Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

• Membru
Publicat

merge si pe mess si pe e-mail, asa l-am primit si eu

astept pe privat adresa pentru @marinescu si pentru cine mai are nevoie

eu am scapat de injuraturi noaptea, de anumite telefoane, etc, mai ales de seful meu :ner:

• Moderator
Publicat

Daca suna cu nr. privat o sa te sune in continuare :naughty:

• Membru
Publicat

Daca suna cu nr. privat o sa te sune in continuare :naughty:

Vericule, facem pariu?

Se pot bloca si numerele private, in momentul apelului, dai respingere si te intreaba telefonul ( :)) daca vrei sa-l adaugi in black list apelul respins...si gata cu numerele private. :clip:

• Moderator
Publicat

Vericule, nu facui prinsoare cu tine ca nu fusai sigur... da daca tu spusasi, te crezui :)

• Membru
Publicat

:ner: bine ca ma crezusi, poate cine stie ce mai faceam... :beer:

• Membru
Publicat

Te-am marcat! Multumesc!

Il aveam, dar nu la mine, am "rezolvat" 4 telefoane in 10 zile, mi-au ramas doar numerele de pe cartela SIM.

Care vindeti un telefon la un amarat, am unul si-l incarc de 2 ori pe zi, fidelizare la abonamente nu mai pot, ca nu au trecut decat cateva zile...

Publicat

Tyropol... nu, este altceva... desi nu gasesc nimic pe net... doar la rock fm am auzit reclama... a fost chiar fain... aseara cat am stat eu a cantat Proconsul... din cate am vazut, aveau numai bere germana, blonda, neagra, nefiltrata... bun bun.... mi-am cumparat si o halba ca suvenir de amintire... :beer:

Publicat

acum am vazut niste discutii pe un alt topic despre clubul Eurosind, de la stadion Olimpia.... a fost cineva, ceva detalii in plus? m-ar interesa sincer bazinul, ca la Miramar parca nu imi vine sa ma duc dupa ce am auzit...

Publicat (modificat)

Era de asteptat! Cine va fi noul prim? Parca vad ca vine baselu cu boc in protap...! :hmmmt:

Modificat de Dorin17
Publicat

Cred ca a dat-o la pace cu USL-ul si l-a numit pe Ponta.Vom vedea cine va fi la Interne : Dragnea sau Nica ?

• Membru
Publicat

Oamenii politici din USL spun ca nu au facut nici o lista cu viitorii ministri. :hmmmt:

Publicat

da da... cand am vazut pe acolo ce nume se vehiculau.... abramburica la educatie... picoliciu ala de la PC nu stiu unde ( ca deh, tre sa ne multumim partenerii... ) vai mie...

Publicat

neata.... !! cine mai presteaza despre munca astazi...? si are o cafea un plus ca mi s-a terminat... :(

Publicat

Vreau si eu poza aia cu ,,Police save your ass, dont`t kiss,,..

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.