Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

Referitor la reteta de ochiuri ingineresti:

Se iau doua oua de tara (nu de taran), unul de 5 si unul de 6 centimetri. Se foloseste o tigaie cu φ 26. Se stropeste cu ulei (foarte picant, in cazul de fata).

diapozitiv116.jpg?w=655&h=491

Cu o miscare browniana uleiul se raspandeste pe tigaie. Cand acesta este incins se sparge fiecare ou lovindu-l, daca este cazul, repetat, de marginea tigaii. Ouale se lasa pana cand albusul este coagulat iar galbenusul este inca moale.

diapozitiv210.jpg?w=655&h=491

Pana sunt gata ouale se pregateste un vas dreptunghiular pentru servit de 20,7 cm lungime.

diapozitiv310.jpg?w=655&h=491

Deasemenea se lasa in asteptare si o forma de taiat fursecuri de cu diametrul de 7 cm.

diapozitiv48.jpg?w=655&h=491

Ouale se scot din tigaie si se taie cat se poate de seimetric astfel incat sa aiba cat de cat φ 7.

diapozitiv510.jpg?w=655&h=491

Se aseaza pe vasul in care se vor servi si se decoreaza dupa plac.

diapozitiv68.jpg?w=655&h=491

Daca inca va mai este foame … pofta buna icon_smile.gif?m=1308177822g

sursa: http://aphextwinz.wo...ri-ingineresti/

• Apreciez 4
Publicat (modificat)

Cristi o sa fie incantat de reteta :ner:

PS: @Tyropol o curiozitate...de ce trebuie un ou de 5 cm si unul de 6cm??? :hmmmt:

Modificat de Cerasela
Publicat

Multumesc tuturor pt urari si le doresc numai bine si lor!

Cu prietenie,

Joy

Publicat

Doamne fere!!!! Tyropol, imi trece pofta de mancare daca as urma reteta ta!!!!!

• Moderator
Publicat

Sau la baza "sculer-matriter", de masoara cu ruleta tot ce-i pica in mana :ner:

Publicat

Multumesc mult.... :huh: Insa cum am scris si in postul meu...nu imi apartine mie reteta. Sursa de inspiratie este mentionata. Acel post este dedicat exclusiv lui Cristi. :P

Publicat

mda.. eu am vrut sa dau doua gauri in perete sa pun un cuier si am reusit sa fac praf 2 "shpirale" si juma de zid.. cuier.. oha... :(

Publicat

Kayne...pune de un vin fiert :clip: si cheama meseriasul...cu siguranta vei iesi mai castigat :beer:

Publicat

mda.. aveam un coleg care taman ce a iesit din schimbul doi si a zis ca ma ajuta dar vad ca a disparut... :ner: apropo.. pe cand masa si dansul de ziua ta...? :P

Publicat

Cand iti repari peretele...doar nu vrei sa vina si vecinii,nu? :P:P:P (inteleg ca este o cina si un dans in doi)

Mi-as fi dorit sa fie si masa si dansul la munte weekendul acesta ,dar din pacate nu pot ajunge :-( :-( :-(

Si mi-am mai dorit ceva ce se pare ca anul acesta nu s-a concretizat...sa fie posibil ca lista aceea sa fie de cel putin 30 persoane asa cum initial se anuntase,dar...Acum nu tot ce ne dorim si avem si mai este si reversul- nu tot ce avem ne si dorim!

Deeeehhh... de-ale vietii :ner:

Am uitat sa fac precizarea... DIRTY dancing! :P

Deci... antrenament before... the dance :clip:

• Membru
Publicat

Bre, Tyropoale, de unde le ai tu pe-astea cu "oauole" ?

Publicat

am reusit pe naiba... am zis ca decat sa fac swaitzer peretele si sa mai si cumpar alta bormasina mai bine cumpar un cuier cu picior.. :ner:

Publicat

:ner: ....eu sper totusi sa reusesti sa il fixezi pe ala, ca sa nu mai cheltui bani pe alt cuier...:D

Publicat

Bre, Tyropoale, de unde le ai tu pe-astea cu "oauole" ?

pai mai Viorele tu nu sti ca la noi la sectie, de la 1 septembrie se mananca numai "oua de Barasti"?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.