Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

DarkSide, daca esti politist poti arunca o privire aici:

Daca nu, iti poti pastra anonimatul in continuare. :lol:

Ideea e ca acele plusuri sunt menite sa faca diferenta intre adevaratii politisti sau studenti/elevi aflati in pregatire, fata de ceilalti membri, acestia nefiind politisti in general.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Franta. Amenda pentru postare pe Facebook

Sursa : preluare de pe juridice.ro

Marti, 17 ianuarie 2012, Tribunalul corectional de la Paris a decis amendarea salariatului Eric Blanchemain cu 500 EUR, cu suspendare, pentru postarea pe Facebook a unor comentarii la adresa angajatorului sau, call-center Webhelp, potrivit actu.orange.fr. A fost obligat si la plata unei despagubiri de 1 EUR catre companie si seful sau.

In noiembrie 2010, Eric Blanchema a scris pe profilul Facebook al unui sindicat al companiei: “Zi de rahat, vreme de rahat, serviciu de rahat, companie de rahat, şefi de rahat” şi “îi ador pe micii şefi care se cred mari”.

In fata judecatorului, salariatul a recunoscut ca el este autorul postarii insa aceasta trebuie privita din perspectiva ca a avut loc la o zi dupa sinuciderea unui coleg de serviciu, incident pentru care conducerea companiei a refuzat sa declanseze o ancheta.

Instanta a apreciat ca “expresiile incriminate depasesc limitele criticii acceptabile, inclusiv atunci cand aceasta se exercita intr-un cadru sindical”

Comentariu propriu : Asta mai trebuie sa dea precedent juridic si romanasilor si apoi sa vezi. La cat de ,, stimat ,, este ministrul nostru de interne si la cate se posteaza, ar trebui sa faca o avere din despagubiri.Eu raman la opina ca totusi se incalca dreptul la libera exprimare, dar se pare ca nu numai Romania este tara tuturor posibilitatilor, vine tara din urma si Franta.

Modificat de LORD
Publicat (modificat)

DarkSide, daca esti politist poti arunca o privire aici:

Daca nu, iti poti pastra anonimatul in continuare. :lol:

Right. Deci care nu e sub cruce, e la groapa comuna, ca soldatul necunoscut, hm? :D

Well, sa inteleg ca daca primesti acces la aria aia capeti automat si o cruce? :) Sau pentru cruce tre' cerere separata?

PS: Exista si acolo o "Zona libera de intedictii si regulamente", ca...dincolo? :D

Modificat de DarkSide
Publicat

A capata dreptul de a accesa acel forum protejat, explica de la sine faptul ca cei care ii trec pragul sunt politisti.

Groapa ti-o faci singur. :)

Publicat

Eu am intrebat daca "de la sine" capata sau nu si crucea.

Cat priveste groapa, sa inteleg ca nu se ocupa nimeni pe aici cu saparea gropii altuia?! Geez, ce plictisitor...

Publicat

Ei bine ai putea incepe tu sa-ti asumi aceasta responsabilitate... :naughty:

Publicat

Domnule DarkSide.

Plusurile reprezinta marcarea politistilor(+) sau studentilor/elevilor care sunt in pregatirea pentru cariera acestora(de politist) in institutii de invatamant reprezentative: Academia de Politie, Scolile de Politie.(+)

Cerand dreptul de a avea acces in acel forum justifica de la sine faptul ca esti incadrat intr-unul dintre criteriile de mai sus.

Plusul vine de la sine, cand dreptul iti este acordat, prin delimitarea celor doua categorii, aceasta facandu-se cu ajutorul culorii acestuia, respectiv rosu si albastru.

• Moderator
Publicat (modificat)

Adica cel cu (+) are niste drepturi de acces in plus pe anumite arii de pe forum, spre diferenta de cel care nu are (+) si nu are drept de acces pe toate ariile.

Modificat de danpin
Publicat (modificat)

Plusul vine de la sine

Asta intrebasem. Tnx a lot :)

Ce funny suna aia cu "domnule darkside"! :D

Adica cel cu (+) are niste drepturi de acces in plus pe anumite arii de pe forum, spre diferenta de cel care nu are (+) si nu are drept de acces pe toate ariile.

