Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

au facut un obicei ca bani de haine sa-i foloseasca pentru a ne inchide gura sa uitam de banii ce se dadeau mai demult de Craciun si de ziua Politiei. Greata e putin spus despre ceea ce simt. Dar oare, nu ne meritam cumva soarta....???

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

poi ne meritam soarta, cu siguranta

ati vazut de vinerea neagra ce s-au imbulzit romanii la "reduceri" ? daca era organizat un miting nu vedeai nici pensionari ca au pensiile mici, nici bugetari ca au salarii mici si nici prea multi politisti, ba unii sunt in servicii, altii nu pot, le fata purceaua, etc...

• Apreciez 2
Publicat

Asa   se pare  dupa data de 14 decembrie.......................................

• Apreciez 1
Publicat

Si care e problema daca sunt pensionar?Am lucrat 23 de ani in ministerul asta ca sa nu mai pun si scoala militara!iar banii ma intereseaza si pe mine ca inca nu i-am primit!multumit?

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Uşor măi, stai liniştit să-ţi priască pensia şi să te bucuri de ea cât mai mulţi ani cu putinţă. :)

Publicat

Multumesc!Da intai sa vina si pe urma sa ma bucur!Daca ma pot bucura cu 1300 de lei!Numai bine tuturor!

• Apreciez 1
Publicat

Ati vazut sindicatele din medicina cum au reusit sa isi obtina drepturile pe cand sindicatele noastre stau pitite pe undeva de parca nici nu ar exista,din aceasta cauza tot vom primi drepturile pe bucati .

• Apreciez 5
  • Displace 1
Publicat

pai cred ca Gruia si trupa lui isi fac socotelile care incotro sa mearga pentru a petrece sarbatorile de iarna din banii ce ii cotizam luna de luna..............

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

A ramas ca in tren cu banii de haine?

Modificat de bibicu
  • Apreciez 2
  • Displace 3
Publicat (modificat)

Dragi colegi hai sa va povestesc despre o aberatie, o elucubratie nici eu nu stiu cum sa-i mai zic, care se poate intampla decat in Politia Romana cu largul concurs al soldatoilor din MAI care ne conduc.

Cica banii aferenti normei de echipament, procentul de 50%, se va calcula, atentie, scazand solicitarile de pe fisa de echipare ale fiecarui politist chiar daca acel politist nu a primit nimic tot anul! 

Adica chiar daca nu ai primit nimic din cele solicitate suma se va calcula ca si cum le-ai fi primit!

Ori eu am inebunit ori chiar toti care ne conduc sunt niste prosti!

Modificat de Elvis
  • Membru
Publicat

Da, asta e algoritmul.Eu am restante din 2010.Atunci am cerut unele articole, banii pe ele au fost scazuti(ca doar am cerut echipament) si nici pana in ziua de azi nu am primit acele articole.am facut rapoirt sa primesc banii pe ele, nu stiu ce sorti de izbanda mai am......

• Moderator
Publicat

Care e/sunt dobitocul/dobitocii care au mai spus si asta ?? Doamnee, unde s-a ajuns...

Publicat (modificat)

Directia Logistica din MAI.

Eu sper sa nu se intample , dar la cate am vazut....

Modificat de Elvis
Publicat (modificat)

Buna seara.

Ceea ce ati scris dumneavoastra mai sus, este posibil pentru ca s-a mai intamplat si in anii din urma.

Numai ca treaba sta in felul urmator, de exemplu:

Politistul trece in fisa de echipament anumite articole de imbracaminte sau incaltaminte de care are nevoie pentru anul urmator (ex.2014).

De obicei acest lucru se intampla la sfarsitul anului 2013.

Normal in continuare ar fi ca el sa primeasca echipamentul trecut in fisa in prima jumatate a anului 2014 dar nefiind echipament, nu primeste nimic, cu toate ca articolele de imbracaminte centralizate din toate fisele de echipament, au fost comandate si date in lucru (birocratia care o stiti deja).

Timpul trece si astfel politistul se afla in situatia ca are de primit echipament si bani, dar in realitate nu primeste nici bani si nici echipament pentru ca articolele de imbracaminte au fost comandate deja la fabricant, urmand ca atunci cand sunt gata sa le primeasca.

De aici rezulta faptul ca nu poate primi bani decat dupa ce primeste articolele comandate, sau in cel mai fericit caz, primeste o parte din bani rezultata din diferenta ramasa.

Cred ca am fost destul de explicit, daca nu, cineva care se pricepe mai bine poate interveni si corecta ceea ce am scris eu.

O seara buna va doresc.

Modificat de maver
  • Apreciez 2
Publicat

maver ai scris corect. asa am patit eu anul trecut, dar pana la urma am primit si echipamentul cerut.

totusi...se stie o data cand ii vom primi?

Publicat

Cel mai bine nu bifezi nimic si te duci direct la magazin si iti cumperi excat de ce ai nevoie cand vrei cu banii cash.

Acelasi lucru l-am observat si eu.

Publicat

Doamne ajuta   sa vedem si  cei 50 % din banii de  tinuta..................

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.