Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

La noi la IPJ era vorba ca vom face o ``greva`` sa nu iesim in patrulare sa nu mai ``facem`` audier(atunci nu eram la OP)i   :) in 10 min am fost convinsi sa renuntam

Modificat de selen
Publicat

Cu ce v-au convins sau mai bine spus cu ce v-au amenintat ca sa renuntati?

Publicat

Acum a anuntat prim ministrul la televizor ca , pe linga celelalte ministere si cel de interne va primii maine o suma care poate nu este indestulatoare, dar este consistenta . Suma precizata este de 70 milioane de lei , pentru bunuri si servicii . Asa a mentionat premierul . Sa speram ca printre bunurile alea si servicii se gaseste si ceva pentru echipare 2013. :hmmmt:

• Apreciez 4
Publicat

Nu prea cred Daniel. Daca o parte din bani nu au destinatia ,,echipament" nu o sa vedem nimic.

La ultima intalnire ministrul ne-a spus ca daca nu obtine 60 de milioane la rectificare isi da demisia.

A obtinut mai mult.

Sa speram ca si de haine, dar parca vad ca iar jucam la loto, 60 cu 40 cu 30 sau facem probabilitati de N luate cate K.

• Apreciez 1
Publicat

De alocări suplimentare vor beneficia Ministerul Sănătăţii (peste 1 miliard lei, de la 8,68 miliarde lei buget iniţial ), Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (943,3 milioane lei, de la 2,55 miliarde lei), Ministerul Justiţiei (159,6 milioane lei, de la 2,34 miliarde lei), Ministerul Public (20,5 milioane ei, dintre care 2,9 milioane lei pentru Direcţia Naţională Anticorupţie, de la 654,9 milioane lei ), Ministerul Afacerilor Interne (228,3 milioane lei, dintre care 116,2 milioane lei pentru activităţile restante ce fac obiectul Primei Anexe Detaliate Extinse a contractului cu EADS, de la 8,3 miliarde lei), Ministerul Apărării (156,2 milioane lei, de la 5,64 miliarde lei), Ministerul Afacerilor Externe (51,3 milioane lei, de la 636,5 milioane lei), Serviciul Român de Informaţii (30 milioane lei, de la 1,04 miliarde lei), Ministerul Mediului (31 milioane lei, de la 2,2 miliarde lei), Serviciul de Informaţii Externe (10 milioane lei, de la 182,6 milioane lei).

sursa: Mediafax

Publicat

ce de banii dau la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice  din care fac parte Primariile, respectiv 943,3 milioane lei; saracii ce rau o mai duc; pe cand la Ministerul Afacerilor Interne 228,3 milioane lei; foarte tare asta; sa vedem cu ce ne alegem noi de acolo, referitor la banii de echipament pentru anul in curs

Publicat

Bătaia de joc continuă. Ca de obicei polițiștii nu sunt și nu vor fi o prioritate pentru nici un guvern. De ce oare?

În schimb unde este nevoie de ei trebuie să vină primii și să plece ultimii de la locurile intervenției.

Publicat

Au fost postate pe intrapol tabelele cu sumele ce urmeaza a fi primite pentru drepturile de echipament 2013; nu este mentionat cind se vor plati, dar probabil ca nu va mai dura mult.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Parca pentru unii dintre actualii guvernanti noi nici nu existam. Zici ca dau din buzunarele proprii banii . A,daca se infiinta un nou minister sau vreun post prin Guvern ,,platit gras'' imediat apareau banii .Dar asa...Se vede ca indiferent de guvernare  MAI tot la urma e lasat...Pana cand,nu stim.... Cred ca e si vina noastra intr-o oarecare masura...Nu suntem uniti. Sau sefii nostri sunt slabi.Sau amandoua.

Modificat de alex7474
Publicat

Sincer nu imi dau seama de ce unii pe aici scriu numai aberatii visate noaptea in pat . Alaltaieri pe posturile TV premierul a mentionat 70 milioane , pentru bunuri si servicii . Ieri tot acolo a aparut in urma sedintei de guvern , suma de 104,9 milioane pentru toti cei ce fac parte din interne . Asta pentru cei ce stiu pe aici care sunt aceia care sunt alipiti la interne . Sunt foarte multi .  :( Scriu unii pe aici de sume aberante care dau de gindit , cind de fapt realitatea este cu totul alta . Nu mai informati aiureli fara valoare , deoarece capatati o imagine negativa . :hmmmt:

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Nu te-ai facut inteles in a doua parte a mesajului tau. E confuz sau n-am reusit eu sa-nteleg: ” Asta pentru cei ce stiu pe aici care sunt aceia care sunt alipiti la interne . Sunt foarte multi .” - traducere?

