Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

Red... nu suntem la sute de km... ci doar la cativa zeci. Nu e mare lucru sa ajung acolo odata ce dau de verzisori si de tine liber. Chestia e ca mi-am cam luat talpasita de la munca pentru ca nu e de mine ce-i pe acolo...

Daca eram din oras te asigur ca nu scapai de mine. :ner:

Totusi propun ca weekendul viitor sa ne gasim cu mic, cu mare, care... cum e prin zona. Musai bastinasii prezenti. ^_^ Dorin... Dan.. poate reusiti si voi sa ajungeti.

Publicat (modificat)

Cateva zeci de km?

Hmm,Medgidia, Mangalia ?

In fine,daca te hotarasti da un semn.

Poate mai vin si alti forumisti de prin tara daca in perioada asta sunt la mare.

Modificat de reddog
Publicat

Și s-a terminat și bacu. Sincer mi s-a părut extraordinar de ușor. Acu' la odihnă și recreere - mă urc în mașină și direcția umbra nucului la țară.

Publicat

Pot spune ca parintii mei sunt mult mai incantati de rezultate decat mine,ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum.Sunt multumita,dar socata ca am luat cea mai mica nota la materia pe care o stapaneam cel mai bine si pentru care nu aveam niciun stres.Una peste alta,a trecut,l-am luat cu nota destul de buna si am tras si o invatatura:sa nu ma mai bazez prea mult pe ceea ce stiu pentru ca risc sa-mi pierd concentrarea cand ma astept mai putin.

Publicat

felicitari tuturor care zilele astea au dat piept cu examenul maturitatii.. :)

cine imi da si mie o reteta de supa / ciorba de rosii...? asa cum o faceti voi, nu ce scrie net, ca am descoperit si eu google de ceva vreme... :):beer:

Publicat

@Kayne, imi pare rau dar nu am facut niciodata asa ceva pentru ca am gustat si nu mi.a placut, te ajut cu retete de ciorba de perisoare, radauteana, de burta, de pui..si cam atat :D

• Moderator
Publicat

Hopa!!!

Blejnar ... „la brutărie”???

Fostul șef de la SIPI Constanța împreună cu Sorinel Blejnar sunt audiați în prezent la DNA într-un dosar de importuri, evaziune și alte mizilicuri de acest gen. :naughty:

• Moderator
Publicat

Forumistii nostri ce-au facut la bac?? Multumiti de rezultate?

Crezi ca dl. Igas are cont aici? :D

• Membru
Publicat

da' ce vericule, igas asta nu are b.a.c. -ul ?!? :ner:

• Moderator
Publicat

Cam trist Catalin... trist dă tot.

Nu e deloc trist. Astfel de lucruri nu sunt întâmplătoare, mai ales în cazul unor astfel de indivizi cu greutate. În cazul amărășteanului de rând se mai poate întâmpla să fie o eroare, dar la astfel de oameni cu greutate, nimic nu este întâmplător, pentru că se suflă și-n iaurt pentru a nu se face vreo greșeală.

Dacă au făcut combinații și manevre, atunci să se ducă acolo unde le este locul. Nu e nimic trist aici.

Publicat (modificat)

E trist tocmai pentru ca se intampla asta.

Modificat de VladM
Publicat (modificat)

Esti singura? :naughty:

Depinde care este sensul intrebarii, dar pentru pofticiosi am cate o bucatica :)

Modificat de Cerasela
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Ca orice om normal la cap, DA, o sa merg la referendum duminica viitoare :good:

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.