Jump to content
POLITISTI.ro

Intrebari adresate conducerii SNPPC

Postare recomandată

Publicat

Ale cui baricade Gigabyte,ale noastre nu cred ,v-au redus la tacere marinaru.!! Va salut si sa ne vedem cu bine,care om apuca sa fim in mai!! :emo-yessir:

• Membru
Publicat

...si a ramas ca-n tren....

Cincin, te astepti la ceva bun?!? Eu nu prea.

Publicat

Referitor la tratament, eu unul nu pot fi multumit cu ce mi se ofera, daca unii sunt.....asta e !

Esti masochist?

• Displace 4
Publicat

Daca eu sunt masochist (prin prisma realitatilor), pot spune cu siguranta despre tine ca esti un PARVENIT ! Masochist as fi daca mi-ar face placere sa ma complac in albia de porci in care te scalzi si d-ta !

• Apreciez 2
Publicat

Mai exista SNPPC?!?

ce intrebare mai e si asta? :naughty:

daca vreti un raspuns sigur, trebuie doar sa cititi in fluturasul de salariu

la mine in fluturas nu a mai ramas decat ipa, pentu putin timp insa... :ner:

Publicat

alooo....domnii de la sindicat?ne mai dati si noua, cotizantilor de rand, vreo stire despre negocierile cu ministerul? Sau ati fost foarte preocupati in ultima perioada cu chermezele de ziua politiei si acum va dregeti?

• Membru
Publicat

O sa imbatranesti asteptand vesti de la sindicate.

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Mai am o intrebare adresata conducerii SNPPC-ului: in RM. Vilcea, Dragasani, Pitesti si nu mai stiu pe unde am vazut auto ale politiei locale cu rampa de lumini de culoare rosu-albastru, comunitari care poarta cagule, la "marile" descinderi striga POLITIA, in loc de ... comunitarii, am venit, deschideti usile ca nu le putem sparge... :ner:

Sindicatul a facut vreo adresa catre cine trebuie sa ii aduca la cunostiinta ca astia(localii) incalca legea?

Sau eu nu cunosc bine legea localilor?

Multumesc!

Publicat

Tot asa o sa ramana,nu o sa se faca nimic si nu o sa se le schimbe prea curand :naughty: parerea mea

• Membru
Publicat

Ety, pentru masinile comunitarilor din Rm. Valcea, am facut eu o sesizare, uite aici : Astept raspuns. :naughty:

Publicat

Art. 13

(1) In anul 2011, dispozitiile legale privind acordarea ajutoarelor sau, dupa caz, indemnizatiilor la iesirea la pensie, retragere, incetarea raporturilor de serviciu ori la trecerea in rezerva nu se aplica.

(2) In anul 2011, prevederile alin. (1) nu se aplica in situatia imposibilitatii mentinerii in activitate a persoanelor clasate inapt pentru serviciul militar ori incadrate in grad de invaliditate sau decedate.

Aceste prevederi ale legii 285/2010, pot primi un raspuns de la domnul Coarna? in acest an in luna noiembrie trebui sa ies la pensie. ca ma sfatuiti.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

pe la noi pe la birou a circulat un ziar care se numeste CULISE acolo am vazut cateva articole cu averile lideritlor de la snppc inclusiv a reprezentatului de sindicat al politiei rutiere VALI RACIU,, dar pe care nu am mai apucat sa-l vad la fata de cand a aparut ziarul asa ca am o intrebare pentru toti liderii ESTE ADEVARAT TOT CE SA SCRIS ACOLO ??? in legatura cu avansarile voastre le exceptional si salarii de la sindicar care echivaleaza cu cele ale unor sefii de directii din IGPR...

• Apreciez 1
Publicat

(...) VALI RACIU,, dar pe care nu am mai apucat sa-l vad la fata (...) asa ca am o intrebare pentru toti liderii ESTE ADEVARAT TOT CE SA SCRIS ACOLO ??? in legatura cu avansarile voastre le exceptional si salarii de la sindicar care echivaleaza cu cele ale unor sefii de directii din IGPR...

Buna dimineata tuturor!

valicori, nu este adevarat.

Acum, daca imi permiti o intrebare, de ce nu ai apucat sa il vezi pe Vali Riciu? (cu î din i, nu din a).

Publicat (modificat)

@gigabyte

Doriti ceva exemple concrete de sefi, sau fosti sefi in SNPPC, care brusc au ajuns comisari sefi si ulterior au fost numiti prin diferite structuri ca sefi?

Modificat de SandoKhan
Publicat

Fostul presedinte SNPPC a fost promovat director adjunct la ‘doi si-un sfert’. Numele lui - Liviu Butunoi.

Publicat

Ei, ce spuneti d-stra domnule Elvis? Acea numire e o simpla coincidenta si se datoreaza strict competentelor domnului in cauza si fara de care cei de la doi s'un sfert aveau activitatea blocata.

Suntem noi rai si avem noi ceva cu domnul gigabyte si cu sindicatul pe care cu sarguinta il reprezinta.

Mai sunt si alte exemple in care SNPPC ne vinde si ne pune pe tava in schimbul unor avantaje personale, dar suntem noi rai si aducem in prim-plan pe aici.

Problema este asta: suntem si vanduti si cu banii luati. Ar fi bine sa se ocupe doar cu una dintre activitati sa stim si noi o treaba.

Publicat (modificat)

SandoKhan eu chiar nu am nimic de impartit cu SNPPC-ul iar cu domnul Riciu am o relatie buna.

Insa faptele sunt fapte,iar daca din ,,suptofiter" poti ajunge comisr sef fiind suspendat, a se citi Gruia,vreau si eu reteta.

Chiar si daca as cunoaste-o nu cred ca as putea sta in genunchi.

Dar asta nu inseamna in in SNPPC nu sunt lideri de valoare.

Parerea mea. :emo-yessir:

Modificat de Elvis
Publicat (modificat)

Daca sunt lideri de valoare unde sunt !!!?? ca nu se vad!! :hmmmt:

Modificat de mosudan
Publicat

Fostul presedinte SNPPC a fost promovat director adjunct la ‘doi si-un sfert’. Numele lui - Liviu Butunoi.

Pai nu a fost promovat... A fost alegerea lui sa renunte la sindicat. Cat despre locul de munca, a sustinut examen, nu a fost numit.

Acea numire e o simpla coincidenta(...)

Numire? Am spus mai devreme cum au stat lucrurile la momentul respectiv. Dar nu inteleg partea cu coincidenta... Coincidenta cu ce?

Mai sunt si alte exemple in care SNPPC ne vinde si ne pune pe tava in schimbul unor avantaje personale, dar suntem noi rai si aducem in prim-plan pe aici.

Problema este asta: suntem si vanduti si cu banii luati.

Care sunt exemplele? Ce este cu fatalitatea asta pe care o invoci si o accepti?

Publicat

Vrei exemple? Citeste mai jos un exemplu.

Insa faptele sunt fapte,iar daca din ,,suptofiter" poti ajunge comisr sef fiind suspendat, a se citi Gruia,vreau si eu reteta.

Publicat

Gyga eu zic sa o lasi asa.

Asta cu examenele sa i-o spui lui mutu.

Presedinte de sindicat se duce tocmai la 2 si 15 minute.

Ma lasi.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.