Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Faina, dar eu cautam poza aia cu spatele de pe un tricou... :)

30jl2qw.jpg

:good:

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Buna dimineata, sa aveti o saptamana excelenta fara evenimente neplacute :)

Modificat de Cerasela
Publicat

Buna dimineata! :) Vreau si eu un citat frumos depre Politie ca nu am gasit nimic care sa-mi placa pana acum.

Publicat

"Poliţia! ... Cine sunt cei care o dispreţuiesc? Imbecili ce nu ştiu decît să batjocorească ceea ce înseamnă liniştea lor. Căci, suprimaţi Poliţia şi veţi suprima civilizaţia". Honnore de Balzac

• Apreciez 1
Publicat

Nu continui pe topicul respectiv discutia ca este off topic...ce am observat la uniformele fetelor e ca la unele fustele sunt mai mulate si mai scurte iar la altele pana la genunchi si largi, nu au voie sa le modifice? intreb si eu din curiozitate, ar trebui totusi sa schimbe pantofii aia hidosi...tare sunt urati :(

Publicat

Nu prea au voie, dar daca le faceau mai scurte si nu le mai despicau la spate erau mult mai frumoase.

Publicat

După despărţirea de administraţie a internelor premierul Victor Ponta ia o a doua măsură de bun simţ. Premierul desemnat le-a spus azi membrilor Consiliul Executiv Naţional al PSD că prima decizie a Guvernului său după învestire va fi anularea Hotărârii de Guvern privind Universitatea de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş, respectiv introducerea studiului în limba maghiară. :good:

Publicat

O mare tampenie sincer...tara asta buna, rea se numeste Romania, si se vorbeste limba romana cine vrea sa invete/vorbeasca e liber sa o faca, dar nu ca limba de studiu in institutiile de invatamant bugetare.

Publicat (modificat)

Pantofii fetelor parca sunt de pe vremea cand era bunica tanara. :doh:

Modificat de georgya
Publicat

neata tuturor :D desi am fost in tura 2 ieri,acum ar trebui sa bag somn ca mig-ul dar nu am somn :lol: cine vrea o cafea?o fac foarte buna :naughty:

Publicat

Buna dimineata...tura 2 sau schimbul 2??unde ai fost repartizat pana la urma??vin eu la cafea, aduc ciocolata :))

Publicat

schimbul 2,de la 14 la 22 si am ajuns acasa pe la 23,deh ,colegii astia cu vorbaria :D sunt la 15 km de Bacau,inspre Vaslui,la sectia 6 traian(sunt un legionar roman :ner: ) super,cate lingurite de cafea iti pun? :clip:

si zahar? :clip:

Publicat
:))))))....cunosc schimburile...la cat se intra si la cat ar trebui sa se iasa....5 de cafea cu 2 jumate de zahar :)))))
Publicat

bine asa.baiatu,o cafea la domnisoara Cerasela! gata,sefu! :clip: domnisoara,doriti si lapte sau frisca la cafea? :naughty: sunt bun de chelner :naughty:

Publicat

doresti si tigari? :clip: sunt mult mai darnic de la o vreme,dar asa sunt eu in general,foarte darnic :naughty:

Publicat (modificat)

si..m-ai bagat iar in ceata :ner: eh,fiecare cu ce ii place si ce nu :hmmmt: mi-a cam dat cafeaua in foc ca sunt uituc si scriam pe forum :ner: dar a iesit foarte buna :naughty:

Modificat de Daniel24

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.