Jump to content
POLITISTI.ro

Camataria

maximo

Postare recomandată

Publicat (modificat)

eti79ety, nu stiu ce a facut dl Soric, dar stiu ca daca as avea stiuatia lui financiara mi-as lua o masina in care sa ma simt in siguranta si cu care sa am curaj sa plec oriunde am chef, fara sa ma tem ca nu ajung la destinatie si mi-as mai face o casa unde sa imi pot gazdui familia si prietenii fara sa dorm eu pe o saltea pneumatica din cauza lipsei de spatiu. :emo-yessir:

Woww, " prietene " SandoKhan, cand o sa am si eu suficienti bani si cand o sa iti publici locatia, o sa iti cumpar si o sa iti trimit o tona de lamai, sau chiar intreaga productie de lamai de pe Pamant, ca sa nu mai fii atat de gretos. Ce se intampla cu tine, de ce te repeti atat in doar cateva fraze, nu ai cuvintele la tine asta-seara sau ti-a venit "dor" de mine si nu stiai cum sa faci sa te bagi in seama? :ner:

Modificat de bestkyky
Publicat

Bestkyky are dreptate...il stiti voi sau presa mai bine pe Soric?

ati stat de vorba vreodata cu el?

eu da...si e un om extraordinar...pacat ca a avut un moment de slabiciune si au tabarat televiziunile pe el...este un POLITIST foarte bun !

Nu inteleg de ce Oltenia are ceva cu dl. Soric..

cand situatia lui era deja pecetluita de basescu, din cauza mitingului..

pt. kmcoio...noroc ca ati vb voi cu dl. Soric si mi-a dat masina...

eu ma vaicaream?!

cred ca da, noi, politistii din Neamt, suntem niste plangaciosi, spagari, camatari...

noroc ca MAI are superpolitisti in Valcea sau in alte judete care au dreptul sa judece pe cineva fara sa-l cunoasca, avind ca argumente doar ceea ce li s-a servit prin presa...Vorbeai de manipulare?! Voi sunteti cei manipulati...

cu stima, colegilor,

:emo-yessir:

Publicat (modificat)

maximo faci aceeasi greseala ca si ceilalti, generalizezi fara sa fi atent la detalii. :D

Sunt olteanca si asta nu ma impiedica sa gandesc obiectiv! Nu trebuie sa fii dezamagit de colegii nostrii care nu sunt de acord cu sustinerea voastra pentru dl. Soric, poate ei nu au avut parte de un sef care sa le fie alaturi si sa ii inteleaga, nu cunosc sentimentul acesta. Eu, desi nu am prea mult timp in sistem, pot sa spun ca am avut sefi care nu meritau o ceapa degerata ( asta in primul meu an de viata in Minister ), apoi, cand deja imi formasem o parere destul de neplacuta despre meseria aceasta si eram hotarata sa renunt, m-am mutat in alt judet si am descoperit ca exista si sefi care isi respecta subalternii, care te iti apreciaza munca si care iti dau motive sa mergi mai departe, sa consideri ca munca pe care o faci este esentiala pentru bunul mers al unitatii din care faci parte!

Modificat de bestkyky
  • Membru
Publicat (modificat)

Maximo, nu te-a judecat nimeni, ne-am spus parerea noastra si din posturile tale asta reiese si da, te-ai plans ca nu ai masina la post, iar colegii te-au indrumat sa mergi la inspectorul sef si ai rezolvat.

Dar tu esti politist? nu mi se pare!

Eu si kmcoio chiar reprezentam Oltenia! dar parerile sunt personale!emo-yessir.gif

Modificat de eti79ety
Publicat

asta e..it was a misundestanding !

sorry.. :emo-yessir:

sunt politist de 10 ani, promotia 2000...

si sef de post din 2003, if you can read me !

case closed !

• Membru
Publicat (modificat)

Bravo si felicitari pentru realizarile tale!

Bestkyky, te-ai facut politista sa conduci super-masini si sa ai super-vile, toti vrem asa ceva, dar ne intindem cat ne tine plapuma

Modificat de eti79ety
Publicat (modificat)

maximo - Meg voltam győződve, hogy értelmetlen, hogy menjen tovább. Az ügy lezárva !!!

