Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Mda! :hmmmt: Desi pana nu vedem banii eclozati prin magica fanta a bancomatului ,se pare ca un 20% tot se "milostiveste" guvernul sa ne dea ( ce bine am ajuns noi ...parca-mi si imaginez o scena cand un debitor dat in muma-sa - M.A.I.-ul ii zice unui camatar milog-noi "hai ca ma miluiesc sa-ti dau inapoi un 20% s-ai si tu d-un miel !!! " :doh:...pai la un camatar real/banca de i-ai fi zis asta deveneai amintire :wacko: ).

Deci luam 20% . Iata: <<...Executivul a decis, în şedinţa de marţi, plata a 20% din restanţa pe anul 2011 aferentă normei de echipament de care beneficiază o importantă parte din angajaţii din Ministerul Administraţiei şi Internelor.Anunţul a fost făcut de ministrul Gabriel Berca, prezent, miercuri, la Ploieşti. Acesta a precizat că speră ca, prin alte rectificări, sumele să fie achitate în întregime până la finalul acestui an......„Putem acorda, pentru norma de echipament, 20% din restanţa pe 2011, urmând ca la următoarea rectificare să completăm aceste fonduri. Norma este de 2.000 de lei pe an. Cei din domeniu ştiu foarte bine despre ce este vorba“, a declarat ministrul Administraţiei şi Internelor.>> sursa: adevarul.ro

Poate ca primim banii acum ,sa iasa d-un ou rosu s-un miel...bine am ajuns....mi-era frica ca ,din dorinta de a depasi Botswana la salariul mediu cf. ultimelor statistici ,guvernul va lua decizia sa ne dea de acum in colo banii de haine si salariile in moneda botswaneza... :ner:

Modificat de axle15
  • Moderator
Publicat

Chiar acum se difuzează o știre de către Antena 3, prin care se spune că Berca a declarat că până în Paște vom primi 20% din norma de echipament pe 2011, iar la următoarea rectificare bugetară va face tot posibilul să primim și restul.

Publicat

despre incadrarile elevilor din scolile de subofiteri ,care tot au fost amanati ce stiti??

• Displace 13
Publicat

despre incadrarile elevilor din scolile de subofiteri ,care tot au fost amanati ce stiti??

Maestre ,admitand ca stii sa citesti ( asa-s eu ,mai caustic :naughty: ) ,ai postat totalmente ca nuca-n perete...

Aici este topicul <<Banii de echipament si sumele restante cand se mai dau? >> nicidecum << Soarta absolventilor promotiei 2011 >> !!!

O leaca de atentie ,stimabile ca vad ca deja la 3 postari ai " -2 ". Stima! :emo-yessir:

Publicat (modificat)

bine ar fi sa ne luam salariu pe 13 inainte de "Paste", ca o sa fie vineri....de aia 20 % din norma de echipament ce sa mai zic; astept sa-i vad pe card; bafta!

Modificat de dany85
  • Moderator
Publicat

Prezent, miercuri, în judeţul Prahova, ministrul Administraţiei, Gabriel Berca, a anunţat că la ultima şedinţă de Guvern au fost alocate fondurile necesare pentru a plăti 20% din norma de echipament aferentă anului 2011. Acesta a precizat că speră ca, prin alte rectificări, sumele să fie achitate în întregime până la finalul acestui an.

Executivul a decis, în şedinţa de marţi (adică ieri), plata a 20% din restanţa pe anul 2011 aferentă normei de echipament de care beneficiază o importantă parte din angajaţii din Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Putem acorda, pentru norma de echipament, 20% din restanţa pe 2011, urmând ca la următoarea rectificare să completăm aceste fonduri. Norma este de 2.000 de lei pe an. Cei din domeniu ştiu foarte bine despre ce este vorba“, a declarat ministrul Administraţiei şi Internelor.

Publicat

sa speram ca se tine de cuvant...si salariu ar trebui sa intre de vineri, doar n-or fi nebuni sa ne dea cu presu da Pasti..

Publicat

Ne-au umplut iarasi de respect nenorocitii astia!!! As prefera sa isi indese pocnetii astia in dos decat sa ne umileasca in asa hal!!! :(((

Publicat

Pe site-ul SNAP scrie altceva................. :hmmmt:

Administratia dicteaza, politistii indura! Doar 500 lei bani de echipament... | 04-04-2012

Va informam ca, din randul reprezentantilor M.A.I., ni s-a comunicat despre achitarea catre politisti a unei sume de aproximativ 500 lei, reprezentand cota parte din drepturile de echipament pentru anul 2011. Plata acestei sume urmeaza sa fie virata in conturile politistilor inainte de data de 14 aprilie.

Desi organizatia noastra a solicitat constant ministrului Berca sa faca toate demersurile pentru acordarea integrala sau cel putin a unui procent de 50% din drepturile de echipament catre politisti, constatam ca in ministerul din care facem parte trebuie sa fii „colorat” intr-un anumit fel pentru a fi respectat. Spunem asta deoarece, din bugetul comun, sunt varsate lunar sume importante de bani primarilor „portocali” si nu numai. Bataia de joc la adresa politistilor este tot mai evidenta. Pe zi ce trece ni se „baga pumnul in gura” tot mai mult si suntem nevoiti sa ne descurcam de la luna la luna cu tot mai putini bani.

Afirmam public ca ar trebui sa le fie rusine guvernantilor si „marionetelor” care s-au perindat pe rand la sefia ministerului iar incompetenta acestor ministrii a depasit orice limite. Consideram ca din momentul in care ministerul de interne s-a „amestecat” cu cel al administratiei, soarta politistilor a fost pecetluita. Nu ne ramane decat sa le cerem membrilor nostri de sindicat si celorlalti politisti sa-si indeplineasca atributiile de serviciu exact pentru cat sunt platiti.

Cand vi se va mai cere sa fiti „profesionisti”, luati in considerare urmatoarea judecata de opinie: pana ce statul nu isi achita obligatiile fata de noi, nici noi nu suntem obligati sa asiguram cele mai inalte standarde ale serviciului politienesc.

• Membru
Publicat (modificat)

<<Cand vi se va mai cere sa fiti „profesionisti”, luati in considerare urmatoarea judecata de opinie: pana ce statul nu isi achita obligatiile fata de noi, nici noi nu suntem obligati sa asiguram cele mai inalte standarde ale serviciului politienesc. >>

Noi am depus un juramant si nu putem sa ne facem treaba pe jumate sau deloc deoarece putem cadea in extremitatea cealalta!

Si daca stai sa te gandesti...din birou este usor sa dai astfel de comunicate.Doar noi din operativ stim cel mai bine cum este!

Modificat de cipri83
  • Apreciez 1
Publicat

chiar astazi am primit un fax in care se preciza echivalentul celor 20% pt fiecare salariat in parte.....din cate am vazut,cea mai mare suma este in jur de 440 de lei....restul,doar dumnezeu stie....trist dar adevarat!!!! :hmmmt:

Publicat

Cum adica ,colega ???

interesant cine semneaza

O veritabila Elena Udrea a M.A.I. !!! Difera doar ambalaju'!

Daca va uitati la c.v.-ul mamzelei ,o sa vedeti ca la ce ascensiune profesionala o avut madame Irina ,Einstein e mic copil...probabil I.Q.-ul ipochimenei numara 4 cifre (cate dupa virgula ,nu zic)....caci altfel ,rational si logic ,nu poti sa ai un traiect si viteza de racheta in cariera....Hahahahaha ! Chestor ???.....chestor de politie ??? Vasile Lascar se-nvarte ca ventilatorul in mormant cu asa ciudatenii in institutia pe care o pastorit-o !

N-ati vrea sa stiti la cati ani o fo' facuta chestor madame Udrea 2 ! Ha!

Si ne miram ca ministerul nu are bani....pai cand ai asa colectie de puscatori ,petarde si alte alea in schema ,care consuma financiar vorbind cat un corp de armata ,stimati colegi ,va mai mirati de 20% (200-300-400 lei) bani de haine dati ca la milogi in prag de Paste???

Ia intrebati un psiholog bine pregatit ce fel de persoana e persoana care are semnatura ca a Irinei Alexe !

Scuzati-ma de off-topicul aproape total !!! Dar...am zis/scris ceea ce ,sper ca ,toti gandim ,vis a vis de impostorii/impostoarele care ne populeaza ministerul !

• Apreciez 4
Publicat

Weekend-ul trecut a avut loc intalnirea sefilor de servicii rutieri undeva in Dambovita. Pe langa mancat si baut au mai discutat ca in cel mult doua luni ni se va schimba tinuta, care va fi inregistrata la OSIM, pentru ca sa nu mai fim confundati cu localii, deci pt 2012 putem sa ne luam adio de la banii de haine, ne vor obliga sa luam tinuta noua.

