Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

eu m-am apucat la insistentele unui prieten si am devenit dependenta=))

• Membru
Publicat (modificat)

hai kayne, baga-te, eu de 5 ani m-am imbolnavit, e ca un drog....

anamaria, esti departe si nu ai pe nimeni de-ai nostrii in zona, nu dai inceput nou sa vii macar in zona mea?

te ajut eu sa cresti

Modificat de eti
  • Apreciez 1
Publicat

oho..esti tare :good: ..eu joc doar de un an jum :D:P

eti cred ca o sa dau..nu prea am multe sanse in zona care sunt pentru ca sunt inconjurata de TOM

• Membru
Publicat

eti79ety sunt eu, vezi unde te arunca jocul si apoi te ajut eu sa te dezvolti, sa ma anunti cand ai intrat, sa dai S-V

Publicat

eu de vreo 4 m'am lasat.. devenisem mai dependent decat de tigari.. :naughty: meditate i must....

Publicat

si eu joc pe clasica ,dar sunt in retragere pentru ca devenisem prea dependent de el , daca imi vrea cineva contul il dau cu mare drag : k 55 , 3500 pct , sat de aparare , trib Omerta.

• Membru
Publicat

eti intru si eu in joc.. :D

te astept..te cresc si pe tine :P

• Membru
Publicat (modificat)

ce conteaza...toate au un inceput...

Modificat de eti
  • Moderator
Publicat (modificat)

Cat timp liber aveti...

Inscrierea intr-un asemenea joc inseamna luni intregi din viata irositi degeaba in fata calculatorului. Nu mai spun de nervi, dependenta si bani (pentru performante se cheltuie sume frumusele).

Nu ar fi mult mai folositor sa va plimbati copiii in parc sau sa ii invatati sa deseneze in timpul in care l-ati folosi pentru sporirea resurselor, atacuri si cuceriri? Anii acestia nu se mai intorc.

Modificat de danpin
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Mare dreptate ai privind dependenta.....Nici nu m-am gandit ca asa e ,pana mi-a zis cineva apropiat :ner: .Partea buna e ca m-am indepartat de acest joc

Publicat

Acum depinde de la persoana la persoana..creeaza dependenta dar pentru mine e doar un hobby,nu joc pentru cine stie ce performanta,motiv pentru care nici nu arunc cu banii..

Publicat

Sfatul meu este sa va lasati de el , nu merita , poate fi o modalitate placuta de trecere a timpului doar daca ai iesit la pensie.

Publicat

Cat timp liber aveti...

Inscrierea intr-un asemenea joc inseamna luni intregi din viata irositi degeaba in fata calculatorului. Nu mai spun de nervi, dependenta si bani (pentru performante se cheltuie sume frumusele).

Nu ar fi mult mai folositor sa va plimbati copiii in parc sau sa ii invatati sa deseneze in timpul in care l-ati folosi pentru sporirea resurselor, atacuri si cuceriri? Anii acestia nu se mai intorc.

Chiar crezi ca as investi bani intr-un amarat de joc?? ma joc doar atunci cand nu am ce face.

PS: nu am copii ca sa ii plimb...astept nepoteii in curand :X

Publicat (modificat)

Am inceput mai multe jocuri dar am renuntat la ele pentru ca ma plictisesc repede... ;)

Modificat de Cerasela

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.