Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Omul de la Cotroceni nu cred ca a simtit nimic, el e mai nesimti ... tor de felul sau. :lol:

• Moderator
Publicat

Daca-i la a doua sticla la ora asta, deja se crede pe vas...

• Membru
Publicat

in week-end ajung pe la tine prin zona, vin cu un pic te treaba, sa pregatesti sacul.... :lol:

Publicat

Ieri am fost la prima ora de legislatie rutiera la scoala de soferi. Ei fiind mai in fata am prins lectia despre abateri - infractiuni si contraventii. Stiam deja toate lucrurile astea de pe politisti.ro . Din nou s-a dovedit ca site-ul asta e util si nu e prima oara cand informatiile de aici ma ajuta.

• Apreciez 1
Publicat

Care ati trecut pe la munte anul asta... pe unde si cum vi s-au parut conditiile si asa mai departe...?

Am gasit in dimineata asta, documentandu-ma despre controversa SMURD, un sistem bine pus la punct de webcam-uri cam prin toata tara, inclusiv la munte; partii... etc.

Aici se gaseste un webcam situat pe partia din Predeal- Clabucet pe site-ul Jurnalului National. Bineinteles... sunt o multime insa Clabucetul mi se pare destul de puna pentru un weekend.

Ce ziceti?! :D

Publicat

La munte ninge si este frumos..Tocmai ce m-am intors din zona Dambovicioara si a fost de vis..Daca vrei pentru partie am vorbit de dimineata cu niste prieteni dusi la Predeal si este iarna in toata regula. :good:

Publicat

Pai, partia ma intereseaza, in speta. :D

Ma gandeam, undeva... spre sfarsitul saptamanii asteia. Sper s-o tina tot asa cu vremea.

• Apreciez 1
Publicat

Vlad, te astept la Predeal bro :naughty:

Vremea este super, iar partia este numai buna pentru sanius, am fost eu in week-end.

• Apreciez 1
Publicat
:lol: ..cei cu cruciulite rosii sunt politisti iar cei cu cruciulite albastre sunt elevi in scolile de politie :P
Publicat

Aha, deci e facultativa...

Si cum e cu crucea, pana la urma? Ne-o punem singuri? Ne-o pun altii? :D

• Apreciez 1
  • Displace 4

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.