Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Inca nu am vazut  reactia domnului ministru referitor la banii de haine.

Publicat

toti sunt la fel.....cand se vad cu sacii in caruta uita ce au promis

• Apreciez 1
Publicat

Este doar un zvon .......cica donul Ponta &co se pregatesc sa ne taie 10% din salariu.

Sper sa nu fie adevarat!

Anonymuos inca nu l-au lansat, se coace pe la Bucuresti.

E un zvon, ba nu e zvon, tu zvonesti mai departe, dar nu se zvoneste nimic...hai sa ne hotaram...

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Zcatalin cand o sa fie ,,certitudine" o sa simti cu siguranta.

Si cu tine vom simti toti.

Deocamdata este decat un zvon.

• Apreciez 4
  • Displace 10
Publicat

Tudor Chiuariu are toate sansele sa devina noul ministru de Interne. Vai de capul nostru. Mai vedem noi bani de haine... La anul si la multi ani.

• Apreciez 1
  • Displace 2
  • Membru
Publicat

Acest "tânăr mafiot obraznic"!Ca sa citez pe cineva care probabil aici are dreptate!Tudor Chiuariu este un parlamentar manjit si cu iz penal!Asta ne mai lipseste!

• Apreciez 1
Publicat

Topicul  - Bani de echipament pentru 2012 a strans doar 64 de pagini - deci mai avem de scris mult pana vom primi ceva.

• Membru
Publicat (modificat)

Sache ,stai linistit ca probabil liderilor de sindicat sus pusi le-or fi promis altceva nici decum 50% din banii de haine...si asta o spun cu tarie pentru ca in fiecare f...t de an se intampla ca noi sa visam la ei in loc sa-i avem in mana asa cum se cuvine. Ori daca ei nu sunt recompensati in vreun fel de catre alti factori si traiesc pe picior mare din cotizatia de membru si uita de obligatiile lor, atunci haideti sa refuzam sa mai platim cotizatia lunara sa vedem care va fi pozitia lor!

Eu nu postez acum pentru ca i-am dat minus lui Elvis, desi mi se par foarte pertinente raspunsurile date de  tsa si sache,  cred ca liderii de sindicat trebuie sa se implice mai mult decat atat pentru ca pana la urma, ei au un venit dupa "sudoarea" noastra!

Modificat de cipri83
  • Apreciez 4
Publicat (modificat)

Tsa e bine ca recunosti ca tu esti spectator la meciul asta, eu sunt in teren si ma cam dor gleznele.

Una este ca politistii sunt oameni au nevoi etc, crede-ma ca le cunosc mult mai bine decat tine, si alta este realitatea.

Una foarte dura.

A, ca noi romanii vrem sa auzim decat ce ne place.........

Motivatie superioara? Habar nu ai despre ce vorbesti, nici macar pentru diplome nu mai au bani.

Asta pentru muritorii de rand pentru cei din corpul de control se mai gasesc.

Este mult mai usor sa dai minus decat sa porti un dialog cu cineva care nu are aceleasi pareri ca si tine. Trebuie sa faci un efort.....

Iar daca tu crezi ca ceva in viata asta sau in cele viitoare se obtine fara lupta te inseli amarnic.

Daca eu am niste informatii, le postez aici, asta este scopul forumului, sa ne informam reciproc, nu sa ne dam minusuri.

Sache asta ai inteles tu ca vreau sa sperii pe cineva?

Eu sunt ala care vreau sa-ti abat atentia de la problemele reale?

Uniti , o forta? Habar nu ai despre ce vorbesti, din 1500 de politisti la ultimul mititing la Bucuresti abia am strans 30!

Cu toti am fost in jur de 100 din toata tara!

Cand numai in Bucuresti sunt aproape 6000 de politisti!

Eu zic sa nu discutam , sa asteptam sa ne mai taie 25% din salariu!

Cand pe aici pe forum am spus treaba asta multi m-au crezut nebun, cand am spus ca vor pleca oameni acasa m-au crezut nebun, cand am spus ca ne vor trimite in fara plata m-au crezut nebun ...........e uite Sache ca oamenii lanseaza zvonul si vad ca nu se intampla nimic.

Si daca nu se va intampla nimic o sa-l puna in practica.

Da, recunosc, eu sunt nenorocitul care v-a fi vinovat daca il vor pune in practica!

Sache , Sache cartile se scriu la Bucuresti si se citesc in provincie sa nu uiti.

Iti place sau nu iti place asta este adevarul.

Iar daca minciuna este bine coapta adevarul este crud!

Cipri83 daca tu crezi ca liderii de sindicat isi dau cu parerea atunci cand se face bugetul.... scuza-ma, dar esti intr-o mare eroare!

Nici macar presedintii de federatii nu sunt intrebati.

Si ti-am mai spus, generalizarile sunt de sorginte fascista!

Toti lideriii de sindicat din politie sunt niste nenorociti care sug sangele politistilor!

Sa le taiem capul, la toti!

Dar daca unul dintre ei este cinstit?

Te-ai intrebat vreodata?

Aveti liderii pe care voi i-ati ales, ii puteti schimba daca nu isi fac treaba!

Sunt unii dintre lideri, din aia nenorociti, care nu au niciun venit ,,dupa sudoarea" membrilor!

Si inca nu s-au saturat sa fie judecati si improscati cu noroi in fiecare zi a vietii lor de niste politisti care ar trebui sa fie membrii activi de sindicat de maxim 2-3 ori pe an!

Este usor sa-i judeci pe altii pe care nici macar nu-i cunosti, dar nu uita este cineva care ne judeca pe toti!

Cipri 83 de fiecare data cand se discuta problemele politistilor la minister de cele mai multe ori in sala aia nu este niciun politist activ!

