Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

Pentru ca la noi sportul inseamna banii lui Becali,Borcea si "bombele sexy" ale fotbalistilor,altceva n-apare la o stire din sport.Felicitari acestui baiat!

Publicat

sportul inseamna mai mult decat fotbal si oameni care au plecat sa isi faca un drum pe alte plaiuri... uitati o traditie de familie.. aici... langa noi...

post-1462-0-04847400-1338118862_thumb.jp

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Marinescu a iesit pe locul 2 in a 2-a cursa de la Nurburgring dupa ce o buna perioada din cursa a fost pe locul 1.

Bravo lui!

• Membru
Publicat

Flavius Koczi a cucerit medalia de aur in proba de sarituri de la Campionatele Europene de la Montpellier (Franta), cu un punctaj de 16.116.

Medalia de argint i-a revenit ucraineanului Igor Radivilov, cu 16.066, iar bronzul a fost cucerit de rusul Denis Abliazin, cu 16.062.

Inca o performanta ce va fi umbrita de Bianca "Siliconata" si ciobanul nefericit

• Moderator
Publicat

breaking news:

Ati auzit ca azi-noapte a murit Chuck Norris?!?!? :faint:

Dar, si-a revenit dimineata. :ner:

• Membru
Publicat

Asta e strigoi, moare, invie....in vie sau porumbi.... :ner:

Marius, te tii de goange

• Membru
Publicat (modificat)

Sotul studentei criminale a declarat: "Carmen a ucis un om, dar e o fiinta deosebita" :ner:

O adevarata comedie cu sotul acesteia, Paula Iacob si reprezentantul ANP pe antena 1 la "celebra emisiune" de la ora 17. :ner:

LE. Si prezentatoare pune niste intrebari OTV-iste... "Ti-a lipsit ceva in inchisoare?" :ner:

Modificat de BGeorge
Publicat

Felicitari celor de la A.N.P., au un reprezentant excelent!! Superlativul absolut este infim pentru a-l aprecia pe acest domn...d.p.m.d.v!

Publicat

Sorin Dumitrascu este numele domnului prezwntat drept reprezentant al ANP.

Este de fapt presedintele sindicatului FSANP si este fost politist.

In anii 90 a venit in sistemul penitenciar si este intradevar un om valoros.

A fost agent si a reusit sa ajunga director general adjunct in ANP la un moment dat.

Acum face sindicalism,fapt rar pe la noi,de obicei e invers,multi lideri sindicali fac asta pentru a prinde si ei un post bun.

• Moderator
Publicat

Întradevăr, l-am văzut și eu pe reprezentantul sindicatului FSANP și m-au uns pe suflet replicile sale. Cred că cei de la ANP ar trebui de urgență să-l pună în postul de purtător de cuvânt. Chiar se pricepe să dea o replică și ceea ce face el ar trebui să facă fiecare purtător de cuvânt. Intervențiile sale ar trebui sudiate și învățate de cei din serviiciile de relații cu publicul.

Publicat (modificat)

Ziua ''perfecta'': singura la birou, fara curent de 3ore si afara ploua..

Modificat de Cerasela
Publicat

E aiurea si cu vremea asta capricioasa...Nu se mai termina, sa vina vara mai repede!!! :)

Publicat

Ziua ''perfecta'': singura la birou, fara curent de 3ore si afara ploua..

:)) eu azi am aflat ca lucram cu modemuri hawai (in loc de huawei) si am avut onoarea sa ii trimit un mail lui liviubosuvostru

Publicat

am ajuns rupt de la munca... am vrut sa fac in asa fel sa vad un film... dar nu mai rezist.. o fi si somnul facut pentru ceva...

Publicat

Mai bine baga pe viitor 2 serii de biceps cand esti rupt si sa vezi ce bine dormi, daca tot vrei un somn de vis :)

• Moderator
Publicat

Aseară în Craiova a avut loc o gală K1, unde a fost prezent și Remy Bonjasky, a luptat pișpirelul ăla Atodiresei și evident a fost prezentă toată floarea cea vestită din acest domeniu al luptătorilor K1. Dar să vă povestesc o întâmplare inedită. Un astfel de luptător K1, aseară și-a furat-o de la niște colorați autohtoni într-o benzinărie din Craiova, în ciuda tehnicilor, antrenamentelor și a experienței, niște cetățeni de etnie l-au cam încins pe meseriaș în urma unei altercații. Bine, și-a furat câteva bucăți acolo și s-a făcut nevăzut, a dispărut ca măgarul în ceață, cel mai probabil pentru că întâmplarea l-ar fi făcut de cacao și i-ar fi știrbit și pătat reputația de ditamai smardoi, dacă s-ar afla că și-a furat-o de la câțiva „amatori colorați”. Dar nici nu s-a dus la secție să depună plângere. Așa că „in dă real orld” un luptător K1 nu s-a descurcat în fața a doi-trei tuciurii autohtoni și a preferat să fugă, pentru a nu se face de râs și mai rău.

Publicat

tocmai am descoperit ca eu pe faza scurta am de fapt faza lunga si pe faza lunga nu am nimic... :huh::(

Publicat

Astazi cum am avut liber, am profitat si am iesit la plimbare si am avut placerea de a vedea 500 de motociclisti care au defilat cu "bijuteriile" lor, cat de frumos se auzeau motoarele :wub: mi se facuse pielea de gaina cum le turau!!!

post-3042-0-96563100-1339256147_thumb.jp

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.