Jump to content
POLITISTI.ro

Trupele speciale ale politiei si pregatirea lor

valy27

Recommended Posts

Eu nu fac parte din sistem insa am o simpatie pentru mascati!! ei sunt cei care impun ordinea!! Insa am auzit ca si aici se intra cu pile!! Ma poate lamuri cineva cum ar trebui sa fie pregatirea acestor politisti!! am mai auzit de faze cand mascatii au luat bataie!! Cand sunt putini fata de numarul celor cu care au de de a faceinteleg de exmplu 5 mascati la 15 oameni voinici si nu pisici insa daca ar fi 5 pe 10 nu ar avea scuze sa nu faca fata!! am auzit de multe ori si chiar am vazut mascati care nu faceau fata la unele situatii!! oare cum este posibil???? va multumesc anticipat!!

post-1464-065130500 1290778519_thumb.jpg

mai cauta pe forum ptr ca s-a mai discutat de subiectul asta. Si s-a covenit ca nu se intra pe pile - avem marturii al celor ce deja lucreaza acolo. Este plin orasul de mituri si legende.

confirm cele spuse de maxu.

Si mai ales trebuie sa fi idiot sa apelezi la pile pentru a ajunge intr-un loc ce seamana cu infernul pentru cei care nu iubesc munca asta.

nu stiu cum sa-ti spun,exact cum a zis arcan,cat de mult ar vrea sa alerge dupa golani cu vesta antiglont pe el,sau sa fii ata de nebun sa intri in ring cu colegii la antrenamente si sa iesi de acolo masat,si altele,ar trebui sa iti placa prea mult munk asta,asa ca te lasam pe tine sa tragi concluziile

• Moderator

Aceste „legende”, privind necesitatea pilelor și a relațiilor, sunt lansate și întreținute de acei frustrați ce și-au dorit, dar nu au reușit.

De altfel, un comportament tipic românesc, descris fidel de fabula cu „Vulpea și strugurii”.

• Moderator

Iar legendele cu mascatii batuti de interlopi sunt scoase de acei interlopi care, dupa ce au scapat sifonati bine, din siguranta casei lor, umplu internetul de "vitejia" lor, desi cand sunt saltati de mascati "ii doare inima" :naughty:

• 3 weeks later...

Toti cei care avand avioane in cap, visuri si filme, au incercat sa,,dea la mascati,, si au dat cu capul de pragul de sus, plecand cu coada intre picioare si-au zis in barba...,,da-i dracu ca si asa sunt acrii...,,

Si le-au spus tuturor celor care au vrut sa ii asculte, ca ei nu a avut pile, de aia nu au intrat la mascati.

• 1 month later...

Salut

Nu stiu cum este prin alte parti dar prin ograda noastra au fost scoase la concurs in urma cu circa 2 ani , 2 locuri la mascati , care deabia dupa circa 8 luni de zile au putut fi ocupate dupa ce s-au inscris aprox.30 de politisti de la diferite formatiuni (adica la fiecare 45 de zile se relua concursul locurile nefiind ocupate )

Formatiunea de interventie avea nevoie ca de aer de completarea celor 2 posturi , dar nu s-a facut rabat la calitate si dupa repetarea examenului ,deabia a 4 -a sau a 5-a oara au fost ocupate cele 2 functii de 2 agenti tineri care au venit de la posturi de politie din judet fara pile, relatii,etc,efectiv au trecut toate probele fizice, de tragere cu armamentul si proba interviului structurat pe diverse acte normative si proceduri profesionale .

