Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

Aud tot mai des in contextul sitirilor urmatoarele cuvinte: ofiterii sub acoperire , ofiterii anti-drog , ofiterii de la investigatii criminale, ofiterii anti-coruptie...etc.

Este o generalizare eronata a mass-mediei sau in cadrul acestor servicii sunt numai ofiteri?

Publicat

Am o casa in Techirghiol,e libera,a ramas doar fiu'mio acolo,asa ca du-te frate la mare..Mihai Eminescu 93...Mie mi-a trecut deja concediul.......

• Moderator
Publicat

Madalin,

In cadrul BCCO lucreaza atat ofiteri cat si agenti de politie.

Publicat

Un fragment dintr-un comunicat de pe site-ul igpr.

La data de 12 iulie a.c., ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, în cooperare cu ofiţerii Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (D.G.I.P.I.),

Ce intelegem de aici? ca cei de la DGIPI si SIF sunt numai ofiteri sau ca numai ofiterii participa si finalizeaza acele cazuri?

Publicat

Am o casa in Techirghiol,e libera,a ramas doar fiu'mio acolo,asa ca du-te frate la mare..Mihai Eminescu 93...Mie mi-a trecut deja concediul.......

Daca doresti sa ajuti colegii ce vor fi detasati pe litoral, poti posta in acest topic:

• Moderator
Publicat

Nu este banc, ci realitatea din Romania.

Un caz mai puțin obișnuit a fost semnalat la Protecţia Consumatorului. După ce şi-a citit horoscopul într-un ziar, care-i promitea şanse de câştig la loterie, un român a cumpărat bilete dar nu a câştigat. Nemulţumit, omul a reclamat cotdianul bucureştean la Protecţia Consumatorului. :blink:

Bărbatul a trimis la sediul ANPC, în plic, biletele de loto necâştigătoare şi decupajul paginii de horoscop din ziarul reclamat. :lol:

Publicat

Ma intreb si daca a obtinut ceva in urma reclamatiei!

• Membru
Publicat

Ce dracului sa obtina? Oamenii au fost nevoiti sa o inregistreze, din cauza dreptului de petitionare pe care il avea cetateanul, si ii vor raspunde sec : Nu este de competenta noastra.

• Moderator
Publicat

L-au intrumat sa-l actioneze pe redactorul rubricii respective, in judecata pe cale civila si sa-i ceara despagubiri. :lol:

Publicat

Se va ajunge in tara asta la procese absurde pe care le vedeam sau de care aflam ca se fac doar in state!

• Membru
Publicat

Îmi place noul design al siteului, cu numele scris în relief şi pe fundal gri spre negru. Thumbs up pentru Administrator ! :good:

Publicat

Îmi place noul design al siteului, cu numele scris în relief şi pe fundal gri spre negru. Thumbs up pentru Administrator ! :good:

:good:

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

Deci eu trebuie sa ma consider norocoasa. :naughty: ..Singura mea "munca" o sa fie un party diseara.. :D

Publicat

Hai ca ma duc sa intalnesc cu ety....la o bere bineinteles :beer: ....in Jupiter...la mare. Mai vine cineva? :P

Publicat

Asta ai zis-o asa ca sa ne faci in ciuda? :lol:

Nu, nu...uşa e deschisă încă. Apropos m-am întâlnit şi cu ety şi cu fanemotor. Abia aştept să ne întâlnim toţi. Tu când vii la mare ?

• 2 săptămâni mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.