Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Nivelul e ok, am verificat acum. Luni vor fi schimbate si placutele.

Publicat

Mai stie cineva ceva de DarkSide?

A venit (precum celebrul locotenent din Piata Universitatii, pe care nu il prea agrea se pare) si a disparut...

Ii plac raidurile surpriza gen Vlad Tepes..

Omul era o figura si sigur nu trece neobservat..

Cred ca ar avea si o pozitie originala,in stilu- caracteristic, in ceea ce priveste "banii de echipament",tot e de actualitate subiectul... :)

Publicat

Il aveam eu in lista de mess dar nu am mai vorbit de ceva timp si nici nu am fost atenta daca e online sau nu.

Publicat

Omul era prea extremist si avea un sarcasm mult prea fin.

Iti trebuie tact pentru asa ceva, insa nu s-a incadrat bine in peisaj.

Ar fi putut sa aiba "succes" pe un forum de presa, nu aici.

• Moderator
Publicat

L-au recrutat cei din Coreea de Nord, dar acolo nu prea are net... :D

• Membru
Publicat (modificat)

35, la umbra...cine se baga la :beer: ?

6000 de membrii are forumul..... :beer: pentru toti!

Modificat de eti
Publicat

Buna dimineata!

Postez aici un raspuns pentru cipri83 referitor la replica dumnealui vis-a-vis de postarea mea din topicul " Banii de echipament si sumele restanta cand se mai dau?"(pagina 70) pentru ca nu vreau sa fac off-topic acolo.

As incalca regulamentul forumului si,probabil, i-as irita si pe cei ce cites acel topic,tensionati deja din cauza acestor bani de echipament...

Ok, deci sa ne apucam de treaba...:)

Mentionez ca scriu de pe telefon si nu pot da copy-paste,era mai simplu de inteles la ce ma refer daca citam postarile in cauza.

Da,cipri83,sta in puterea noastra sa facem alegeri in viata dar sunt si exceptii.

Ar fi multe exemple in acest sens dar iti voi spune despre unii copii ce se nas in familii de etnie roma ce nu pot face alegeri in multe cazuri.

Multi se nasc si traiesc intr-un mediu infractional, educatia le-o fac parintii infractori si chiar daca nu au parinti certati cu legea sunt discriminati pentru ca sunt romi.

Pot face diferenta dintre bine si rau atunci cand sunt copii si traiesc intr-un mediu viciat?

Stereotipurile sunt incorecte si neproductive,nu toti romii sunt la fel.

Si romanii sunt priviti stereotipic prin Europa si nu cred ca suntem de acord cu asta.

Un alt stereotip este legat de politisti,considerati butosi,corupti etc,ceea ce este neadevarat.

Ce vreau sa spun este simplu si tine de intelepciunea populara: "Ce tie nu-ti place,altuia nu face!

Referitor la profesia mea," ingrata si lipsita de satisfactii profesionale", dupa cum spuneam,sa stii ca am putut alege.

In 2002 am avut sansa sa intru Politie prin tranfer,si asta fara pile sau alte interventii.

Pur si simplu am fost in audienta la dl. chestor Ion Cirlig,seful IPJ Constanta si a fost de acord cu transferul meu in Politie.

Am facut nota raport pentru transfer,fiind semnata de seful IPJ si directorul penitenciarului Poarta alba,urmand a fi semnata de seful Politiei Romane,directorul ANP,apoi de secretarii de stat din cele doua ministere,Interne respectiv Justitie.

Ultimele semnaturi erau doar o formalitate,importante erau primele doua semnaturi,ale sefului IPJ respectiv directorul penitenciarului,deci transferul era ca si rezolvat.

La cateva zile am renuntat eu(din motive personale,oricum nu mai conteaza,faptul e consumat) si nota raport s-a oprit din drumul ei.

Nu pot spune ca am regrete majore referitor la acest trnsfer ratat,doar o unda de regret gandindu-ma ca in Polite poate reuseam sa devin conductor de caini deoarece in sistemul penitenciar nu era posibil

Cu multi ani in urma,cand penitenciarele erau la Interne,erau trimisi periodic la Centrul chinologic de la Sibiu si angajati de la penitenciare dar cand am trecut la Justitie s-a intrerupt aceasta colaborare.

Sunt optimist totusi,la inceputul acestui an ANP a achizitionat caini(rasa Labrador) in acest moment primii conductori deja dreseaza acesti caini(am inteles ca undeva in Giurgiu,in colaborare cu Politia de Frontiera) pentru a fi folositi la depistarea drogurilor.

Personal cred ca politica de resurse umane in institutiile romanesti este deficitara,se stie ca un om ce pune pasiune in munca ui este eficient si motivat,cu alte cuvinte "Omul potrivit la locul potrivit"

Sper sa reuses sa devin si eu conductor de caini,imi plac cainii si as face aceasta munca cu pasiune.

Apropo de pasiune( si colateral de incadrarile din sursa esterna,au fost discutii pe aici in acest sent) va recomand o carte despre viata unui politist francez ce a facut aceasta munca cu pasiune.

Este o carte interesanta si este,daca vreti, si un elogiu adus profesiei de politist

Politistii romani ce pun pasiune in munca lor cu siguranta vor aprecia povestea unui simplu politist francez dar in acelasi timp unul din cei mai mari politisti ce au stat pe baricadele dreptatii in Franta.

Cartea se numeste Hold-up pe Champs-Elysees iar protagonistul este politistul parizian Andre le Bars.

Eu am citit-o cu multi ani in urma si am dat de ea zilele astea intamplator.

Presupun ca se gaseste si in anticariatele on-line dar eu o ofer unui politist ce pune pasiune in aceasta nobila profesie si care este pasionat de literatura.

Este o poveste reala,se vede asta cu usurinta,pentru ca protagonistul are probleme cu banii,sefii etc, probabil unii dintre politistii romani se vor regasi in aceasta carte.

Sper ca nu v-am plictisit si daca ati avut rabdarea sa cititi tot ce am scris va multumesc!

Publicat

Cerasela, frumos acolo, la voi, in Bacau.

Am fost in trecere cu cateva opriri insa e destul de interesant. Aveti si gradina zoologica din cate am observat..:)

In orice caz, dragutz pe acolo.

Reddog, constantene, hai la o bere. :naughty:

Publicat

@VladM

Daca am reusi sa ne organizam si noi ca cei din Bucuresti mi-ar face placere sa vin.

Eu merg mult cu masina si nu pot sa beau dar daca stabilim o intalnire renunt la masina ca n-o fi bai daca mai merg si pe jos. :)

Publicat

Eu am luat-o din loc cu munca. Sunt la Bavaria Blu.

Net... aleluia. :ph34r:

Din zona asta nu cred c-o sa ne strangem prea multi pentru ca nu suntem decat 4: Dorin, Dan, tu si eu... asa ca ...e trist.

• Moderator
Publicat

In weekend poate ajung si eu daca stabiliti vreo intalnire.

Publicat

Bavaria Blu este langa sediul Radiovacanta,in Mamaia,din cate stiu.

Acolo era cazata Dinamo cand venea la Constanta,e si Borcea actionar acolo daca nu ma insel

Ne putem vedea prin zona

Pai poate ne vedem sambata dar eu pot veni maxim pana in ora 17:00 pentru ca intru de serviciu in tura de noapte.

Publicat

Corect. Sunt de servici sambata ca am program de 24 cu 24 (2 schimburi), deci cam pica treaba.

Duminica?

:unsure:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.