Jump to content
POLITISTI.ro

Intrebari adresate conducerii SNPPC

Postare recomandată

Publicat

Oare cei de la D.I.P.I. au fost si ei in Bulgaria? Sau nu a fost nevoie ca au oameni in SNPPC? :hmmmt:  :hmmmt:

• Apreciez 1
Publicat

politisti de frontieta care au fost disponibilizati in 2011 ,mai au sanse sa fie rectivati in politie.indiferent care.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

pai intreb daca un politist trimis in rezerva fara a fi vina sa ,se poate reactiva in sistem ,deoarece statutul politistului nu face deosebire intre politist de frontiera si politist.iar or.300 permite

Publicat

calinB, scrie ceva sa inteleaga lumea pe forum, ia-o sa zicem cu inceputul si poate cineva te va indruma in vreo directie....asa vezi ca te faci de ras !!!

• Apreciez 1
Publicat

Eu nu am convingerea ca tu Caline esti politist, "indiferent de care". Daca te exprimi la fel cum scrii, nu te faci inteles absolut deloc. Citeste-ti postarile de pe cele doua topicuri si o sa-mi dai dreptate.

• Apreciez 1
Publicat

politisti de frontieta care au fost disponibilizati in 2011 ,mai au sanse sa fie rectivati in politie.indiferent care.

Cu postarea asta parca ai initiat si un topic, nu?

• Apreciez 1
  • 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

SNPPC-ul are vreun rol in stabilirea  grilelor de salarizare din noua lege unica de salarizare? Desi premierul Ponta a declarat ca in aceasta vara se va finaliza noua lege, sindicatele nu scot nici o vorba . Sper ca in noua lege se vor diminua diferentele mari de salarizare din Politia Romana.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Au rol de asistenţi. Vor asista la fel ca şi noi toţi ceilalţi!  :))

• Apreciez 3
Publicat

Vor asista si vor mentine diferentele intre agenti si ofiteri, ca ei sunt in proportie de peste 90% ofiteri. Si atunci de unde sa stie cum este sa treiesti cu sub 2.000 lei/luna, cand ei castiga peste 5.000 lei/luna plus ceva bani de la sindicat sau alte beneficii.

Se vor lupta pentru fiecare membru! :))

• Apreciez 1
Publicat

Ca tot veni vorba de salarii cu cat creste salariul avand in vedere ca salariul minim pe economie a crescut de la 750 lei la 800 lei.Multumesc anticipat .

• Apreciez 1
Publicat

D-lor lideri sindicali, de ce nu aplicati prevederile din Statutul SNPPC, cu privire la obligatiile membrilor de sindicat, in conditiile in care, o mare parte, sunt membrii si ai altor sindicate? Va temeti ca o sa pierdeti din cotizanti si astfel vi se diminueaza resursele? Apropo, aceeasi obligatie o au si membrii SNAP!

Fiecare sindicat se lauda cu numarul lor mare de membrii, desi niciunul nu precizeaza cati membrii de sindicat are cu exactitate, dar uita sa precizeze ca multi sunt membrii si la alte sindicate, contrar statutelor sindicatelor.

Statutul SNPPC:

"...

ART. 10

Membrii de sindicat au urmatoarele obligaţii:

a) ...

...

g) să nu fie membru al altui sindicat."

Statutul SNAP:

"...

III.11. Membrii S.N.A.P. au urmatoarele obligatii:
a) ...
...
h) să nu fie membru al altui sindicat."

P.S. Totul in interesul celor care, luna de luna, cotizeaza constiincios pentru a le fi aparate drepturile!

• Apreciez 1
Publicat

Buna intrebare! Pacat insa ca nu o sa raspunda nimeni, toti liderii de sindicat sau ma rog aproape toti, inchid ochii la aceste nereguli tocmai pentru a avea un numar cat mai mare de membri, acestia fiind atrasi cu diferite oferte de telefonie mobila, ori alte asemenea oferte.

• Apreciez 1
Publicat

Legal nu se poate sa fie membrii la doua sindicate in acelasi timp. In momentul in care se inregistreaza cererea de membru la un anume sindicat la Serviciul Financiar , este anulata in mod automat calitatea de membru dintr-un alt sindicat. Multi fac confuzia intre membru unui sindicat si membru CNP, acest lucru putand fii posibil, deoarece este vorba de o organizatie sindicala si o organizatie profesionala.

Sache, mai intai verifica fluturasul de salarii, pentru a nu face confuzia prezentata mai sus, iar daca este adevarat ce ai spus, posteaza un fluturas cu retineri la doua sindicate. Eu unul,nu am vazut asa ceva pana in prezent. Daca exista , nu poate fi vorba decat de o greseala de la Serviciul Financiar, care poate fii remediata imediat.

Publicat

Nu fac nicio confuzie! Nu sunt de ieri prin sistemul asta!

Eu sunt membru la un singur sindicat, dar nu mai sunt demult membru CNP.

Am colegi care sunt membrii la doua sindicate, cotizeaza lunar pentru fiecare sindicat, acest lucru fiind evidentiat, distinct, pe fluturasii de salariu. Unii sunt si membrii ai CNP-ului. Si uite ca se poate! Cred ca si la alte ipj-uri este la fel. Nu este nicio greseala a celor de la financiar.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Te rog daca poti sa afisezi un astfel de fluturas cu retineri la doua sindicate,apoi dezbatem subiectul pe larg.

Modificat de drAGO5
Publicat

Nu se afiseaza decat partea cu cotizatia retinuta de la sindicate, restul ramane confidential :good:

Publicat

Pot sa afisez un astfel de fluturas, dar nu cred ca este cazul.

Ce am afirmat este adevarat si este asa de vreo doi ani de zile si cred ca asa o sa si ramana.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Comfirm, si eu am colegi care cotizeaza la doua sindicate si retinerile sunt evidentiate pe fluturas.

Publicat

Intr-adevar sunt colegi care sunt cotizanti la  2 sindicate. Cred ca nu este o noutate.Si liderii de sindicat o stiu.

Publicat

Ma surprinde acest lucru, in primul rand pentru ca este ilegal, iar in al doilea rand pentru ca sunt politisti care accepta sa plateasca doua cotizatii si nu vad ce avantaje ar avea.

Publicat

drAGOS, parerea mea este ca au abonamente la doua retele de telefonie mobila diferite si au achizitionat si telefoane mobile de ultima generatie pentru fiecare dintre retele...ori pot avea alte avantaje, dintre multiplele modalitati de atragere a membrilor noi in sindicate.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.