Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Pana la urma banii de echipament sunt bagati la salariu sau nu . Noi ii primim dupa data de 16. Ar fi bine de stiut.

Publicat

N-am inteles ce primiti dupa  16 ,salariul sau banii de echipament ?  Sau si una si alta ?

Publicat

Deci...a intrat salariul pe undeva? sunt curios daca includ si banii de haine

Publicat

La Bucuresti nu a intrat nici norma de hrana, darămite banii de haine.

Publicat

Dupa data de 16 primim salariile. Ma gandeam ca cei mai multi primesc salariu pe data de 14 si puteau sa ne spuna daca pe langa salariu primesc si parte din norma de echipament pe 2014 asa cum se auzea la nivel de zvon. Intradevar exprimarea mea de dinainte este ambigua.

• Displace 1
Publicat (modificat)

Si la DGPMB au intrat. Doar salariul.

Modificat de simplu01
Publicat

Deci,nu primim nimic in plus la salar...............Sursa sigura...M-am uitat pe card...............Constanta!

Publicat

Am constatat ca luna aceasta s-au virat banii prin ordine de plata separate....salariu, norma de hrana, chirie. Adica...3 ordine de plata, de trei ori perceput comisionul de catre banca(BCR). A mai patit cineva asta?

Publicat

Deci iarasi ne-au mintit ca se introduc banii de haine in rate, impreuna cu salariul...

Publicat (modificat)

La Galati PF a intrat la Raiffeisen dupa ora 17. Neobisnuit. Doar salariul si norma de hrana.

Si apoi, fratilor, sa nu mai facem presupuneri! Anul trecut cand s-a avansat ideea de a introduce norma de echipare defalcat in salariu se vorbea de luna aprilie-mai incolo. Parca eu asa imi amintesc. Sa nu ne mai asteptam la alte minuni pana nu vedem incheiat capitolul "bani de haine 2013". Ne facem inima rea degeaba!

Modificat de Peferistu
  • Moderator
Publicat

E clar....doar salariul momentan. Nu are cum sa intre in anumite judete doar salariul si in altele, salariul plus o parte din banii de echipament... Sa ne dea mai repede restanta pe 2013 si dupa aia sa ni-i bage si pe cei de pe 2014 treptat pana ajung la zi.....

Publicat

Nu se pot acorda drepturile de echipament pe anul 2014 daca nu au fos acordate in totalitate cele pe anul precedent.

Avand in vedere ca restanta pe 2013 va fi acordata la sfarsitul trim I, pe cale de consecinta dupa aceasta perioada vor putea fi acordate transele pe 2014 odata cu salariul.

Publicat

bai narozilor ....a intrat salariu pe luna decembrie 2013.....ce tot vorbiti de bani de echipament inclusi in salariu.Poate de luna viitoare se includ cand luam primul salariu pe 2014.ce dreaq nu va dati seama!!!

• Apreciez 5
  • Displace 20
Publicat

Salariul efectiv=salariu(sporuri incluse) + norma de hrana

Salariu(sporuri incluse) intra pe decembrie, dar norma de hrana intra pe luna in curs. Daca se introduc bani de echipament in salariul, atunci ar  fi trebuit sa-i luam ca si norma de hrana, pe luna in curs!

La faza asta nu stiu cine este narodul?! ... 

Publicat (modificat)

Drumul spre iad este pavat cu cele mai bune intentii!

Daca nici pana azi nu v-ati convins ca cel mai usor este sa dai sperante la oameni....

Pai ce, pe Stroe il doare gura sa promita?

Unde scrie ca vom lua banii de echipament in salariu?

Ba mai mult , la Dolj inspectorul sef a dat o Dispozitie 315/2014, zice dumnealui conform art. 8 alin 2 din O.M.A.I. nr. 152/2010, inca nu am ordinul, prin care imparte efectiv politistii in doua categorii, unii fraieri, la,,numai echipament" si ,,echipament plus diferenta in bani"!

Curat murdar coane Fanica!

Asa ca asta cu banii in salariu este un deziderat pentru timpuri mai bune!

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Mai exact, dupa cautari , inspectorul sef de la Dolj face referire de art 8 din Anexa nr. 2, a OMAI 236/2009:

Art. 8. - (1) Poliţiştii, în limita echivalentului valoric al cotei-părţi anuale, pot primi:

a) numai echipament;

b) echipament pentru completarea uniformei şi diferenţa în bani;

c) numai bani.

(2) Incadrarea la drepturi de echipament se face pe baza funcţiei din statul de organizare al unităţii în care este prevăzut şi încadrat fiecare ofiţer sau agent de poliţie. Şefii de unităţi stabilesc la începutul fiecărui an, prin dispoziţie zilnică pe unitate, încadrarea personalului din subordine la drepturi de echipament, pe formaţiuni, compartimente sau locuri de muncă.

(3) Anual, până la data de 15 octombrie a anului în curs, poliţiştii sunt obligaţi să solicite, prin cererile de echipament, articolele de echipament necesare pentru anul următor, care să le asigure o uniformă completă şi regulamentară pentru perioada de vară şi iarnă, necesare îndeplinirii sarcinilor de serviciu.

Se pare ca la Dolj se reinventeaza apa calda  in materie de norma de echipare, situatie in care, daca esti pulifrici la ordine publica si nu ti-ai trecut mai nimic in cererea de echipament, sa nu te astepti la vreo diferenta in bani, insa daca esti la evidenta operativa sau judiciar, iei 2400 lei, doar ca ASA VREA MUSCHIUL LUI , fara nici un alt motiv, cat de mic !!!

Sunt curios daca, prin tara, mai este vreu alt 'ínventator' al acestei practici . Colegilor din tara , ati primit o asemenea dispozitie?

Se pare ca politisti lucreaza impotriva politistilor !!!

Modificat de m1h4i
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.