Jump to content
POLITISTI.ro

Stabilirea datei pentru desfăşurarea Cupei Politisti.ro - ediţia 2013  

31 voturi

1. 1. Care sfârşit de săptămână preferaţi?

• 21 - 22 septembrie 2013
    • 28 - 29 septembrie 2013
    • 5 - 6 octombrie 2013

Postare recomandată

• Administrator
Publicat

Şi anul ăsta vom organiza o întâlnire în poligon "Cupa Politisti.ro - Shooting Challenge - ediţia 2013" la fel ca anul trecut, la care pot participa doar membrii comunităţii Politisti.ro, indiferent dacă sunt sau nu poliţişti, ori posedă sau nu arme cu glonţ pentru apărare.

Evenimentul se va desfăşura în Poligonul de tragere "Amis" situat în sat. Smeura, com. Moşoaia, jud. Argeş pe DN 67B la 3 km de Piteşti pe parcursul a două zile (o noapte de cazare).

Pentru a exista timpul necesar promovării evenimentului şi datorită unor aspecte privitoare la finanţarea evenimentului, vă propun ca data desfăşurării să o stabilim de comun acord într-unul dintre cele trei weekend-uri din sondaj în funcţie de preferinţele.

Vă rog să votaţi în sondaj doar dacă sunteţi siguri că veţi participa.

Publicat

Vin cu siguranta, daca nu apare ceva neprevazut, intre timp!

Imi doresc, ca de aceasta data, sa participe mai multi membrii.

Publicat

21/22 sept. - nunta :)) 28/29 sept - iar nunta :))

am votat 5-6 oct , daca o sa mai am bani :D

Publicat

Am ales 5-6 octombrie. Până la urmă majoritatea decide. Sper să pot ajunge în oricare din datele care se vor stabili. Având în vedere că mai sunt 2-3 luni până atunci este foarte greu să anticipez ce se va întâmpla. Mi-aș dori măcar la cea de-a 2-a ediție să particip. :emo-yessir:

Stay safe.

Publicat (modificat)

Esti tare curios! :naughty:

O sa vezi la fata locului. Din cate stiu, locatia a fost aleasa, in cunostinta de cauza, de catre membrii ai acestui site, care au mai fost acolo si au fost multumiti. Dar, nu doar probele conteaza, ci si faptul ca ne intalnim. Arme vor fi destule!

Modificat de Sache
  • Apreciez 1
Publicat

Păi sînt, că vreau să mă antrenez înainte. :D:P

Voi sînteţi profesionişti; eu n-am nici două luni de cînd am pus mîna pe pistol prima dată. Nu vreau să mă fac de ruşine. :D

• Membru
Publicat

...competiţia este doar un pretext pentru a ne întâlini.

Bine Cata!  :good:   Un mare +

• Membru
Publicat

Nu de alta, dar iar vine olteanul de eti si ne face de crandeiul rasului...:-D

• Apreciez 2
Publicat

Nu vreau să mă fac de ruşine. :D

Daca nu m-am facut eu de rusine anul trecut cu siguranta nu te faci nici tu, e distractiv si o sa vrei sa mergi mai des in poligon sa repeti experienta.

• Apreciez 1
Publicat

Sa inteleg ca o sa fim foarte multi, nu ca la intalnirea de la Brasov? Apropo, multumim, din nou, Costi! :beer:

Atunci, va fi si mai bine! Cu cat mai multi, cu atat mai bine!

• Membru
Publicat

Anul trecut ne-am strâns câţiva membri, nu foarte mulţi, dar au fost, cu toate că din cei ce se anunţaseră iniţial ca participanţi au renunţat destui. 

Publicat

O sa incerc sa vin si eu.. desi am votat pt weekend-ul 21/22.09.. parca ar fi mai bine in octombrie..cine stie cine se mai insoara... :)

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Nu am votat, dar voi veni cu placere cand va hotara majoritatea, daca nu apare ceva neprevazut.

Totusi, cu cat mai aproape de ziua de dupa salariu, cu atat mai bine :naughty:

Publicat

Vin si eu, acum strang bani pentru pistol, poate reusesc sa-mi iau pana atunci si sa imi mai ramana si bani.

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Eu mi-am propus sa vin. Astept sa vad ce se stabileste si o sa incerc sa imi fac liberele dupa data care o stabiliti.

• Apreciez 1
Publicat

Eu am votat doar ca să se ştie că vin, dar de fapt nu ţin neapărat la varianta aleasă. Pot veni în oricare dintre ele. Poate că ar fi fost bine să mai existe încă o variantă, "oricare", sau "nu contează, vin oricum", pentru ca celelalte trei să fie alese doar de cei care chiar nu pot veni decît atunci.

Eu vin sigur, oricînd ar fi. De-abia aştept să vă cunosc.

N-am reuşit să mă prind unde anume este poligonul. M-am tot uitat pe Google Maps încercînd să găsesc vreun indiciu. Din Piteşti o iau pe DN 67B şi intru în Smeura. Pe urmă o să văd vreun indicator spre poligon? Îmi puteţi da vreun reper?

Publicat

As vrea sieu sa particip, de preferat in septembrie,daca mai participa cineva

din vest (tm,cs...)si vrea sa mearga prin clisura Dunari ar fi fain sa ne intalnim

mai multi la drum si cred ca ar fi si mai ieftin.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.