Te numesti cumva Retardo?

Pe tine te manaca in c..ap? Si vrei scarpinare?

Dece ti-ai editat insulta? Nu ai curajul sa iti asumi propriile atitudini? :) Fie ele si jignitoare?

Modificat de DarkSide
Publicat (modificat)

@Vlad-M: Da, unii le sapa. Altii dau cad in ele. C-asa-i in tenis.

Pricepi cam greu, eventual cu desene.

Acum m-am lamurit. Deci tu inca nu ai priceput ca intrebam la misto, nu? :ner: Doamne, daca unii ati fi platiti dupa simtul umorului, ar trebui sa cereti ajutor social... Cedracu, mai, credeam ca e evident. Ok, o sa incerc sa fiu mai serios de acum incolo. :clip:

Modificat de DarkSide
  • Moderator
Publicat

Deci tu inca nu ai priceput ca intrebam la misto, nu? :ner:

Deci esti un mic troll.

Publicat

O steluta galbena(nu de alta dar rosului si albastrului parca ii lipseste galbenul plus ca fac alergie cand vad doar combinatia rosu-albastru... :) nu capatam si noi,cei ce nu suntem politisti dar suntem totusi in sistemul de ordine publica si siguranta nationala? :)

PS:Macar o bareta daca nu o steluta... :)

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Deci esti un mic troll.

Gresit. Unul mare. Stai sa vezi.

(tehnic vorbind, cum poti face trolling pe un topic...off topic? :D )

fac alergie cand vad doar combinatia rosu-albastru...

Mie imi place sa vad combinatia asta sub forma de cruci. :wub:

Reiau o intrebare, singura (aproape) serioasa, dealtfel. Dar pe care n-a bagat-o nimeni in seama:

PS: Exista si acolo o "Zona libera de intedictii si regulamente", ca...dincolo? :D

Modificat de DarkSide
Publicat (modificat)

Nu există. Peste tot se aplică regulile forumului.

Right. :D

Pacat. Nu pacat ca se aplica peste tot. Ci pacat ca nu exista un asemnea topic. Pentru ca referirea mea era la topicul omonim de pe Forumul IGPR, nu la o zona efectiva in care sa nu se aplice regulile.

PS: semeni cu Sawyer, din LOST. :D

Modificat de DarkSide
Publicat

O steluta galbena(nu de alta dar rosului si albastrului parca ii lipseste galbenul plus ca fac alergie cand vad doar combinatia rosu-albastru... :) nu capatam si noi,cei ce nu suntem politisti dar suntem totusi in sistemul de ordine publica si siguranta nationala? :)

PS:Macar o bareta daca nu o steluta... :)

pentru comunitauri si jandari nu avem semne distinctive.....se diferentiaza ei prin post-uri

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Comunitarii oricum nu fac parte din sistem iar de jandarmi nu zic nimic,sunt "verii" politistilor.

Sunt criticati,pe buna dreptate uneori dar nu cred ca se poate pune semnul = intre ei si comunitari,ar fi incorect in opinia mea.

Eu nu sunt nici comunitar nici jandarm si am facut doar o gluma(poate se prinde,mai stii...) :)

Apropo de jandarmi,era mai indicat ca ei sa se ocupe de sate,comune si hai sa zicem micile orase..

Inainte de venirea comunismului asa era,daca nu ma insel,erau posturile de jandarmi la sate.

Modificat de reddog
  • Displace 1
Publicat

Pe la francezi e asa daca nu ma insel.

Oricum nu e o regula,la italieni nu e asa,Carabinieri au alte competente.

Cred ca fiecare stat,prin ministerul sau de interne are politica si organizarea lui.

Personal nu cred ca trebuie sa copiem tot de la straini,e bine sa tragi cu ochiul si la altii dar fiecare stat are traditiile sale.

• Moderator
Publicat

Austriecii au desfiinţat jandarmeria. Francezii o vor face în viitorul apropiat.

Publicat

Si la ei nu erau comandanti fosti securisti.

Reddog faptul ca i-am copiat pe francezi nu este un argument ca jandarmeria sa mai existe in viitorul apropiat.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.