Si sunt trimisi acolo de voi cei care i-ati votat! Si Lincu, si Valnei, si Surigiu, si chiar daca nu iti vine sa crezi chiar si Vieriu!

Aia ne hotarasc noua soarta! Stiu, adevarul doare......................

Modificat de Elvis
  • Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

La capitolul asta stau mult mai bine decat cei care imi dau minusuri Cipri.

La vorbe ne pricepem toti, faptele ne deosebesc.

• Apreciez 5
  • Displace 1
Publicat

In 3 ani de activitate, inca nu mi-am ales un sindicat la care sa ader... Nu ma atrage niciunul ..

• Membru
Publicat (modificat)

Iarasi este domnul Dumitru Coarna la RTV unde se pare ca are o prezenta constanta,dar spre surprinderea noastra el nu este acolo ca sa ridice problema politistilor din Romania ci pentru a discuta despre arestarea lui Becali!Acesta probabil primeste si niste banuti... asa ca mai votati-l domnilor de la SNPPC pe acest domn care a ajuns un "plimbaret" al canalelor de stiri pentru a se face cunoscut dandu-si cu parerea despre orice stire de doi lei , si prea putin despre situatia noastra!

Modificat de cipri83
Publicat

Elvis, poate ca tu esti un lider corect!

Spui ca nu te deranjeaza minusurile, dar faci referire mereu la ele si la cei care ti le-au dat! Fiecare avem dreptul la propria parere si ar trebui sa respectam parerile celorlalti!

Forta? Forta o canalizeaza un lider adevarat, un lider care stie sa isi apropie oamenii, care isi iubeste oamenii care l-au ales sa le fie lider! Cum vrei sa fie urmati unii dintre liderii de sindicat cand ei sunt de partea cealalta, cand au beneficii peste beneficii?

La ultimul miting nu am fost pentru ca nu sunt membru SNAP si nu ii suport pe liderii lor! 

Nu mai poza intr-o victima, ca nu este cazul, nu te-a acuzat nimeni de nimic, iar daca te simti vizat, nu este asa!

TOCMAI DISCUTIILE ASTEA IN CONTRADICTORIU INTRE SINDICATE, INTRE NOI, NE-AU SLABIT SI NE FAC USOR DE MANIPULAT!

CELOR DIN MAI LE CONVINE DE MINUNE CAND SURUGIU SE CEARTA CU COARNA, DE EXEMPLU!

Sindicatele sunt noi, membru cu membru, nu un lider trecator, de doi lei, manjit pana la coate! Asta ar trebui sa constientizam mai bine!

Elvis, sunt de aceeasi parte a baricadei si, apreciez ce faci la tine in judet pentru colegii nostrii, dar nici tu nu esti perfect! :naughty:

• Apreciez 4
Publicat

Nici nu am spus ca sunt perfect.

Forta unui lider este data de membrii de sindicat activi.

Restul sunt doar vorbe Sache!

• Displace 1
Publicat

Forta unui lider, unui lider de... orice, este data de echipa. Dar asta vine abia dupa ce ai muncit mult, greu, incrancenat, cu umilinta si generozitate in a-ti asuma esecul, sa construiesti o echipa. Renunti la competitivitate, autonomie, modul individualist in care erai obisnuit sa lucrezi. Nu poti sa folosesti prestigiul profesional sau performantele  anterioare ca sa-ti scuzi sau sa-ti motivezi greselile pe care, inevitabil, le comiti in calitate de lider. Daca nu incerci sa transferi vinovatia, daca ai crescut corect echipa, tot ei te ajuta sa treci peste sentimentul de vinovatie si sa continui. Te straduiesti sa treci peste orgoliul personal si profesional, daca e in interesul echipei tale. Asta chiar e greu. Uneori poti, alteori nu. Daca ramai membru activ al echipei accepti (greu si dureros) ca nu mai poti performa la nivelul echipei pe care ai construit-o; faci pasul in spate si esti mandru de performanta echipei. Faci compromisuri si accepti lucruri pe care nu le-ai fi acceptat in nume propriu. Premiul de popularitate nu se inscrie printre obiective.

Astea sunt doar lucruri pe care mi le imaginez, habar nu am (asa cum bine remarcai) cum e sa fii lider sindical.

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Ar fi bine ca noile postari sa fie cu ceva noutati si sa nu se transforme in discutii in care fiecare arata ce destept este si cat de bine se exprima ...total fara legatura cu subiectul...cum face Tsa.

Propun ca acest topic sa fie mutat/continuat in aria privata nu ca ar fi vreun secret dar prea avem obiceiul sa spunem mai mult decat trebuie.

Modificat de danezu
  • Apreciez 3
  • Displace 2
Publicat

Un vechi proverb latin spune:,,Divide et impera''.Cam asa stau lucrurile  in MAI. De ce oare continua sa mai apara cate un nou sindicat ? In loc sa fie un  sindicat puternic, care sa aiba un cuvant de spus in fata guvernantilor, care sa aiba un lider ce  cunoaste nevoile , lipsurile, in general toate problemele cu care se confrunta lucratorul din MAI si se lupta pentru rezolvarea problemelor , noi avem sindicate si liderii acestora sunt mai interesati de beneficiile pe care le ofera functiile ocupate, decat sa faca ceea ce trebuie pentru oameni. Poate ca si din acest motiv nu prea suntem bagati in seama ....  

Publicat

A rămas ca în tren? Nu se mai zvonește nimic?

Referitor la banii de haine?

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Referitor la banii de haine, zvon de la Bucureşti citire: se vor primi o parte (suma infima) prin luna Decembrie. Pana atunci nici un semn si nici o speranta. Restul (majoritatea) doar la anul. :(

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.