Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

Ce bine ca exista sectiunea aceasta :naughty:

Pe aceasta cale multumesc celei care m-a votat negativ

Cand nu ai argumente si nici vocablularul nu te ajuta....ce faci??? ....iaca un vot negativ :ner:

Multumesc :clip:

"Ma iubeste femeile...si e moarte dupe mine " ca sa ramanem in zona comicului

Publicat

Stai linistita Joy, daca ar fi sa te iei dupa voturi.... :ner: ....ignora si te asteptam la intalnire poate gatim ceva impreuna :clip:

Publicat

@ cerasela.. pai da.. ca folosesc aceasi sticla de sos de rosii ca si la cartofii prajiti.. multitasking... :beer: @joy.. shhh.. tequila bum bum...:P

Publicat

Sunt fericita mama a unui voluntar in sistemul sanitar. :emo-yessir: (in cadrul SABIF)

Desi minor,fiul meu a promovat cursul BLS cu nota 9 (bucuria mi-a fost cu atat mai mare cu cat a fost intre primii 3- ceilalti ,unul este medic si celalata asistenta).

Vineri va incepe cursul ALS...

• Apreciez 1
Publicat

recunosc ca nu m'am uitat prea bine, dar, vorba lui bundesgrenzschutz poate ar fi bine sa se permita editarea unui camp de la profil in care (cine doreste) sa isi declare "statutul"...

Publicat

Catalin

Nu cred... dar nu vreau sa se creada ca as incuraja in vreun fel voluntariatul la SABIF/SMURD in detrimentul voluntariatului la politie....stii cum sunt userii pe aici....majoritatea interpreteaza exact cum si mai ales ce nu trebuie( nu ma refer la userii care-s politisti,ci la restul,intre care unii sunt chiar rautaciosi gratuit)....de aceea am zis ca in PM este mai ok...evit sa intru in polemici cu vreun user ....este singurul rationament

Si apropo....as putea posta subiecte date la competentele de limba si literatura romana vara asta la bacalaureat? Am observat ca multi useri sunt elevi in clasa a-XII-a...ma gandesc ca poate ar fi interesati sa le vada.

Asta nu stiu cum s-ar face...de aceea intreb intai...sa nu fac vreo gafa :naughty:

• Membru
Publicat

Eu m-am interesat de un voluntariat la SMURD la mine in judet si se pare ca nu se poate, singurul loc posibil fiind la Spitalul de Urgenta la UPU, unde se incheie si un contract de colaborare (l-au numit ei).

As fi tentat, mai ales ca tot pierd vremea, numai ca mi-e teama sa nu ajung sa curat plosca de urina sau sa car tot felul de dejectii.

Publicat

Oriunde ai aplica sa faci cursul BLS care este obligatoriu pt a fi voluntar incepi cu practica de jos...dar...in orice spital din Bucuresti(habar nu am cum este in afara capitalei), pt a cara plosca si a curata "dejectii" exista angajate infirmierele.(in cazul in care nu exista infirmiera exista cu siguranta o ingrijitoare-femeie de serviciu).

La SMURD sunt slabe sanse...poti insa aplica la S A(Serviciul de ambulanta)-al judetului respectiv, unde cursurile BLS si ALS se fac mult mai profesionist ca la SMURD....S A este subordonat tot lui =Raed Arafat....pe ambulantele SMURD sunt foarte rar medici , iar acestia merg numai la cazurile cu adevarat foarte grave. Ambulanta SMURD prevede un paramedic care nu are voie sa faca mai nimic....adica un voluntar care a absolvit cursul BLS si ALS,in rest pompieri . Ambulantierul este mult mai competent decat paramedicul de la SMURD....poate suna in urechea interna a unora cuvantul PARAMEDIC ,bine,dar nu are nicio legatura cu medicul (cel care este licentiat,care a absolvit Facultatea de medicina).

Pt exemplificare citez :

http://www.go.ise.ro/povol/928.htm

Aceeasi calificare de "paramedic" o obtineti facand cursul BLS si la Serviciul de ambulanta al judetului de unde aveti domiciliul.

Sper ca de aceasta data am fost clara si la obiect cu pasii care trebuiesc urmati pt a fi voluntar in sistemul sanitar.

Numai bine si succes tuturor!

Subiectele date la competentele de limba romana si limba engleza-oral- nu cred ca le pot descarca aici....sunt foarte multe si ocupa foarte mult spatiu....MADALIN - de unde esti ca si locatie....intreb in ideea ca ti-as putea trimite un plic cu ele la posta,cumva...sa le ridici personal...

Publicat

Un link de unde le-as putea descarca sau sa le uploadati dumneavoastra pe un site? cred ca ar fi mai rapid si util decat sa mi-le trimiteti prin posta cu toate ca stau in Prahova.

Dvs decideti. :clip:

Publicat

Madalin o sa ma gandesc la o solutie viabila.Te voi contacta prin pm cand o sa hotarasc cum sa ti le trimit.

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Salut iniţiativa Administratorului de a modifica puţin grafica. Am observat ca apare altă iconiţă când deschid o filă nouă pe browser. :emo-yessir:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.