Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

O sa intru in depresie.Azi cel putin a plouat non stop! :angry:

Publicat

A venit Arhipelagul Britanic in vizita, prin Romania, sa vada cum isi bate joc statul roman de politisti... -_-

• Moderator
Publicat

Pe ce canal dau ăștia meciul lui Bute? Parcă pe money channel, nu?

Publicat

Pana la urma am terminat pe locul 12 la Eurovision.Ar trebui sa fim fericiti totusi ,ca la ce piesa am avut..noroc cu vecinii moldoveni si romanii din Spania.

P.S: Daca pana acum nu aveam nimic cu ungurii,acum sigur am..Pana si rusii ne-au dat un vot amarat!

• Moderator
Publicat

pai in afara de fum cu ardei, romanii n-au primit altceva vreodata de la ei...

Publicat

O seara urata pentru Romania.Chiar imi pare foarte rau de Bute,merita sa castige! :(

• Displace 1
Publicat

Merita pentru ca este al nostru.A avut un meci foarte slab intradevar,dar din ce spuneau zilele trecute pe la tv,avea ceva probleme de sanatate.

• Membru
Publicat

Problema lui intotdeauna a fost inadrarea in categorie. E slabit ca trebuie sa slabeasca prea mult. Poate e cazul sa treaca la categorie superioara.

Publicat (modificat)

Chiar nu l-am recunoscut pe Bute...a boxat f.slab, cand trebuia sa nu stea "la bataie", a stat si asa l-a determinat pe Froch sa se dezlantuie....

Se pare ca a intrat in ring prea sigur pe el...a pierdut centura cam in acelasi mod cum a pierdut-o Lennox Lewis in fata lui Rahman, care la vremea aia era un nimeni...

Sa speram ca o sa o recastige de la Froch!!!!

Si cred ca ai dreptate Bozo, a trebuit sa slabeasca prea mult pt categoria asta...

Modificat de teolucian63
Publicat

Nu mi s-a parut nici o clipa ca Bute ar fi fost sigur pe el, din conta, am vazut un om timorat care parca ar fi stiut ca il asteapta o infrangere. Sunt sigura ca se va pregati bine si isi va lua revansa, infrangera asta nu poate decat sa il ambitioneze. Imi pare rau doar pentru ca i-a dat ocazia lui doroftei sa mai manance putin rahatel de pe urma lui.

• Membru
Publicat

Merita pentru ca este al nostru.

N-o sa inteleg niciodata logica asta.

Publicat

Se numeste patriotism..In momentul in care se striga Romania,nu mai conteaza cat de bun sau slab este,iar in cazul fotbalului,ce echipa este.Spre exemplu,Mandinga.Nu mi-a placut melodia niciodata si nici nu a tinut-o vocea pe Elena,dar asta nu inseamna ca nu m-am bucuram la fiecare punct pe care il lua.

• Membru
Publicat

Mi s-a parut ciudata infrangerea lui Bute. Niciodata nu l-am vazut sa stea la bataie si daca de data asta, el a ales strategia de a sta in pumnii lui Froch inseamna ca ceva sa intamplat la antrenamente, sunt foarte convins de asta.

• Membru
Publicat

Anamaria, n-are nici o treaba patriotismul cand justifici de ce merita unul sau altul sa castige. Nu poti sa spui ca merita pt simplul fapt ca e roman. Care-i logica aici, ca nu o vad?! Poti spune ca merita pt ca s-a antrenat mai mult, pt ca e mai valoros dar a avut o zi mai proasta, ca l-a defavorizat arbitrul, etc.

Oricum, nu asta inseamna patriotismul, cel putin in conceptia mea.

Publicat

Fiecare are viziunea lui.Oricum este un om deosebit care a muncit mult si sunt sigura ca o sa-si revina.Ma enerveaza faptul ca au aparut foarte multe comentarii rautacioase la adresa lui pe internet,comentarii care scot in evidenta caracterul ipocrit al romanilor:Daca a castigat il ridicam in slavi,daca a avut o zi proasta si a pierdut,aruncam cu noroi.

