Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

La Valcea, luni - 1100 lei....

Mie nu imi place sa vorbesc din auzite, mi-a confirmat personal doamna/domnisoara de la financiar, care de altfel din cate imi amintesc, nu m-a indus niciodata in eroare, mereu mi-a spus ce s-a adeverit... Am trecut azi pe acolo cu alte nelamuriri, si am intrebat si de banii astia...Mi-a spus ca banii sunt, toate hartiile sunt in regula, si ca ii primim luni.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

La IPJ Iasi intra maine, 20.12.2013, am citit azi intr-o adresa oficiala.

Publicat

Nu stiu, baxtery, la ce banca ai cardul dar, acum 5 min. am verificat si nu era nimic la BT.  :(

Si, baxtery, nu imi inchipui cum ai postat la ora 13.00 ceva ce s-a intamplat la ora 14.40??? :shock:

• Displace 5
Publicat

BT - Banca Transilvania

A postat la 15:00, nu la 13:00. O sa bage si la ITPF Iasi, ca e azi sau martea viitoare, de-acum tot un drac...

Publicat (modificat)

azi 16.30, 1100 lei Raiffeisen, Bucuresti (o "Directie")

Modificat de nimeni
Publicat

Hai cu bani ca azi face fimiu 3 anisori si tre sa dau de baut la baieti............ :good:

post-4889-0-89856900-1387523457_thumb.jp

post-4889-0-17696700-1387523467_thumb.jp

post-4889-0-31145900-1387523478_thumb.jp

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

La Ipj MM azi intra 1100 lei bani de haine, banii pe ordinele de serviciu pt concediu si ieri au intrat banii de chirie

Publicat

Pentru IPJ Constanta au intrat deja banii pe haine...eu personal 1100 lei, restul stiu ei... Bafta la cheltuit si Sarbatori fericite.

Publicat

La IPJ Brasov au intrat - bafta si sarbatori fericite tuturor - 1100 lei

• Membru
Publicat

La IPJ Timis la BT au intrat 1100 lei, numai bine la toti.

Publicat

La ITPF Iasi s-au virat 1100 RON. Spor la cheltuit! Si Sarbatori Fericite!

• Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.