Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Daca le canti, sar. :lol:

Decat sa stau sa dai la guvizi... mai bine te duci in Tomis 3 si ai rezolvat problema. :lol: Da probabil ca la Techirghiol, guvizii sunt mai isteti si de duc direct in carlig, ca eu de fiecare data cand am fost la guvid n-am prins un drac. :ner:

Modificat de Noxy
  • Membru
Publicat

Noxy, daca le cant eu...mor toti din lipsa de oxigen... :ner:

Am vazut ca cel mai bine prind pestele la card, trage de fiecare data.

Publicat

Undita ca undita, dar momeala...? Momeala ai pus Noxy? Ca trebuie si de-asta! Eu prind garantat guvizi! Poate facem o partida odata!

• Moderator
Publicat (modificat)

UN AN CIUDAT ....

Ce an ciudat ....... În acest an am avut si avem, patru date neobişnuite ... 1/1/11, 11/1/11, 1/11/11, 11/11/11 şi asta nu este tot ... Luaţi ultimele două cifre ale anului in care te-ai nascut - adauga acum varsta pe care ai făcut-o în acest an, iar rezultatul va fi 111 pentru toate. Acesta este anul în care vin banii! In acest an octombrie va avea 5 duminici, 5 zile de luni şi 5 zile de sambata. Acest lucru se întâmplă numai o dată la 823 ani. Aceşti ani speciali, sunt cunoscuti ca "Moneybags" (saci de bani).

L.E.

serhente Garcia,

pentru ridicarea moralului, "Moneybags" (saci cu bani)

Modificat de danpin
  • Apreciez 2
Publicat
Aceşti ani speciali, sunt cunoscuti ca "Moneybags" (saci de bani).

Pacat ca acesti saci sunt "de bani" si nu "cu bani" ;)

Publicat

Am fost la Poiana Pinului in weekendul acesta. ^_^

Foarte frumos peisajul. Pacat ca a plouat mai tot timpul si nu am reusit sa vizitam prea multe :(

• Moderator
Publicat

buna alegere in ceea ce priveste locul, rea in ce priveste momentul :)

Publicat

Asa este, trebuia sa mai astepti o saptamana, poate se mai incalzea putin.

Publicat

Perioada nu a depins de mine. A fost o iesire programata de AdS Buzau, un team-building.:)

Oricum vreau sa revin in zona mai pe la vara. Nu am apucat sa vad Vulcanii Noroiosi.

Publicat

Stie cineva daca mai este Cristian Sabbagh politist la rutiera?

• Moderator
Publicat

Pai nu a fost niciodata. Asta e reporter tv. :blink:

• Moderator
Publicat

Acum prezinta un jurnal de stiri penibil pe la Kanal D.

Publicat (modificat)

M-am contrazis cu un amic pe acest subiect si am inceput sa caut am gasit pe un site o informatie cum ca ar fi intrat in Politia Romana pe specializarea rutiera , e posibil sa fi fost o stire eronata.

Modificat de Madalin
Publicat

M-am contrazis cu un amic pe acest subiect si am inceput sa caut am gasit pe un site o informatie cum ca ar fi intrat in Politia Romana pe specializarea rutiera , e posibil sa fi fost o stire eronata.

cred ca asta este stirea...cristian sabbagh

Am prezentat mai jos si un mic paragraf din stire in cazul in care link-ul nu mai este functional:

"De mic copil îsi dorise sa devina politist, dar din cauza dublei cetatenii nu s-a putut. Face, în schimb, emisiunea 112 – Politia în actiune, în care urmareste infractori.

Primeste amenintari si a fost la un pas de a fi taiat cu lama în fata blocului. Sotia si-a cunoscut-o tot la Politie, în 2001. Era purtator de cuvânt la Politia Capitalei.

Acum e ofiter superior si lucreaza la Brigada de Politie Rutiera Bucuresti. Au doi copii. Pe Yasmine, o fetita de opt luni, si pe Eduard, baietelul lui din prima casatorie. Îsi schimba masina o data la doua luni si e pasionat de armele de colectie. Nu traieste din salariul de jurnalist pentru ca s-a nascut într-o familie bogata. A fost corespondent de razboi în Liban si Serbia. Ajunge acasa seara târziu si pleaca devreme. Sta atât de putin lânga familie, încât catelul a ajuns sa nu-l mai recunoasca si sa-l latre. (sursa:catavencu)"

:blink: Insa daca sursa este ziarul "Catavencu" ... cam am indoieli :ner:

Publicat

Exact acea stire era.

Cred aceasta informatie eronata a rezultat din faptul ca este membru onorific al CNP si dorinta lui de a lucra in politie .

• Moderator
Publicat

E vorba de sotia lui.

Nevasta lui Sabbagh e ofiter superior si lucreaza la Brigada de Politie Rutiera Bucuresti.

Publicat (modificat)

Asa reiese si din stire

Modificat de Tyropol2000
  • Membru
Publicat

Sa stiti ca emisiunea aia 112 Politia in actiune chiar era ceva. Arata cat de cat realitatea pe care o intampina polistii romani, nu realitatea prezentata in statistici de inghiolbatii din I.G.P.R. Pacat ca s-a terminat.

Publicat

Adevarul ca imi placea mai mult emisiunea aceea decat ceea ce prezinta el acum.... INCENDIAR, SOC, GROAZA, FENOMENAL :ner:

Parca si aud melodia... :blink:

• Membru
Publicat (modificat)

Cum se spune pe olteneste, a fost tus in imprimanta si s-a terminat!

Modificat de eti79ety
  • Moderator
Publicat

se zice: fu tus in imprimanta ta, ca eu am laser, vericule :D

• Apreciez 1
Publicat

Care este cea mai buna metoda de gonit mustele din birou? :unsure:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.