Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

7 luptatori de la Serviciul pentru Actiuni Speciale din cadrul IPJ Constanta au fost implicati in aceasta dimineata intr-un incident, fiind provocati si amenintati de catre un grup de barbati, care se pare ca ar fi consumat alcool. Poate vreun coleg de la IPJ CT ne ofera mai multe detalii....

Oricum suntem alaturi de voi baieti  :good:

Stirea intreaga o gasiti aici http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/luptatori-de-la-actiuni-speciale-constanta-implicati-intr-un-incident-neplacut-462752.html

• Membru
Publicat

Cat de idiot sa fii sa ameninti cu sabia sau cu bastonul telescopic niste luptatori SAS?!

Doar o buza sparta si niste rani la arcada....au fost prea milosi luptatorii SAS cu ei.

• Membru
Publicat (modificat)

@BGeorge, luptatorii SAS nu au fost "milosi", nu sunt batausi, doar i-au imobilizat pe betivani...  :pfft:

Modificat de eti
  • Moderator
Publicat

"Ziaristii lu` peste" : În maşina civililor, unul dintre luptători a văzut o sabie şi un telescop.

La prima citire ai crede ca e vorba de niscaiva astronomi pasionati de stele si zodiace, insa mai mult ca sigur se referea la un baston telescopic :doh:

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Eu propun ca pentru fiecare judet antrenamentul celor de la actiuni speciale sa se faca prin locurile unde se aduna de obicei smecherii locali, opinia publica saluta actiunea celor de la Constanta, cititi aici: http://www.evz.ro/detalii/stiri/mascatii-au-batut-mai-multi-tineri-pe-plaja-din-constanta-unul-a-ajuns-la-spital-video-1047485.html unde aveti si imagini cu ,,bietii tineri agresati" si mai jos la comentarii, este plin de felicitari la adresa celor de la actiuni speciale. Bravo lor, daca se alege careva de la ei cu o mustrare doar, inseamna ca s-a ales praful de tot de tara asta.

Modificat de dcrist
Publicat

Felicitari Nicu ! ... indiferent cum se pune problema, suntem alaturi de voi . :emo-yessir:

• Apreciez 2
Publicat

Vezi ca nu se spune ”tzigani / tziganoi” termenul politically correcy este: ciori / cioare ... asta ca sa evitam amenzile inutile   :))

Publicat (modificat)

Corect este,,porumbei antifonati"............

Parerea mea , cred ca a fost un diferend vis-a-vis de numele cantaretilor de manele.

Vali Vant Puternic, Salam Victoria, Guta Gura de Maimuta..........ei nu si nu.

Telescopul era pentru studiul soarelui..........prin ochelarii de soare cum credeati?

Sabia era una de concurs, era lotul national de sabie al domnilor tigani.

Numai ca s-au intalnit cu lotul ninja.

Bravo Nicu! Felicitari!

Toti sunt ,,jmecheri" dar cand isi iau bataie suna la 112!

Pai ori suntem ,,jmecheri" ori nu mai suntem.

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
Publicat

Nu stiu ce sa zic dar cred ca au fost cam prea blanzi colegii vostrii de la constanta, sau mai bine zis doar I-au mangaiat. Felicitari

• Membru
Publicat

tot respectul pentru baietii de la sas CT .... individul ala lesinat pe patul de spital sa zica mersi ca mai are capul pe umeri....restul oricum or sa aibe traume ulterior

Publicat (modificat)

Felicitari colegilor si la mai multi....sper sa se termine meciul Politie-Tigani cocalari la scor de baschet dar 0 la tigani cocalari.Ma bucura ca i-au reglat colegii....nici nu vreau sa ma gandesc daca-n locul distinsilor colegi era un grup de turisti straini-clar eram iar ferfenita ca si tara si nemernicii de politicieni ne-ar fi blamat iar de parca noi aplicam ceea ce au conceput ,legislativ vorbind ,politicienii papuasi si nu lichelele din Dealul Hotilori!Oricum mare mirare sa nu-si arate mutra vreun politician si sa o dea cu anchetarea-n sus si-n jos caci la cat stau pe creiere-n parlament poate excreta vreun gand s-o interpelare de mila bietilor tigani iubitori de discutii elevate cu agresivii politisti.Tiganii trebuie sa inteleaga ca ori se integreaza ori trebuie sa se pregateasca de bataturi pe vertebre.Da!!!Tigani!Nu romi!Caci "Der Zigeunerbaron" de Johann Strauss -fiul este Voievodul Tiganilor nu Voievodul Romilor!Eu n-am auzit pe nimeni:vai ce bine a cantat A.Gheorghiu in Voievodul Romilor!

Sintetizand:bravo celor care au scos din circuit niste tigani care oricand puteau produce un scandal cu consecinte !...apreciez deosebit populatia pe partea de protest de pe forumuri:toti i-au laudat pe colegi...Hadareni?

Modificat de axle15
  • Moderator
Publicat

Omul a recunoscut singur ca a cazut cu fata in stabilopod si si-a rupt dintii. Daca avea aripioare tatuate pe spate ca celalalt, poate ca reusea sa-si ia zborul la timp ;))

Baieti, data viitoare tineti minte: dati cu crema de plaja sa nu va "ardeti"!

• Apreciez 4
Publicat

Să-i citez pe cei de la kiss fm, din acestă dimineaţă:

"Frate când eşti şmecher, nu ai voie să fi şi prost"

• Apreciez 2
Publicat

DOar in Romania se poate ca niste politisti sa fie cercetati din cauza raspunsului ( fie el si fizic ) impotriva unor personae puse pe scandal si inarmate cu sabii.

Pai, la legitima aparare nu spune ca apararea trebuie sa fie cel mult egala cu...." asa ca, la alergare, luptatorii SPIR sau ce serviciu o fi ..sa isi ia cu ei niscaiva sabii, 2-3 pistoale, 4-5 bate de baseball,un lant, o furca..etc. ca sa raspunda in aceeasi maniera cu atacul si sa mai lase tehnicile insusite dupa ani si ani de pregatire la sediul unitatii. La urma urmei, oricine ar fi fost si (poate) ar fi intervenit era facut erou daca nu ar fi fost din sistem.

• Moderator
Publicat

luptatorii SPIR sau ce serviciu o fi ..

S.A.S. - Serviciul pentru Acţiuni Speciale - formaţiunile de intervenţie şi acţiuni speciale din cadrul fiecărui IPJ, respectiv DGPMB, ce au competenţă şi acţionează în fiecare județ, respectiv în Bucureşti. De-a lungul timpului aceste formaţiuni au avut mai multe denumiri cum sunt DPIR / SPIR, SIR / SSIR, DIAS etc. dar în prezent SAS este denumirea lor oficială.

Publicat

Felicitari colegilor de la Constanta! Suntem alaturi de voi si va sustinem! :beer:

M-am bucurat cand am auzit stirea, dar si mai mult m-am bucurat cand am aflat ca era vorba de niste "indieni". Pacat ca trei dintre ei au fugit, meritau toti o lectie de buna purtare. Pentru cei din presa, care s-au gasit sa ne huleasca si sa ne acuze colegii, numai sanatate si multe bucurii :)) , si sa aibe parte de astfel de indivizii, sa vedem pe cine cheama atunci sa ii ajute. :hmmmt:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.