Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

Ok, duminica atunci.

E posibil sa vina si Marius si Catalin.

Hai sa stabilim o ora care sa le convina si lor,probabil duminica seara ei pleaca.

Publicat

Mă paşte şi admiterea dupaia. Vai de capu meu tocmai în august intru şi eu în vacanţă.

Publicat

Nu esti singurul.. :unsure: ..Luna iulie o sa fie o luna de foc si la propriu si la figurat.

Publicat

Domnilor politisti va rog sa-mi acordati permisiunea de a impusca un grup de indivizi(a se citi interlopi) care neavand alta treaba si-au petrecut noaptea in fata casei mele zbierand,urland,razand(si prin noapte vreau sa spun de la ora 12 la ora 6) iar acum mai fresh ca niciodata au traversat si asculta manele in blana,si nu numai ca asculta,dar mai si canta. :angry::emo-box:

Publicat

da pe 112... sau suna politistul de proximitate / la sectie... am patitó si eu acum cateva nopti cu vecinu care urla sa il lase nevasta in casa, mutand apoi circul in fata blocului.. la 1 noaptea...

Publicat

Acum n-am ce face pentru ca vis-a-vis e un bar in care isi petrec ziua,dar la noapte o sa pun in aplicare si planul asta.Faza e ca ai mei au mai anuntat Politia dar fiind o singura persoana politia n-a prea avut ce sa le faca(vecinilor mei le e frica de ei pentru ca ii ameninta)

Publicat

ia legatura cu cei de la proximitate, vorbeste cu ei, explica-le si ceva ceva tot se va rezolva. daca vor veni cand aia fac scandal, ii amendeaza direct, nu are treaba cu vecinii carora le e frica sa faca plangere...

Publicat

Asta o sa fac in noaptea asta daca o tin tot asa.E ca la nebuni,parca traiesc in jungla. :angry:

Publicat (modificat)

Buna dimineata!

Am venit de la serviciu si trupul cere binemerita odihna.

Credeam ca VladM va propune o locatie pentru a ne intalni daca tot a luat initiativa....

Nu a facut-o si voi prelua eu initiativa,ii astept pe forumistii interesati de o intalnire off-line in fata IPJ Constanta in seara asta,in jurul orei 20:00,se accepta si sfertul academic dar sa fie sfert,pentru ca uneori la noi la romani sfertul bate spre 20-30 de minute.... :)

In caz ca ne intalnim ne organizam de acolo.

Acum ma pun la somn,sper sa ne vedem in seara asta.

Poate reusesc sa vina si Marius si Catalin daca nu cumva sunt plecati spre casa la acea ora,as fi onorat sa-i cunosc.

Toate cele bune!

PS:Cred ca ne vom recunoaste,eu sunt imbracat in blugi si tricou rosu, intr-un Mercedes rosu Ct-66-DOG, asta pentru a da informaii cat mai exacte,sunt esentiale in munca de Politie dar si la Justitie unde sunt eu...:)

Modificat de reddog
  • Moderator
Publicat

eu sunt imbracat in blugi si tricou rosu...

ros-albastru, evident esti stelist, nu? :D

Publicat

No way!

Inima mea bate pentru Dinamo,Romania si Justitie! :)

Cei de la Steaua sunt eternii nostrii invinsi dar trebuie sa recunosc ca de-a lungul timpului au fost buni sparing-parteneri pentru noi.... :)

PS:Calitatea stelistilor este ca stiu sa incaseze,e si asta o arta....:)

PPS:Hai ca ma pun la somn altfel nu mai ajung la intalnire.Eu voi fi acolo.

Publicat (modificat)

Drum bun!

Ramane pe data viitoare.

Eu voi merge la intalnire asa cum am promis,in caz ca vine cineva poate mergem sa vedem finala Campionatului European.

Modificat de reddog
Publicat

Imi cer scuze baieti. :( Am dat de ceva probleme. Am sperat sa le rezolv... insa nu prea s-a putut.

Distractie placuta.

Publicat

Nu a venit nimeni dar era previzibil,daca vroia cineva sa vina anunta aici.

Nu-i nimic,data viitoare poate reusim sa ne intalnim.

Publicat

S-a dus si a fost bine.Sa speram ca la nivelul asta vor fi si urmatoarele.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.