:ner: :ner: :ner:

Modificat de Eduard
Publicat

eduard, daca tot vrei sa ma injuri, fa-o in engleza sau romana..

if you can read me !

:ner:

• Membru
Publicat (modificat)

maximo, asa se traduce : Am fost convins că nu are sens pentru a merge mai departe. Cazul este închis!

Modificat de eti79ety
Publicat

ok

Din cate se vede doar bestkyky a inteles de ce eu si maximo suntem pro soric (deocamdata). Restul vad doar partea urata a lucrurilor, ceea ce a aparut in presa in ultimele zile. Doar ca voi toti chiar nu va dati seama ca ne facem de kko pe aici? Vorbim, avand o anumita calitate, si exista multi curiosi care vad mizeriile ce le postam noi pe aici. O sa ajungem mai rau ca politicienii. Eu cred c[ pe acest topic ar trebui sa ne rezumam doar la aspectele legale privind camataria. Restul am putea sa le aruncam in sectiunea privata (Cand vom avea acces :) )

Publicat (modificat)

Fiecare cu ce limba a invatat :ner:

Modificat de Eduard
Publicat

if you can read me ! :ner:

ce dracu, nu ne mai intelegem din cauza lui basescu, boc, fatuloiu, dl.Soric? ;)

nu am mai vazut de mult pe forum atata patima ca sa-l denigrezi pe cineva sau sa-l aperi..

discutiile noastre au fost constructive si am tras niste concluzii:

1. Dl. Soric este prietenul interlopilor, deci si al nostru, al politistilor din Neamt

2. Stie limba engleza, deci si noi o stim..

3. Dl. Soric este camatar, deci si noi..

4. Sunt mandru ca am gradul de camatar sef adjunct in Politia Neamt !

Case closed !

• Moderator
Publicat

maximo, tu postezi sarcastic, la misto si nu e exclus, ca un ziarist "destept" sa citeasca si sa inteleaga altceva. :lol:

In cele mai multe cazuri, informatiile oferite de presa nu sunt tocmai corecte, asta trebuie sa stim cu toti.

Prea luati totul cu patima si faceti o mare gresala cand generalizati, iar lucrurile cu siguranta sunt mai complicate decat par.

Nimeni si nimic nu-l mai salveaza pe Soric. Probabil a fost un sef bun cu majoritatea subalternilor sai, dar in urma gafelor facute la TV o sa-si piarda fotoliul de inspector sef.

Asta e, nu e nici primul si cu siguranta nici ultimul.

Publicat

eti79ety, tu te prefaci ca nu intelegi sau citesti printre randuri?! De unde ai dedus tu ca m-am facut politista sa conduc super-masini si sa am super-vile, am spus eu asta?

Tu ai idee cat castiga un sef de inspectorat? Dar un notar?

Nu-mi spune tu ca daca ai avea posibilitati financiare nu ti-ai crea conditii de viata mai bune pentru tine si familia ta!

Publicat

marius, asta am vrut sa arat, ca se generalizeaza...

dl. soric a gafat cu iesirile lui in mass-media, care l-au incoltit..

asta nu inseamna ca nu-l respectam si nu-l consideram politist si coleg..cel putin asa credem noi, cei din Neamt

Publicat

Daca a fost bun ( soric ) cu subalterni , asta nu insemna ca nu a fost prieten si cu interlopii .

Asa ca, maximo, fii mai rezervat !! :emo-yessir:

Am postat un raspuns la motivele mele de ce nu-l sustin pe soric si

• Moderator
Publicat

Nu inteleg de ce Oltenia are ceva cu dl. Soric..

Si tu mai gresesti cateodata, eu sunt oltean si nu am sarit la gatul lui Soric. biggrin.gif:clip:

marius, asta am vrut sa arat, ca se generalizeaza...

dl. soric a gafat cu iesirile lui in mass-media, care l-au incoltit..

Colegii care isi exprima dispretul pentru Soric, nu au mai multe informatii decat cele din presa, ori daca incerici sa te pui in locul lor, sunt sigur ca le dai un strop de dreptate.

