Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

Si pe la voi sunt cozi la sectiile de votare asa cum am auzit ca e prin sectoru' 2?

Publicat

este foarte off topic ce voi posta... nici nu am cuvinte... doar foarte multa ura in suflet si lacrimi in ochi...

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

E mai bine ca din flota nu a mai ramas nimic care sa te faca sa lacrimezi? :D

• Moderator
Publicat

Se ia una bucata politist, se introduce in dispozitivul de paza al sectiilor de votare de sambata ora 16 pana luni ora 14, se lasa apoi sa se odihneasca atat cat cuprinde, dupa gust si...

e aproape ora .1.00 AM iar eu n-am somn, la naiba!

• Apreciez 1
Publicat

salutare tuturor,azi e ziua primului salariu pentru mine si colegii mei de promotie,suntem in suspans sa vedem cu cat ne loveste financiar ministerul de interne :naughty: eu mi-am primit prima de instalare pe contul unei banci,l-am inchis,mi-am deschis cont de salariu la alta banca dar am uitat codul PIN de la cardul actual :ner: :ner: acum ma infiintez la banca sa vad ce rezolv,ori fac cinste diseara,ori nu :ner:

• Membru
Publicat

poti scoate banii cu actul de identitate de la ghiseul bancii unde ai contul de salariu

Publicat

da,mi-au zis ca peste 3 zile am pin nou si ca nu au bagat inca salariul pe cont,deci se prelungeste suspansul :ner: si ca pot scoate cu C.I. de la ghiseu :clip:

Publicat

diseara nu,dar week-endul asta sigur bem un ceai si servim un meniu de ala de care stii tu ca nu mai fac reclama :naughty: ca de acum e trecut de ora 17.00 si au inchis astia bancile,sa merg cu buletinul sa imi iau pensia :ner:

Publicat

Mig 21, Mig 21 Lancer, IAR 93, IAR 99, Mig 23,Mig 29 SNIPER, MI-8 MI-24 Puma parca si un Su 27....DUMNEZEULE...sunt pe bune pozele?Sau sunt trucate? Unde este carnagiul asta??

Publicat

pe vastele campii pline de verdeata si fara de intristare ale Romaniei Arcan... .... imi cer scuze inca o data ca postul respectiv nu are legatura cu activitatea politieneasca, ci cu siguranta statului in general.... de aceea e la off topic... si da, pe langa mig 29 era si su 27... las ca luam peste cativa ani niste "tinerici" de la licuricius maximus...

Publicat (modificat)

Kayne postul este ...foarte foarte.....fara cuvinte chiar daca e off topic...c-am asta ma asteapta in week-end

496527tpx6kfr25h.gif

Modificat de domnisoara
  • Moderator
Publicat

Un filmulet despre proprietatile terapeutice ale uleiului de canepa, despre care nu am stiut.

In coltul din partea stanga a ecranului exista buton de selectie a limbii, inclusiv romana.

(din acel buton se deschide o fereastra mica cu un cursor negru. Glisati acel cursor pana ajungeti la limba dorita).

http://dotsub.com/media/fc4e051a-1709-4e63-8a2c-912b09486c9f/e/m

Publicat

gata,m-am mutat de acasa,m-am mutat exact langa mall-ul din Bacau City :naughty: @CERASELA,mersi ca mi-ai dat pontul,raman datooooor :beer: :emo-yessir: :good:

• Apreciez 1
Publicat

De jumate de ora suna in cartier alarma unei masini, unde naiba o fi proprietarul sa o opreasca ca sa putem dormi si noi..e destul de stresanta:( PS: nu esti dator cu nimic Daniel24, ma bucur ca am putut sa te ajut;)

Publicat

Cel putin la tine nu a fluierat un dobitoc in fata casei 2 ore.. :slapb:

Publicat

am fost aseara la OST.. Europe si Manowar.... a fost .. woooowwww.... nu am cuvinte....

• Membru
Publicat

A aparut in bordul masinii (un VW T5) un semn de atentionare...un cerc si 3 puncte in stanga si dreapta lui (anzeige bremsbelagverschleiß asta este denumirea semnului in germana). Nu l-am mai vazut, poate ma ajutati sa-mi dau seama ce semn de atentionare este.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.