• Displace 4
  • Membru
Publicat

Nu am mai deschis un topic nou....

Portal  > Curtea de Apel PLOIEŞTI  > Informaţii dosar

Informaţii dosar

Informaţii generale

Părţi

Şedinţe

Căi atac

Citare prin publicitate

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 11554/105/2011 Data inregistrarii 09.08.2012 Data ultimei modificari: 19.06.2013 Sectie: Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal Materie: Contencios administrativ şi fiscal Obiect: litigiu privind funcţionarii publici statutari Stadiu procesual: Recurs

Părţi

Nume Calitate parte SINDICATUL NATIONAL AL POLITISTILOR PRIN REPREZENTANT LEGAL IONIŢĂ FLORIAN Recurent Reclamant MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR Intimat Pârât I.J.P. PRAHOVA Intimat Pârât

Şedinţe

27.05.2013 Ora estimata: 09:00

Complet: 4 COM R

Tip solutie: Modifică sentinţa

Solutia pe scurt: Admite recursul. Modifică în parte sentinţa, în sensul că admite acţiunea şi obligă pârâtul IPJ Prahova la plata premiului anual aferent anului 2010, actualizat cu coeficientul de inflaţie, la data efectivă a plăţii. Menţine restul dispoziţiilor instanţei. Irevocabilă.

Document: Hotarâre  5477/2013  27.05.2013

15.04.2013 Ora estimata: 09:00

Tip solutie: Amână cauza

Solutia pe scurt: faţă de procedura viciată cu recurentul reclamant

Document: Încheiere de şedinţă    15.04.2013

18.03.2013 Ora estimata: 09:00

Tip solutie: Amână cauza

Solutia pe scurt: pentru a se semna cererea de recurs sub sancţiunea anulării pentru nesemnare.

Document: Încheiere de şedinţă    18.03.2013

Căi atac

Dată declarare Parte declarantă Cale de atac 03/08/2012 SINDICATUL NATIONAL AL POLITISTILOR PRIN REPREZENTANT LEGAL IONIŢĂ FLORIAN, Recurs 06/08/2012 SINDICATUL NATIONAL AL POLITISTILOR PRIN REPREZENTANT LEGAL IONIŢĂ FLORIAN, Recurs 08/08/2012 SINDICATUL NATIONAL AL POLITISTILOR PRIN REPREZENTANT LEGAL IONIŢĂ FLORIAN, Recurs

Citare prin publicitate

Nu există informaţii.

Publicat

întrebare: (sunt din promoția 2013 încadrată luna aceasta... cei de la școală au dat foarte putin echipament pe motiv ca igpr nu a reușit sa întocmească toate contractele..iar cei de la ipj susțin  ca nu cum sa dea tot echipamentul.) exista vreo șansă ca sa primim în loc de haine bani?

• Membru
Publicat

Probabil, eu, dupa incadrare, cand s-a dat norma de echipament am primit o diferenta pt ce nu mi s-a dat din scoala.

• Apreciez 1
Publicat

Ordinul nr. 236/2009 privind aprobarea Regulamentului pentru compunerea şi portul uniformelor de poliţie, precum şi a Regulilor pentru aplicarea normelor privind echiparea poliţiştilor

Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 740 din 30.10.2009.

5. Drepturi la acordarea gradului profesional şi la reîncadrare
Art. 20. -
(1) Absolvenţii instituţiilor de învăţământ pentru formarea poliţiştilor şi cei încadraţi din sursă externă în corpul poliţiştilor, la acordarea gradului de ofiţer sau agent, au dreptul, cumulativ, la:
a) echivalentul valoric integral al echipamentului prevăzut a se distribui numai o singură dată la acordarea gradului: o şapcă de iarnă, un costum de iarnă cu 2 pantaloni lungi - o fustă în loc de un pantalon pentru femei -, o scurtă îmblănită, 4 cămăşi, 6 perechi de ciorapi/şosete, o geantă pentru transportul echipamentului, 4 cearşafuri, două feţe de pernă, o pătură şi accesoriile aferente - suporturi cu grad profesional, suport de grad pentru mânecă, epoleţi, petliţe şi ecusoane etc.;
b) echivalentul valoric al cotei-părţi anuale a articolelor prevăzute gratuit în normele la care au dreptul.
(2) Absolvenţilor instituţiilor de învăţământ şi poliţiştilor încadraţi din sursă externă, repartizaţi în unităţi pe funcţii încadrate în categoriile "numai echipament" şi "echipament pentru completarea ţinutei şi diferenţă în bani", în cadrul drepturilor cuvenite la avansare, li se asigură de regulă o ţinută completă, conform prevederilor din tabelul prevăzut în anexa la prezentele reguli.
(3) Diferenţa dintre drepturile de echipament cuvenite şi valoarea echipamentului primit se rezolvă de unităţile unde au fost repartizaţi, astfel:
a) când valoarea echipamentului primit este mai mare, diferenţa se consideră anticipaţie în contul drepturilor viitoare de echipament;
b) când valoarea echipamentului primit este mai mică, diferenţa se acordă în echipament sau numerar.