Publicat

adicatelea cum ar veni, suntem patrioti numai la victorie... ete mah rumanu meu.. la infrangere.. da-l dreaq de parvenit... ca nici macar nu sta in tarishoara noastra frumoasa...

Publicat

Mi s-a parut ciudata infrangerea lui Bute. Niciodata nu l-am vazut sa stea la bataie si daca de data asta, el a ales strategia de a sta in pumnii lui Froch inseamna ca ceva sa intamplat la antrenamente, sunt foarte convins de asta.

Si mie mi-a parut ciudata alegerea strategiei...dar s-ar putea sa nu fie strategia aleasa de el, ci de sponsorii lui!!!

Cu Froch campion la meciul revansa in Canada ...se vor castiga mai multi bani(interesul publicului va fi mai mare), deci mai putem sa ne gandim si la varianta asta...

Publicat

parca s-au impotrivit maxim sa se joace la englezi de la inceput...? si a bravat Bute ca nu il intereseaza, blah blah...?

Publicat

Kayne, poate si asta a facut parte din strategie...

In primul rand Bute era mai bataios, in al doilea rand niciodata nu a stat asa la bataie fara sa aiba un scop(obosirea adversarului, inducerea unei stari de superioritate a acestuia) dar pt asta trebuie sa fii bine pregatit atat fizic cat si psihic! Iar Bute parca a fost legat de maini...iar dupa seriile de pumni primite, cred si eu ca a venit knockout-ul... si s-a incheiat un episod. Sigur va exista o revansa cum ne dorim cu toti...cu Bute in postura de invingator!

• Membru
Publicat

adicatelea cum ar veni, suntem patrioti numai la victorie... ete mah rumanu meu.. la infrangere.. da-l dreaq de parvenit... ca nici macar nu sta in tarishoara noastra frumoasa...

Adicatelea, miroase a blat cum ar veni, nu ca am fi patrioti doar la victorie, care, din nou subliniez, n-are nici o treaba cu patriotismul, dar nici cea mai mica legatura posibila, cu atat mai mult cu cat cariera lui profesionista n-are nici o treaba cu statul roman sau cu poporul roman.

Reusitele lui sunt pe cont propriu. Aici e nemernicia pe care ar vedea-o unii la romani: faptul ca pun victoriile lui Bute pe seama Romaniei, care n-are nici un merit. Asta mi se pare mai jegos decat sa-l laudam la victorii si sa-l criticam la infrangeri si anume sa atribui numele Bute cu boxer roman, al romanilor, al Romaniei.

• Apreciez 1
Publicat

Nu Ben... ma refer la boala patologica a noastra ca natie sa ne asumam niste merite cand nu le avem, sau avem o foarte mica implicare in asta. S-a nascut roman, a facut primi pasi in Romania, si gata, este un bun public al poporului. Vezi si la alte cazuri... Brancusi, Coanda samd... murim de mandrie cu ei, desi nu am facut nimic sa meritam mandria asta. Suntem niste ipocriti.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Tin sa mentionez performantele lui Mihai Marinescu in F2. Acesta s-a clasat pe locul 2 in calificarile de la Nurburgring si a castigat prima cursa in fata britanicului Bacheta si elvetianului Zanella. Daca va castiga si a 2-a cursa, acesta are sanse mari sa treaca pe locul 2 in clasamentul general.

Acest sport nu este foarte bine cunoscut si mediatizat in Romania desi acest baiat se straduieste foarte mult sa obtina performante mai mari de fiecare data.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Suntem niste ipocriti.

Uelcăm in dă rial uord

Acest sport nu este foarte bine cunoscut si mediatizat in Romania desi acest baiat se straduieste foarte mult sa obtina performante mai mari de fiecare data.

Păi dacă nu locuiește „la palat” și nu face „aroganțe” ... nu prezintă niciun interes pentru români, nu aduce rating, e ca și inexistent.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.