Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

• Membru
Publicat

cafeai.jpgcafea2kt.jpg

Cine mai doreste, cine mai pofteste, azi fac cinste!

O zi placuta va doresc!

Publicat

buna dimineata domnilor... :D pentru cei ce au muncit de le-au sarit capacele si azi se refac... :emo-yessir::beer:

post-1462-0-09285600-1336290812_thumb.jp

Publicat

dragi forumisti,eu deja am promisa o felie din tortul Ceraselei,deci grabiti-va sa va faceti rezervare la felie ca se termina repede :P

Publicat

buuun... dupa ce serile trecute am montat singur mobila de bucatarie si mi-a cazut dulapul pe picior de am ajuns cu SMURD-ul la urgente.. (apropo, multumiri baietilor de la 628 Morarilor si respect! ) .... acum ma pregatesc sa pun mana pe bormasina si sa execut o lucrare la sifonier... hmm... oare ce se mai poate intampla...? :ner:

Publicat

Eu zic sa lasi bormasina pe mana unor profesionisti si sa iesi la o plimbare sau sa mergi la un film ca nu se stie niciodata . :naughty:

Publicat

Buna dimineata...o saptamana excelenta va doresc:)

PS: este frig afara, parca e toamna :(

• Membru
Publicat

Frig?? deloc, am bagat 2 ore la baros si m-as arunca in Cerna...

Publicat

Nu am stiut la ce categorie sa incadrez clipul de mai jos, asa ca l.am postat aici, merita vazut :)

• Apreciez 1
Publicat

buna dimineata!! la voi mai ploua..? :P

va vine sa credeti ca exista oameni care umbla liberi printre noi si care cred ca MAI inseamna Ministerul Apararii si Internelor...?! :doh:

Publicat

Da, nu ma mai mira nimic!!! La noi in Romania, totul este posibil!! ;)

Publicat

Eeee, azi e soare si la Moldova, stie ca trebuie sa plec acasa la Costici si Elene :))

• Membru
Publicat (modificat)

si eu, dar nu avem ce face...am vazut ca si saptamana viitoare ar fi la fel ca asta, ploi... :(

Modificat de eti
Publicat

Da, si saptamana viitoare o sa fie vremea instabila!! Am vazut azi prognoza!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.