1. Prin urmare, daca valoarea echipamentului primit de la scoala la momentul absolvirii este mai mica decat suma dintre echivalentul valoric integral al echipamentului prevăzut a se distribui numai o singură dată la acordarea gradului si echivalentul valoric al cotei-părţi anuale (valori actualizate in fiecare an), si magaziile de echipament sunt goale, atunci trebuie sa ti se acorde diferenta in numerar.

Ca sa verifici ceea ce am expus mai sus, intreaba de fisa de echipament (pe care, obligatoriu trebuie sa fie semnata de tinela scoala sau la compartimentul logistic din inspectoratul unde ai fost incadrat, vezi ce articole de echipament si ce valoare totala au si faci diferenta cu  echivalentul valoric integral al echipamentului prevăzut a se distribui numai o singură dată la acordarea gradului si echivalentul valoric al cotei-părţi anuale tabilite pentru anul 2013. Binenteles ca asemenea informatii le poti obtine tot.

2. In situatia in care  valoarea echipamentului primit de la scoala la momentul absolvirii este mai mare decat suma de mai sus, atunci diferenta se va considera anticipatie pentru anul urmator.

PS: Am presupus ca esti politist. Daca esti militar (pompier, jandarm......) povestea se respecta cu mica diferenta a bazei legale (Ordinul MIRA nr. 262/2007 privind aprobarea Regulamentului pentru compunerea si portul uniformelor militare, precum si a Regulilor pentru aplicarea normelor privind echiparea militarilor, ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 592 din 28 august 2007).

Publicat

Nu vreau sa va stric planurile, dar macar sa stim cum sta treaba! Ia uitati ce au postat cei de la prolex:

Directorul General al DGF din MAI, dl. comisar sef Dragulin Stelica ne-a comunicat faptul ca MAI a solicitat, dar nu a primit fondurile necesare platii normei de echipament.

Urmatoarea rectificare bugetara va fi in luna octombrie.

Stie cineva ceva mai de bine?

Publicat

Dragulin nu a luptat niciodata pentru noi, nici cand era contabil-sef la ipj. :angry:

Iar despre Prolex, numai cuvinte de lauda! :))   Ca de altfel, pentru toate sindicatele din MAI. :))

Sa vedem ce o sa faca dl. Stroe! Se va tine de cuvant? :hmmmt:

Bine ca au suplimentat fondurile pentru ANI, justitie si servicii secrete. Ordinea si siguranta publica nu conteaza pentru guvernanti, deci siguranta cetateanului este mai putin importanta.

"MAI a solicitat..." - sunt ferm convins de asta, ca s-au luptat si s-au luptat si iar s-au luptat pentru drepturile noastre, dar nu s-a putut, nu sunt bani! Sunt satul de vrajeala din asta de doi lei. M-am saturat sa fim mintiti! M-am saturat sa ni se spuna ca nu sunt bani pentru coli, pentru carburant, pentru dotare, pentru drepturile noastre banesti! Nu se rezuma totul la bani, dar aici este vorba despre bataie de joc din partea celor care ne guverneaza si in care am avut incredere. Au ajuns la putere pe fondul nemultumirilor noastre, a majoritatii populatiei, iar acum ne trateaza la fel ca fosta guvernare.

Poate ii va duce capul pe cei din MAI sa prevada in bugetul pe anul 2014, inca de la inceput, banii pentru echipament pentru toti angajatii. Poate sindicatele, ai caror lideri se bat cu pumnii in piept pe la tv ca ei fac si dreg pentru noi, vor cere acest lucru conducerii MAI!

P.S. Imi cer scuze pentru limbaj si daca am fost, un pic, off-topic! Multumesc!

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Prolex posteaza tot felul de informari dar cum lupta ei pentru ca membrii de sindicat sa-si ia banii restanti nu spun. 

Modificat de bibicu
Publicat

Pro Lex si mai nou Sed Lex lupta pentru drepturile ,,polutistilor cocalari"!

Daca domnul Dragulin a spus asa dragi colegi nu ne ramane decat sa ne pregatim de mitinguri prin luna septembrie.

Se termina concediile , vremea se mai racoreste........domnule Dragulin, iesi afara.......

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.