Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

La mine aici in Buzau, la Moldova, cum imi explicai tu geografie intr-un PM, lumea este mai ironica, dar asta n-ar trebui sa te afecteze... Dark Side a forjat prea tare pe forum pana s-a extenuat... sau i-a crapat calculatorul :)

:ner: :ner: moldovenii astia ce ironici sunt..daca ne place nu.i asa danpin??!!!! Revine in forta domnul Dark Side, probabil are alte ocupatii...curios totusi ca cineva ii simte lipsa si ii poarta grija :naughty:

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Sau poate la tras cineva de urechi si nu mai are acuraj :hmmmt::blink::naughty: .

• Moderator
Publicat

"As" cu siguranta nu sunt, dar incearca-ma/ne, poate reusesc/reusim un raspuns.

• Membru
Publicat

Nu.

Nu poate nimeni să mă păcălească, sunt INPĂCĂLIBIL. :ner:

Publicat

Pe mine ma incearca rubeloa...Nu stiu daca e pe bune sau doar incearca sa ma pacaleasca.. :wacko: probabil ca o sa aflu maine :lol:

Publicat

.. si pt ca Edi a fost de nota 20 azi.. va urez un mare si fericit virágok

:P

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Adica - Floriile la catolici ... ca sa inteleaga lumea ! :clip:

Modificat de Eduard
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Dragi colegi eu unul sunt enervat la culme de promotia de la cosmote cu mesajele care navalesc zilnic din 3 in 3 ore. Astazi am aflat cum sa scap de ele. Daca aveti si voi probleme asemanatoare si v-ati saturat sa primiti mesaje de 10 ori in fiecare zi trebuie doar sa trimiteti un sms la 2013 cu mesajul STOP SMS, si cererea va fi inregistrata, cred. Eu am trimis mesajul si de ieri nu am mai primit sms-uri. Inebunisem din cauza lor. Sper sa va fie de folos.

Modificat de Tyropol
  • Apreciez 2
Publicat

Si pe mine ma ''terorizau'' cu mesaje din alea, primeam zilnic 3-4.

Acum am orange, dar e bine de stiut pe viitor.

Publicat

Ce poti sa faci la ora 6 dimineata? Cred ca... ori poti sa dormi si sa visezi trupe SWAT, :ner: ori poti sa bei o cafea si sa tastezi pe forum.

• Apreciez 1
Publicat

Dragi colegi eu unul sunt enervat la culme de promotia de la cosmote cu mesajele care navalesc zilnic din 3 in 3 ore. Astazi am aflat cum sa scap de ele. Daca aveti si voi probleme asemanatoare si v-ati saturat sa primiti mesaje de 10 ori in fiecare zi trebuie doar sa trimiteti un sms la 2013 cu mesajul STOP SMS, si cererea va fi inregistrata, cred. Eu am trimis mesajul si de ieri nu am mai primit sms-uri. Inebunisem din cauza lor. Sper sa va fie de folos.

e gratuit mesajul sau iti ia bani ca sa-l dezactivezi? :ner:

Publicat

aoleu.. abia astept sa ajung acasa!!! weekendul asta sunt liber si vreau sa doooooorm....

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.