.edu.ro/index.php?showforum=40 ) am fost ...sanctionata ca am scris ”Jos B....!”. Asa ca timp de 5 zile nu mai pot sa comunic cu prietenii de acolo...

Sunt invatatoare. Tot bugetara ca si voi...

Si daca tot sunt in concediu, iar bani de plecat de-acasa nu am, poate imi mai omor timpul stand la povesti cu voi...

Publicat

Multumesc. Stiu si eu.... poate aveti vreo intrebare sa-mi puneti...

Publicat (modificat)

Multumesc! Sper ca ... v-am gasit bine! :good:

...si poate va pot fi de ajutor... candva, cumva :clip:

Modificat de adrianaM
Publicat

De ce ai ales tocmai acest forum pentru a-ti omori timpul? Simpatizezi aceasta meserie?

Publicat (modificat)

De ce ai ales tocmai acest forum pentru a-ti omori timpul? Simpatizezi aceasta meserie?

Link-ul mi-a fost dat de o colega de forum de la noi. Aveti o profesie ce se bucura de toata admiratia in randul nostru! Chiar se discuta in ”Cafeneaua profesorilor” de faptul ca voi aveti acea demnitate si acel curaj ce pe noi ne-au cam....lasat :( . Poate de aceea am venit pe la voi, ca sa ma molipsesc de aici.

Meseria voastra nu ai cum sa nu o simpatizezi, mai ales ca si voi aveti problemele voastre, dar sunteti foarte uniti si treceti usor peste ele.

Modificat de adrianaM
Publicat

Eu nu ma includ in categoria ''voi'' pentru ca nu-s politista, dar tot sper ca imi voi indeplini aceasta dorinta.

Bine ai venit adrianaM. Banuiesc ca trebuie sa ai o rabdare imensa ca sa profesezi in meseria ta...

• Moderator
Publicat

Este doar o impresie ... în realitate nu suntem uniți deloc, ba din contră.

Publicat (modificat)

Ei Adriana... ei. Speram si noi sa ajungem intr-o zi, in postura in care sa fim admirati de catre cei ca dumneavoastra. De stiut faptul ca cei cu "+" sunt politisti, iar cei cu "+" sunt in curs de devenire. Cei care nu le avem... nu le avem ori pentru ca inca nu ne incadram in cele doua categorii, ori pentru ca asa credem de cuviinta.

Insa inainte de toate, cred ca toti de aici avem cate ceva "dintr-un politist", altfel nu am mai fi aici zi de zi, iar aici vorbesc de noi, cei care dorim sa urmam aceasta profesie sau o indragim.

Sedere placuta!

Modificat de VladM
  • Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Mulțumim adrianaM pentru aprecieri.

Ideal ar fi să fim uniți toți bugetarii, pentru că absolut toți suntem tratați mizerabil în țara asta.

Publicat (modificat)

Eu nu ma includ in categoria ''voi'' pentru ca nu-s politista, dar tot sper ca imi voi indeplini aceasta dorinta.

Bine ai venit adrianaM. Banuiesc ca trebuie sa ai o rabdare imensa ca sa profesezi in meseria ta...

Da. Dar o ador!!! Deja i-am prins ”microbul” si parca altceva nu ma vad profesand. Acesti sunt elevii mei din acest an scolar:http://sos-2.webgarden.ro/

Iti doresc succes si tie!!! Persevereaza ca vei reusi! :good:

Este doar o impresie ... în realitate nu suntem uniți deloc, ba din contră.

Inseamna ca nu stii cum e la noi! ...mai ales in ultimii doi ani de cand ni se tot reduc posturile :( si depindem de ”finantarea per elev” :angry: care este mult mai mica decat cea alocata ingrijirii unui caine comunitar...

Ei Adriana... ei. Speram si noi sa ajungem intr-o zi, in postura in care sa fim admirati de catre cei ca dumneavoastra. De stiut faptul ca cei cu "+" sunt politisti, iar cei cu "+" sunt in curs de devenire. Cei care nu le avem... nu le avem ori pentru ca inca nu ne incadram in cele doua categorii, ori pentru ca asa credem de cuviinta.

Insa inainte de toate, cred ca toti de aici avem cate ceva "dintr-un politist", altfel nu am mai fi aici zi de zi, iar aici vorbesc de noi, cei care dorim sa urmam aceasta profesie sau o indragim.

