Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Salut!

Am si eu o mica nelamurire in legatura cu un incident desfasurat in parcarea unei benznarii.

Actiunea s-a desfasurat cam asa: Eram cu un prieten la un magazin ,langa o benzinarie. Parcasem masina ,ca si ceilalti soferi, cu spatele spre strada. La un momendat o masina a plecat cu un demaraj puternic iar pe marginea strazii erau pietre care mi-au sarit in luneta si mi-au facut-o praf... :( Am anuntat politia iar acestia mi-au spus ca ,legal, nu pot aplica nici o sanctiune desii persoana respectiva a fost intregistrata pe camerele de supraveghere ale benzinariei.

Ma poate lamurii cineva?  :hmmmt:

• Moderator
Publicat

Ce sanctiune consideri tu că poate fi aplicată în astfel de situatii?

Publicat

Da...persoanei respective si ce despagubiri pot primii. Mai exact inlocuirea respectivei lunete sparte.

Publicat

Cred ca @Marius te-a intrebat (subtil :) ) conform carei legi consideri ca ar trebui sanctionat (trebuie sa te gandesti la fapta dintr-o perspectiva obiectiva si nu de persoana vatamata).

Publicat

Ok...nu am inteles bine intrebarea lui. Eu nu stiu ce sanctiuni pot fi aplicate, tocmai de aceea am si intrebat. 

• Moderator
Publicat

Nu există în lege o incriminare pentru situaţia expusă de tine. Din acest motiv ţi-au şi spus acei poliţişti că nu-i pot aplica nicio sancţiune. 

Publicat

Aici e de vina administratorul drumului, pentru ca nu l-a intretinut corespunzator.

• Membru
Publicat

Politia Romana nu are nicio atributie  sa il sanctioneze pe respectivul deoarece fapta nu e incriminata.

Te poti intelege cu respectivul pe cale amiabila sau, daca nu reusesti, il poti actiona in judecata pe cale civila pentru recuperarea prejudiciului.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.