De fapt daca-mi amintesc bine au obtinut punctaj ridicat (peste nota 8) 3 sau 4 concurenti dar departajarea s-a facut strict in ordinea notelor obtinute dupa sustinerea celor 3 probe propriu-zise ; Notele se acorda de catre comisie la vedere in mod transparent dupa ce toti concurentii participanti ,numara si sunt cu ochii mari la rezultatele sau insuccesele colegilor de competitie ;notele obtinute se comunica dupa fiecare proba participantilort in conditiile in care in mod interactiv acestia pot sa observe si aiba obiectii cu privire la modul de notare ,dar daca concurentul vine neantrenat si sta atirnat de bara 35 de secunde in loc de 88 de secunde sau sare 1,80 m., cind pentru nota 5 trbuia sa sara 2,30 m stii vorba aia," DUMNEZEU ITI DA ,DAR NU-TI BAGA IN TRAISTA" :doh:

Am constatat cu aceasta ocazie , ca la concurs s-au inscris si s-au prezentat foarte increzatori si siguri de reusita de ex.:" X care este nepotul colonelului cutare de la ......, Y care este fiul domnului ........ de la .............,persoana importanta mon-cher, Z care este baiatul doamnei judecatoare .................

Vreau sa va spun ca prima proba ,cea de efectuare a flotarilor (70 de bucati in 2 minute) a redus simtitor numarul candidatilor, de fapt intr-o zi cind s-a organizat concursul ,in sala de sport a Inspectoratului s-au prezentat la ora 09,00 circa 30 de candidati iar la ora 09,30 s-a dat startul concursului,dupa prima proba (cea de flotari) X,Y,Z, au fost primii care au plecat dupa ce cu chiu cu vai, au facut maxim 20-40 de flotari chinuite si incorecte care de fapt nu trebuiau sa fie punctate (adica nota 3 sau 4) .La ora 10 , concursul a fost declarat oficial inchis si locurile neocupate deoarece nici unul din cei 30 de candidati nu a trecut cu minim nota 5 de fiecare din cele 8 probe fizice care sunt eliminatorii .

Precizez ca daca nu obtii nota 5 la vreuna din cele 8 probe fizice , conform dispozitiilor legale in vigoare esti eliminat din concurs si nu poti sa mai participi la celelalte probe.

Observ ca pe acest site sunt citiva colegi din parohia unde dau si eu cu sapa care pot sa infirme sau de ce nu sa confirme cele spuse de mine ( ma refer la KMCOIO ,( pe care il salut cu aceasta ocazie ) care daca nu ma insel a fost unul din cei care au concurat pentru unul din cele 2 locuri si desi a obtinut nota mare ( peste 8 ) nu s-a calificat deoarece au fost alti 2 concurenti inaintea lui cu note mai mari .Eu sunt convins ca va urmatorul concurs va reusi, pentru ca portile sunt deschise numai pentru cei care isi doresc cu adevarat acest lucru si speranta nu moare niciodata,mai ales ca acum deja are experienta si a vazut ca nu prea e de joaca si ca examenul de intrare este al dracului de greu ( ce parere ai de proba de rezistenta de 1000 de m in 3'20 ti s-a parut cam grea nu ?, dar ce zici daca in viitorul apropiat se modifica si devine 3000 de m in 12 '.---?

Daca mai aveti alte intrebari ,va stau la dispozitie cu explicatii date la modul general

• Upvote 3

• Moderator

:ner: mare dreptate ai Tsunami...confirm in totalitate toate cele spuse de tine. Te salut la randul meu si sper sa se deschida portile cat mai curand, ca de alergat alerg si in dinti numai sa trec de poarta. Cu stima!

Edited by Kmcoio

Tsunami,poti sa zici care sunt toate cele 8 probe si ce bareme au?Asa de cultura generala .La ce am inteles din postarea ta,sincer nu imi par un capat de tara pt. cineva care mai face un pic de miscare.Cu vointa,in 2-3 luni poti chiar sa ajungi sa excelezi.

• 2 years later...
  • Membru

Sper sa nu gresesc...

-Flotari

-Abdomene

-Genuflexiuni

-Rezistenta

-Viteza

-Atarnat

-Saritura de pe loc

-Procedee de autoaparare

rugam un coleg de la S.A.S. sa confirme daca se poate :emo-yessir:

Edited by Rober7
  • Upvote 1

• Membru

Cu placere ! Baremele nu le stiu, nu stiu daca e ceva standard sau daca difera de la un IPJ la altul...Ne spune Elvis :pfft::clip: