Jump to content
POLITISTI.ro

Scandalul continuu la nivelul conducerii din MAI si Politia Romana

Postare recomandată

Publicat

pt. metalu: sa traiti dl comisar !

maximo, ai gresit gradul.

vezi sa nu-ti cer diferenta de bani :doh:

Publicat

poti sa o ceri...cand voi lucra in birou cu pantaza.. :ner:

pt. Felipe:

respect !

:emo-yessir:

pt.cipri83:

de ce vb in plus?

daca nu cunosti adevarata situatie de la noi, de ce acuzi sefii de post, inclusiv pe mine, ca ne tremura...?!

nu imi convine cand un coleg ma jigneste fara motiv..

daca citeai mai atent alte postari de pe forum, vedeai care au fost motivele REALE ale protestului nostru..

nu te lasa manipulat de mass-media..

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

pt.cipri83:

de ce vb in plus?

daca nu cunosti adevarata situatie de la noi, de ce acuzi sefii de post, inclusiv pe mine, ca ne tremura...?!

daca citeai mai atent alte postari de pe forum, vedeai care au fost motivele REALE ale protestului nostru..

ia lumineaza-ne frate, suntem mai multi care vrem sa vedem motivele motivele reale

de la noi nu sau vazut decat niste politisti care bateau din palme pentru soric, deci care credeau ca, camata e mana cereasca...

ai cuvantul colega

• Displace 1
Publicat

...daca nu cunosti adevarata situatie de la noi, de ce acuzi sefii de post, inclusiv pe mine, ca ne tremura...?!

Prietene, fara a va jigni, nu exista motive reale.... Ceea ce a facut Soric pentru voi tineau strict de obligatiile lui de serviciu. Era treaba lui sa va asigure logistica necesara (cu tot ceea ce inseamna ea) ca doar era manager si pentru asta era platit.

As mai adauga ca era interesul lui sa fiti multumiti, ca sa nu incepeti sa plangeti pe la Bucuresti si sa inceapa sa ii vina controale pe cap. Nu de alta dar dupa aia costa mult "masluirea" raportului de constatare. Vezi ca undeva pe forum erau doua memorii a unui coleg de-al vostru care a fost "prelucrat" de Soric&Co ca sa fie dat afara. Citeste-le si abia apoi sa vii sa plangi de mila unui mafiot pe aici. Ca sef de post ai treaba doar cu cei de pe raza comunei tale, si foarte rara te-ai lovit de "clanuri"!

Dar daca vrei sa il sustii pana in panzele albe, fa ce a facut Soric: da-ti demisia din functia de sef de post, asa cum ati amenintat ca faceti, si ramai simplu lucrator la postul de politie. Te asigur ca are cine sa iti ia locul.

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Maximo nu am nimic cu tine!te respect ca si coleg,nu cred ca te-am jignit cu nimic!

ai vazut ca si altii sunt de acord cu mine asa ca ai face bine sa ne spui motivele reale ale protestului vostru ca sa nu ne mai lasam manipulati de massmedia! :emo-yessir:

• 6 luni mai târziu...
Publicat (modificat)

sursa mediafax.ro

Inspectorii ANI cer confiscarea unei sume de peste 360.000 de lei pe care comisarul Aurelian Şoric nu o poate justifica, suma reprezentând diferenţa dintre averea dobândită şi veniturile realizate în perioada 1996 - 2010, cât a ocupat funcţia de şef la IPJ Neamţ.

Tot articolul aici

Modificat de copman

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.