Publicat

Ar fi trebuit sa nu le permita alora sa copieze tinutele si masinile, decat sa ne schimbe noua tinuta! Cu masinile ce vor face? Le vor schimba si pe acelea si le vor inregistra la OSIM?

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Oare ce le mai pute capul?...nu era mai corect sa le faca la cainii comunitari alte modele de haine,sa le dea ceva şalopete ca probabil sunt obisnuiti cu ele,sau mai bine nu infiintau deloc aceasta nu stiu cum sa-i spun ca numa institutie nu este!

• Apreciez 2
Publicat

O sa aiba grije sa o promoveze in mod negativ la emisiunile de divertizment si in filmele de prost gust de pe posturile de televiziune de asa zisi actori de comedie, ..in puii mei,vacanta mare etc. Oare si in alte tari haina statului este tavalita si denigrata la fel in diferite emisiuni, sincer eu nu am vazut.

• Apreciez 2
Publicat

sunt nou aici si off-topic, dar nu ma pot abtine: politia (???) locala este o organizatie destul de bine inzestrata si inarmata. insa este absolut neconstitutionala. acest fapt o transforma intr-o organizatie paramilitara, care daca ar incapea prin absurd (sau nu) pe mainile unora sau altora ar putea fi destul de periculoasa. se poate transforma usor intr-o "chestie" destul de greu de controlat si periculoasa tinand cont de inzestrarea pe care o poseda. pana si oamenii au fost alesi in acest scop: saraci cu duhul si obedienti.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

din cate cunosc norma de echipare pt 2011 pt agenti e undeva pana in 20 mil lei. vreo 19 si ceva, deci daca primim 350 lei e mare minune. rau am ajuns, sa ne bucuram ne niste frimituri aruncate si culmea din dreptul nostru

• Membru
Publicat

Nimeni sincer de ce dezbati niste probleme de nimic pe acest topic?Sunt alte topicuri legate de maimutoii aceia?Iar paramilitar suna prea a Cuba,si astia nu stiu sa scrie un proces verbal daramite sa tina o arma in mana!Te rog cauta topicul de la Discutii Generale-Politia locala si situatiile in care incalca legea!

(PS : apropo legea a fost incalcata in momentul in care s-a infiintat aceasta institutie)

Mersi.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Pentru alin2770

Formula de calcul a transei din drepturile de echipament a fost publicata astazi pe intranet, catre ordonatorii tertiari , pentru a sti cum sa opereze si acestia. Astfel cei plecati din sistem (pensionari, disponibilizati, etc) vor primi integral aceste drepturi de echipament.

Pentru ceilalti politisti in activitate formula de calcul este urmatoarea : drepturile de echipament pentru anul 2011 al unui politist sa zicem suma X - 25 % + 15 % , iar din aceasta suma se acorda 20%. Mie personal ca agent de politie conform fisei de echipament pentru anul 2011 s-a alocat suma de 2417 lei (de asta e bine si pastrez vesnic o copie a acestei fise , unde iti faci tu mentiunile ce ai luat si ce a ramas, stiu cazuri cand nenea de la magazie, te incarca nemeritat si fraiereste pe unii care nu au luat articole de echipament, dar semneaza acel registru, insa aceast lucru este alt subiect).

Intrucat nu am luat nici un articol in cazul meu formula de calcul este : 2417 lei -25% +15 % rezulta vreo 2090 lei (daca am calculat gresit sa stiti ca matematica nu este punctul meu forte). Din aceasta suma se acorda un procent de 20% adica 418 lei . Aceasta suma nu este impozabila.

Spor la calculat, dupa care va puteti verifica sunand la financiar.

P.S.

1.Ofiterii de politie au drepturile de echipament cu circa 150-200 lei mai mici. ( in sfarsit au si agentii ceva mai mult fata de ei )

2. Problema este ca luand in considerare data scadenta de 31 dec. 2011 , ar trebui sa se acorde dobanzi si penalitati pentru neacordarea acestor drepturi la timp( cat ia statul parca 0,03 % pe zi ) Statul daca ai o datorie la el nu te iarta, te taxeaza rapid, dar cand e de dat, tace malc, inclusiv nimeni de la sindicate nu s-a sesizat.

Modificat de LORD
  • Apreciez 2
Publicat

lord formula asta o stiam, insa nu stiam cat era norma de echipare la origine

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.