Omul a gresit cand a iesit in fata camerelor, trebuia foarte simplu sa dea un comunicat prin biroul de presa si era bine mersi.

Fiecare cand gresim, platim, tocmai din aceste motive sunt de parere ca nu trebuie sa va canalizati eforturile pentru sustinera lui, ar fi in zadar. Cum am mai spus pe topicul despre scandalul din MAI si Politia Romana, sunt sigur ca soarta lui Soric este deja pecetluita.

• Membru
Publicat

Bestkyky...cat castiga un sef de inspectorat? Iti spun eu...in jur de 5000 de lei pe luna... exprimat in euro, inseamna 1200...tata castiga 1800 de euro pe luna cand muncea in Italia si totusi nu am masina de fite si vila de 200.000 de euro cel putin...legat de Soric...nu am nimic cu politistii din Neamt, voi va autovictimizati...nu v-a facut nimeni camatari, voi ati inceput sa va atribuiti persiflativ grade din acestea. Aha...bine ca are Soric masina buna si vila unde nu doarme pe saltea pneumatica si voi aveti bani de rate si prime de vacanta si bani de haine si echipamente si pistoale magnum 47 si masini la post si incalzire centrala si femeie de serviciu si toner la imprimante si coli si pixuri si cauciucuri atat de iarna cat si de vara si pivoti la autoturismele de serviciu si telefoane de serviciu si zile libere si ore suplimentare platite si timp liber langa familie si cadru legal care sa va sustina activitatea si dotare eficienta s.a.m.d. Dar sa nu uitam esentialul...Soric nu doarme pe saltea pneumatica. Sa ne traiasca.

Publicat

Eu as mai pune ceva peste suma preconiztata de tine, nu prea mult pentru ei, peste 50% din salariul unui amarat ca noi. Sa nu mai vorbim de salariul dinainte de reducerile salariale...Teoretic, dl. Soric putea sa isi permita fara prea mari eforturi sau compromisuri, ceeace avea chiar si fara ajutorul sotiei! Practic nu stiu ce a facut dumnealui, dar sunt sigura ca v-a raspunde pentru ce a facut gresit.

Ti-am pus o intrebare si nu mi-ai raspuns?!

Vinovati pentru neajunsurile noastre sunt multi, chiar si noi, intro masura mai mica!

Publicat

pt. kmcoio: cine se autovictimizeaza?

parerea mea e personala, a ta e diferita, insa o respect...ca asa se face intre colegi..sau ti-e rusine sa fii coleg cu mine, din cauza ca sunt(inca) subalternul dlui Soric?

gradele alea erau la misto...daca asta ai inteles, imi pare rau pt tine...

uiti ca si noi lucram la fel ca tine, pe plantatia MAI...

• Membru
Publicat

Colegule nu mi-e rusine cu tine, mi-e rusine de rusinea ta cand se vor da pe fata toate magariile facute de acest Soric...voi, cei care il sustineti, sunteti prea mici si insignifianti pentru domnia sa...

Bestkyky...tu in ce lume traiesti? Ti-am explicat ca tata avea salariu 1800 de euro pe luna(e necesar sa iti traduc in lei? Vin aproximativ 75 de milioane pe luna) si nu am reusit sa punem decat niste termopane la casa si sa renovez o camera, asta in doi ani de munca(sora mea e in liceu, unde se cheltuie bani, mai o mancare, mai o aia). Tu ai idee cat te costa sa iti faci o casa ca a lui Soric? De cand nu te-ai mai uitat la preturile materialelor de constructie? Dar a celor de finisaje...coboara pe pamant tati, cand te aud cum vorbesti imi vine sa ma sui pe pereti. Nu am nimic cu tine, doamne fereste, dar prea naiva esti.

Publicat

care rusine ?

avem pareri diferite, insa nu mi-e rusine cu insp.sef de la neamt...

esti manipulat de mass-media..

Publicat

maximo, chiar ca esti de jale.

nu comentez prestatia profesionala a lui soric.

doar prin prisma interviului si a lacrimilor, acest politist nu are ce cauta in sistem.

a facut de rusine multi colegi.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.