Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

Eu sper sa se "indure" sefu sa imi dea liber maine sa plec si eu la parinti sa fac pasca si cozonac! Este de admirat eti ca poate tine post negru, eu ca fata nu pot :faint:

• Membru
Publicat

Nu stiu daca e benefic, dar ambitia e defectul meu.

• Membru
Publicat (modificat)

Tyro, eu stau in salariu?!? :ner:

L-a luat banca deja!

Modificat de eti
Publicat

Pai vezi, eu ti-am zis sa fugi(sau sa mergi). De data asta ti-a luat-o inainte banca. Poate luna viitoare. :ner:

Paste fericit atar tie, familiei tale dar si tuturor forumistilor si celor dragi lor.

• Apreciez 1
Publicat

Va urez un Paste fericit si tot ceea ce va doriti, sa se implineasca!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

(')....(') (')....(')

(='.'=) (='.'=)

Buna, se fasi? Sunt io iepulasul, zi lepede se'ai vlea sa'si aduc d Pasti? Sosoni? Si mai se? O masina? Asa si...se? Aaa... Un seslong? O muzicusa? Blavo!... Altseva? O sorbisa d vacusa?... O sitlonada? Ok ok,am notat! O sa volbesc cu Mos Clasiun si poate,poate la ialna... Aku' se cledeai k io pot sa cal atatea? Se? Esti sisi?:) EU POT DOAL SA'SI SPUN : PASTE FELISIT!

• Apreciez 2
Publicat

hmm... si.. cine mai munceste in aceasta minunata zi? :) o zi frumoasa tuturor!!

• Moderator
Publicat

Stie cineva cum sa blochez apelul unui numar de telefon?

un nokia c3

Nu ma pricep prea bine la Nokia, dar stiu ca pt a restrictiona apelurile intri in setari - siguranta - serviciu restrictionare apeluri - intrare apeluri - activati si iti cere o parola de barare.

Parola respectiva poate fi furnizata de catre serviciul clienti al operatorului in momentul in care soliciti activarea serviciului Restrictionare Apeluri.

Trebuie sa stii ca prin acest serviciu nu vei putea restrictiona primirea de apeluri de la anumite numere, ci de la toate numerele.

Pentru a bloca apelurile si mesajele unui anumit numar de telefon probabil trebuie instalata o aplicatie de gen blacklist, dar gasesti aplicatii de tip blacklist in Nokia Store (de ex. Call Blacklist).

Publicat

Multumesc frumos Marius, am intrat la setari si imi cere un cod puk pe care-l am dar vrea altceva, o sa incerc la un operator Orange poate ma ajuta, am nevoie pentru un singur numar nu pentru toate :)

• Membru
Publicat

Cerasela, dupa-amiaza iti trimit eu un programel pentru telefonul tau, au il folosesc si merge....l-am folosit pana saptamana trecute, am spart telefonul

• Apreciez 2
Publicat

eti...daca ai putea sa-mi trimiti si mie programul acela ti-as fi recunoscator....merci :emo-yessir:

• Membru
Publicat (modificat)

programul are 434kb, cum vreti sa-l trimit?

mess, e-mail, ...in plic :P

Modificat de eti
Publicat (modificat)

Pai nu cred ca il poti trimite pe mail/mess iti las in privat adresa mea oficiala, sa incerci totusi, daca vrei bineinteles.

Modificat de Cerasela

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.