Sedere placuta!

Iti multumesc pentru precizari. Incerc sa ma familiarizez cu modul de postare de aici. Sper ca nu va suparati daca voi face confuzii la inceput. ...aveti insa voie sa radeti copios de stangaciile mele :D

Modificat de adrianaM
Publicat (modificat)

@VladM: ce le zici tu mai Vladutu' :naughty:

@adrianaM: sunt foarte dragalasi. Sa aveti rabdare si puterea necesara pentru a indruma cat mai multe serii de piticoti.

Modificat de georgya
Publicat (modificat)

Mulțumim adrianaM pentru aprecieri.

Ideal ar fi să fim uniți toți bugetarii, pentru că absolut toți suntem tratați mizerabil în țara asta.

O, daaaaaaaaaaaaa!!! Ai perfecta dreptate!!! :good:...dar nu mai scriu niciunde ”Jos B....!” ca poate imi dati interdictie si aici :hmmmt: asa ca...ma pastrez pentru greva din august.

@adrianaM: sunt foarte dragalasi. Sa aveti rabdare si puterea necesara pentru a indruma cat mai multe serii de piticoti.

Deja am 17 ani vechime in invatamant :clip: si cum au marit varsta de pensionare, cu siguranta voi iesi la pensie dusa de elevi acasa, ca eu voi uita unde mai stau :ner:

Modificat de adrianaM
Publicat (modificat)

Superb! M-am amuzat foarte tare la colajul de fotografii cu copiii pe care-i aveti "sub tutela". Sunt niste fâţee si niste scumpi! Cercel in ureche la baieti... hmm!? Eu am avut la 2 ani. :ner: (nu c-as invinovati-o pe mama)! Multa sanatate atat lor, cat si invatatoarei.

Dadacitii inca pe de acum ce inseamna calculatorul in sistemul de invatat...! Poate generatiile viitoare vor fi vindecate de boala asta... generatia mea si alte cateva sunt decimate, deja.

P.S: Aici puteti linistita sa va luati de stofa impecabila a domnului Başescu. Nu ca v-as indemna s-o faceti.. :emo-box:

Modificat de VladM
  • Moderator
Publicat

adrianaM

Legislația noastră ne limitează dreptul la exprimare publică a opiniilor politice, iar din cauza asta nu o să găsesti aici subiecte de discuție pe teme politice.

Publicat

adrianaM

Legislația noastră ne limitează dreptul la exprimare publică a opiniilor politice, iar din cauza asta nu o să găsesti aici subiecte de discuție pe teme politice.

Stiu cum e la voi ca noi colaboram foarte strans cu politia. La noi cica e libertatea cuvantului, in afara scolii, dar....degeaba :( , de aceea ...ma limitez la a mai face comentarii cu iz politic :ph34r:

Publicat

Georgi uite mananc si traduceam niste chestii... pierd timpul, ca de obicei. :D

Cat despre Basescu si pretarile lui politice nu prea incap aici, dupa cum a spus si Marius.

Insa.. un atac inteligent e cel la idee, iar nu la persoana, iar asta facem noi aici. :D

Publicat

Superb! M-am amuzat foarte tare la colajul de fotografii cu copiii pe care-i aveti "sub tutela". Sunt niste fâţee si niste scumpi! Cercel in ureche la baieti... hmm!? Eu am avut la 2 ani. :ner: (nu c-as invinovati-o pe mama)! Multa sanatate atat lor, cat si invatatoarei.

Dadacitii inca pe de acum ce inseamna calculatorul in sistemul de invatat...! Poate generatiile viitoare vor fi vindecate de boala asta... generatia mea si alte cateva sunt decimate, deja.

P.S: Aici puteti linistita sa va luati de stofa impecabila a domnului Başescu. Nu ca v-as indemna s-o faceti.. :emo-box:

Ii las sa poarte si cercel in ureche atata timp cat la scoala imi sunt impecabili, adica sunt elevi constiinciosi, iau note mari si au un comportament exemplar. Chiar nu am deloc probleme cu ei. Oricum sunt inca prea mici, ca personalitatea lor sa depaseasca limitele bunului simt... Razvratirile adolescentine apar de prin clasa a VII-a...

...un atac inteligent e cel la idee...

Mda... eu pot cu 25% mai putin? :clip: ...ca de imi mai aplica inca o data procentul, voi fi sub minimul pe economie :faint:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.