Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

buna pe naiba... dupa cum ziceam... e weekendul liber iar eu sunt ca maimutza treaz de vreo ora... vreau la soooomn.... :(

Publicat

Abia astept sa vad premiera emisiunii "Politisti de elita" de pe Discovery. Stie cineva daca avem pe forum si "actori" care au participat la realizarea emisiunii?

Publicat

Nu stiu daca la voi e asa insa la mine stiu un lucru... Formul asta provoaca dependenta.....daca e vreo zi in care sa nu am timp sa intru de la calculator, sigur il voi accesa de pe telefonul mobil.....iar cand sunt la calculator am 2 ferestre deschise in permananta...: facebook si politisti.ro :ner:

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Eu cred că cât de curând o să renunț la facebook. A devenit prea cocălăresc. Se apropie pe fiecare zi de ce ajunsese hi5.

Cred că voi migra în totalitate pe google+ care este mai curat și acum îndeplinește acel rol de site „mai exclusivist” pe care prin 2008-2009 îl avea facebook față de hi5 care atinsese apogeul.

• Membru
Publicat

De cand cu porcaria aia de linie a vietii si eu intru din ce in ce mai rar pe facebook. Nu-mi place de nicio culoare timeline-ul.

Publicat (modificat)

Da si pe mine ma enerveaza din ce in ce mai mult facebook, cred ca folosesc facebook-ul mai mult pentru jocuri ca sa ma relaxez.

Hai la culcare ca dimineata sunt sch 1.

Modificat de Rusy
  • Membru
Publicat (modificat)

Neata!

Azi tin post negru! Mai e vreun "credincios" ca mine?

Ma abtin de la orice, mai putin de la forum.... :P

Modificat de eti
Publicat (modificat)

Buna dimineata!

Post negru? :faint: :faint:

Tin post de luni... cu chiu, cu vai. Mult noroc eti.

Modificat de VladM

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.