Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Frumos momentul Marius. Daca ar fi fost un ciocan era si mai frumos! :naughty:

Ma intreb cat de mic era bunicul lui boc daca tac-su e si mai mic decat el?

Modificat de Dorin17
Publicat (modificat)

O fi fost pitic de circ bunica-su, de unde si circul pe care il face Emilica azi in fruntea tarii!

Modificat de Dorin17
Publicat

Iar am fost la cumparaturi azi si mi-am luat niste lucruri de care nu aveam nevoie intr-adevar.

Si ca sa citez un celebru personaj animat: "Somebody stop me!" :(

Publicat

"Somebody stop me!" :(

sa nu vina ala micu' care vorbeste des, si cu manuta lui aia mica, piu piu piu, piu piu piu, piu piu piu mai da o taiere imprejur a salariilor\indemnizatiilor noastre =))

Publicat

Ce părere aveți despre mersul pe bicicletă? Mă refer ca stil de viață. Personal, am o pasiune pentru expediții cu bicicleta și momentan strâng bani pentru una nouă. (Cea veche mi-a fost furată de pe casa scării :ner: . Păcat, era singura dată când am lasat-o așa aiurea. E amuzant că au furat-o cu tot cu șufa metalică tip antifurt). Până acum n-am reușit decât să ajung în localități pe o rază de 50 de km în jurul orașului pentru că nu mi-am permis să înoptez pe drumuri. Sper ca pe viitor să reușesc sa fac un mic tur al României pe bicicletă.

Eu îmi doresc să mă duc la serviciu cu bicicleta. Ieftin, fără combustibil și sănătos.

Publicat

Pufiman, te astept la Constanta cu bicicleta, bineinteles. :ner:

Mersul pe bicicleta e sanatos, eficient si distractiv. Cred ca e cel mai bun sport de miscare dupa alergat; înotul ar cam fi primul.

Succes cu banii aia :lol: .

P.S.: Distractie placuta celor care sarbatoresc azi (1 mai).

Publicat

Si mie mi se pare foarte sanatos.

Eu merg cu bicicleta inainte sa-mi fac programul de alergat cam 2 km.

Dupa ce termin de alergat mai merg inca 2 km pe bicicleta, simtind cum muschii la picioare cum lucreaza.

Pe mine, bicicleta ma elibereaza si de stres. Ajung la destinatie mai energica si relaxata.

Publicat

Georgya dupa 2 km alergat si 2 km bicicleta da-mi voi sa nu te cred ca ajungi la destinatie ,,energica".

Publicat

Pai m-am referit in general, mersul cu bicicleta ma ajuta sa fiu mai energica.

Nu am zis ca dupa 2 km de mers cu ea mai ajung la fel de energica .

Poate m-am exprimat gresit :emo-yessir:

• Moderator
Publicat (modificat)

La prima vedere, noi atributii pentru politisti...

ziaristii lu peste...

Modificat de danpin
Publicat

Ce ma enerveaza cand nu specifica despre care politisti este vorba.....

Halal ziaristi ! :slapb:

Publicat

Georgya, spunea undeva acolo ca s-au reprofilat astia :ner: .(politie comunitara -> politie locala).

"Autorităţile locale din Vaslui au reuşit să reducă semnificativ în această primăvară numărul distrugerilor sau a furturilor din parcurile din oraş după ce au trasat ca sarcină de serviciu poliţiştilor locali paza tuturor spaţiilor verzi."

Tot respectul autoritatilor de acolo...pentru aceasta reusita si toata stima pentru redactorul care a ajuns sa aduca neaparat in vedere furturile de flori din parcurile publice.

Mor de ras. :ner: Toti redusii in conducere, si redactori alesi pe spranceana. Cum domnule sa figureze pe o lista de inventar panselute si lalele dintr-un parc public-> aviz celor care cautau democratia in tara asta. Cum sa pui in discutie juramantul unui politist cu asa ceva. Nu stiu care e democratia celor de la comunitara dar... totusi e un juramant. :huh:

Mda... poftim cultura.

Publicat (modificat)

Noxy, am observat ca s-au reprofilat. Nu era nevoie sa-mi atragi atentia.

Trebuia sa specifice in titlul articolului '' Politisti locali'', ca sa sara oricarui cititor in ochi. Eu la aia am facut referire.

O zi buna !

Modificat de georgya
  • Membru
Publicat

am fost la peste cu fanemotor si nicufix si nu am prins nimik, decat macrou! :ner:

Publicat

Bun si macroul! Sti vorba aceea pescareasca: "mare mic, copiii mananca!"

• Membru
Publicat

nu credeam...am intrat peste el in balta si tot nimic, sta ascuns, dar nu am aflat unde :lol:

Marius, de un pol am luat vreo 7 bucati

Publicat

O fi plecat spre tari cu ape mai calde si cu soare, ca la noi tot era criza , asa ca.....

• Membru
Publicat

As fi in stare sa ma duc cu apa calda, numai sa prind si eu o fîţa!

• Membru
Publicat

Poate, daca trece criza...de rinichi :lol:

Publicat

Daca vi la mare, la guvizi, iti garantez ca prinzi 100%!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.