Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Pe langa problema cu ochii sensibili in regulamentul forumului este specificat sa nu se scrie cu majuscule :P

Modificat de Cerasela
  • Moderator
Publicat

Pe forumuri această practică (scrierea exclusivă cu majuscule) este percepută ca şi cum ai ţipa la interlocutori.

De asemenea te rog să nu mai foloseşti funcţia quote (citarea unui post) dacă răspunzi unui imediat sub acel post. Această funcţie se foloseşte numai în situaţiile în care răspunzi sau faci referire la un alt post decât cel anterior.

Mulţumesc pentru înţelegere.

Publicat

@Cristi...domnul a zis ca nu este politist de asta am si zis ce inseamna IPA din ce stiam eu...am specificat ca poate insemna si altceva..;)

PS: sa nu se arda omleta...;)

Publicat

Vazand ca se disuta de pescuit pe aici, nu am mai fost la un pescuit de ani de zile, hai sa nu mint aproape un an, atunci am fost la Snagov si am agatat lanseta acolo de nu am mai putu sa scot nada, a trebuit sa renunt la vreo 30 de metri de fir, mare pierdere :)) ; Se pare ca la Snagov nu prea se da la lanseta, este foarte mult bradis si sunt foarte multi nuferi, agati imediat, pina cand si pe mijlocul lacuti este bradis. In schimb la undita am prins ceva savioara, platicuta si balos, aa era sa uit bibanii sunt la ei acasa pe lacul Snagov :P

Publicat

m'am upgradat la o bere si aspirator... :ner: mai bine eram de tura...

@mosudan.... servici usor!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.